- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.241
O da anlamistir tabi ne kadar sevindigini :) ozelden konussaniz keskee :/ neyse o da olur :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu aralar yoğunlardi biraz canım mesgul etmek istemedim en son kandilde aradim, bugün hallettiler islerini yarin ariycam :) onu ararim da kayinbabami aramam uygun olur mu sence ona da bi hal hatir sorayim diyorum
senin neden bugun hiç sesin çıkmıyor gizem hanım
anlamaz olur mu yaa, bütün gece sırıttım onun yanında mutluluktan
doğum günümün oldugu gün hep özelden konuştuk hatta bikaç kere de telefonlaştık ve hepsinde o aradıama şimdi özelden ne konuşabiliriz bilemedigim için konuşmuyoruz işte :26: bi de bu ara onun da benm de çok yoğun işler, bakalım konsere getirtebilirsem o süper olur işte, yoksa zaten ben memlekete dönüyorum, yorum yapamıyorum gerisi için :26:
trip atayım derken ben trip atılacak duruma geldimben herşeyi birbirine karıştırıyorum artık akıl saglıgım hiç yerinde degil :86::86:
Bu aralar yoğunlardi biraz canım mesgul etmek istemedim en son kandilde aradim, bugün hallettiler islerini yarin ariycam :) onu ararim da kayinbabami aramam uygun olur mu sence ona da bi hal hatir sorayim diyorum
bugün annesi aramış benimkini, bana anlatıyor, dedi ki "annemin 2. lafı seni sormak oldu gene"
telefonu açmış, nasılsın oğlum demiş, sonra da hemen beni sormuş MissGamzeli nasıl, napıyor, iyi mi diyee
Evet şuan trip atıyorum ben sana çok feci bir şekilde
Valla canım ben daha hiç telefonda konuşmadım kayınpederimle :26: Uyguna olur aslında neden olmasın ki yada akşam ararsın herkes evdeyken kayınvalidenle konuştuktan sonra onuda istersin telefona nasıl olur:26:
Anlasin ya daha iyi bence :) konsere gelir insallah isleri yogunmus ama belki halleder bu hafta, sen gitmeden bi kere daha birlikte guzel vakit gecirseniz cok iyi olur :)
Evet şuan trip atıyorum ben sana çok feci bir şekilde
Oyle de sanki aramisken onunla da konusuym der gibi oluyor :) ben 2 kere konustum bi sozden once bi sozden sonra, yuz yuze gorusme sansimiz cok fazla olmadigi icin aramak gerekiyor sanirim canım :)
bende anlamasını istiyorum zatende anladıgını nasıl anlayacagım onu bilmiyorum ya o da benm gibi çok şüpheciyse, hiç bi şeye kolay kolay ikna olmuyorsa napcaz o zaman
ama atma kuzum yaa, ben artık 29 yaşında yaşlı bir kadınım unutkanlık olmaıs çok normal degil mi
Ya bana mailden fotoyu atarsın yada barışmam
Ne guzel canimm benimsemis demekki sorduguna gore :) siz tanistiniz mi annesiyle
bende anlamasını istiyorum zatende anladıgını nasıl anlayacagım onu bilmiyorum ya o da benm gibi çok şüpheciyse, hiç bi şeye kolay kolay ikna olmuyorsa napcaz o zaman
ama atma kuzum yaa, ben artık 29 yaşında yaşlı bir kadınım unutkanlık olmaıs çok normal degil mi
Adam o kadar isinin arasinda senin dogum gunune gelmis daha ne ikna olmasından bahsediyosun acaba :)) bu arada 12 haziranda gokhan ozen varmiis :)
evet sanırım haklısın canım o zaman perşembe günü kandil bildiğim kadarıyla o zaman arayıp hem kandillerini kutlarsın hem konuşursun :) İki kere aramak zorun olmaz diyorsan yarın da ararsın kandilde deBirde şeyi merak ediyorum babalar gününde arayacakmısın ?
evet öyle olmuş sanırımm
yüzyüze tanışmadık canım, 1 kere telefonda konuştum sadece
zevkle atarım kiiiama resimde ikimizde çok çirkiniz baştan söyleyim de görünce şaşırma
Evet canim dogru babasını kandilde ararım olmazsa onu unuttum tamamen, annesini yarin da ararim ama :) babalar gununde de ararim canım ayip olur sanirim aramazsam
Tamam anlaştık bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?