Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

O da anlamistir tabi ne kadar sevindigini :) ozelden konussaniz keskee :/ neyse o da olur :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anlamaz olur mu yaa, bütün gece sırıttım onun yanında mutluluktan

doğum günümün oldugu gün hep özelden konuştuk hatta bikaç kere de telefonlaştık ve hepsinde o aradı ama şimdi özelden ne konuşabiliriz bilemedigim için konuşmuyoruz işte :26: bi de bu ara onun da benm de çok yoğun işler, bakalım konsere getirtebilirsem o süper olur işte, yoksa zaten ben memlekete dönüyorum, yorum yapamıyorum gerisi için :26:

bugün annesi aramış benimkini, bana anlatıyor, dedi ki "annemin 2. lafı seni sormak oldu gene"

telefonu açmış, nasılsın oğlum demiş, sonra da hemen beni sormuş MissGamzeli nasıl, napıyor, iyi mi diyee

Anlasin ya daha iyi bence :) konsere gelir insallah isleri yogunmus ama belki halleder bu hafta, sen gitmeden bi kere daha birlikte guzel vakit gecirseniz cok iyi olur :)

trip atayım derken ben trip atılacak duruma geldim ben herşeyi birbirine karıştırıyorum artık akıl saglıgım hiç yerinde degil :86::86:

Evet şuan trip atıyorum ben sana çok feci bir şekilde

Valla canım ben daha hiç telefonda konuşmadım kayınpederimle :26: Uyguna olur aslında neden olmasın ki yada akşam ararsın herkes evdeyken kayınvalidenle konuştuktan sonra onuda istersin telefona nasıl olur:26:

bugün annesi aramış benimkini, bana anlatıyor, dedi ki "annemin 2. lafı seni sormak oldu gene"

telefonu açmış, nasılsın oğlum demiş, sonra da hemen beni sormuş MissGamzeli nasıl, napıyor, iyi mi diyee

Ne guzel canimm benimsemis demekki sorduguna gore :) siz tanistiniz mi annesiyle

Oyle de sanki aramisken onunla da konusuym der gibi oluyor :) ben 2 kere konustum bi sozden once bi sozden sonra, yuz yuze gorusme sansimiz cok fazla olmadigi icin aramak gerekiyor sanirim canım :)

bende anlamasını istiyorum zaten de anladıgını nasıl anlayacagım onu bilmiyorum ya o da benm gibi çok şüpheciyse, hiç bi şeye kolay kolay ikna olmuyorsa napcaz o zaman

Evet şuan trip atıyorum ben sana çok feci bir şekilde

ama atma kuzum yaa, ben artık 29 yaşında yaşlı bir kadınım unutkanlık olmaıs çok normal degil mi

evet sanırım haklısın canım o zaman perşembe günü kandil bildiğim kadarıyla o zaman arayıp hem kandillerini kutlarsın hem konuşursun :) İki kere aramak zorun olmaz diyorsan yarın da ararsın kandilde de Birde şeyi merak ediyorum babalar gününde arayacakmısın ?

Ya bana mailden fotoyu atarsın yada barışmam

Adam o kadar isinin arasinda senin dogum gunune gelmis daha ne ikna olmasından bahsediyosun acaba :)) bu arada 12 haziranda gokhan ozen varmiis :)

Adam o kadar isinin arasinda senin dogum gunune gelmis daha ne ikna olmasından bahsediyosun acaba :)) bu arada 12 haziranda gokhan ozen varmiis :)

belki arkadaş olarak seviyor ondan gelmiştir ne bileyim

yaa gökhan özeni çok sevmem ki beenn sertab cumartesi günü müymüş :44:

Evet canim dogru babasını kandilde ararım olmazsa onu unuttum tamamen, annesini yarin da ararim ama :) babalar gununde de ararim canım ayip olur sanirim aramazsam

zevkle atarım kiii ama resimde ikimizde çok çirkiniz baştan söyleyim de görünce şaşırma

Tamam anlaştık bekliyorum

Ben annesini sözlüm yüzünden aramadım.. Şimdi babasını ararsam tuhaf mı olur acaba onu bilemedim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…