Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Nurdan ablaaaa cok sevindimmm dogum gunun cok guzel gecmis :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evett canım çookk güzel geçtii gerçi resimlerde burhan yok ama olsun, tek bi resimimiz var o kadar çirkin çıkmışız ki koyamadım

Hmm olsun bende öyle yapabilmiştim normal

olsun canım bu gece de bekleriz havadısleri ne olacak

evett canım çookk güzel geçtii gerçi resimlerde burhan yok ama olsun, tek bi resimimiz var o kadar çirkin çıkmışız ki koyamadım

Ben birde ne farketttim kızlar Erkekler için huzur gerçekten çok çok fazla önemli.. Ailelerin anlaşması güzel günün güzel geçmesi falan hemen etkiledi onu sürekli 32 diş sırıtıyordu Sonra da teşekkür etti gece herşey çok iyiye gidiyor diye Ben farketmez sanıyordum yada umursamaz yanılmışım :26:

Olsun onemli olan o kadar isinin arasinda dusunup gelmesi :) cok sevindim gercekten devami gelir insallah hayirlisi oyleyse tabi :)

öyle valla canım yaa, tripten hiç hoşlanmıyor hazretleri güzel dille, tatlı sözle halletmek lazım, sizin de oturmuş şükür artık bu durum

Olsun onemli olan o kadar isinin arasinda dusunup gelmesi :) cok sevindim gercekten devami gelir insallah hayirlisi oyleyse tabi :)

aynen öyle oldu canımm yaa resmen işten kaçarak geldii daha mesai devam ediyormuş bu ayarlamış da geldi çok da yorgundu kıyamadım da ama olsun afferin ona alkışı aldı benden

Vakit gecirdikce farkina variyorsun dimi canim :) benim de firsatim olur insallah ailesiyle vakit gecirmeye, uzak olunca zor oluyor

Kesinlikle öyle canım onlarla olunca anlıyorum Gerçekten güzel duygular değer gördüğünü anlayınca özellikle çok güzel oluyor İnşalah senin de olur canım sende vakit geçirirsin uzaklık gerçekten zor olmalı:26:

Eee simdi nasil araniz konusuyo musunuz var mi baska gelisme :)

Insallah canim ya, zor malesef bakalim yazin ayarlayabilirsem bi sekilde bikac gun de olsa vakit gecirmek istiyorum bende :)

Eee simdi nasil araniz konusuyo musunuz var mi baska gelisme :)

normal gruptan konuşuyoruz canım özel bi konuşma yok ama o gece herşeye degerdi valla, bide supriz yapıp geldi ya o kadar işin arasında, bi sarıldım ya ona beni uzun bi süre idare eder bu

normal gruptan konuşuyoruz canım özel bi konuşma yok ama o gece herşeye degerdi valla, bide supriz yapıp geldi ya o kadar işin arasında, bi sarıldım ya ona beni uzun bi süre idare eder bu

O da anlamistir tabi ne kadar sevindigini :) ozelden konussaniz keskee :/ neyse o da olur :)

Emin ol onlarda istiyordur :Arıyormusun peki kayınvalideni arada falan:26:

Bu aralar yoğunlardi biraz canım mesgul etmek istemedim en son kandilde aradim, bugün hallettiler islerini yarin ariycam :) onu ararim da kayinbabami aramam uygun olur mu sence ona da bi hal hatir sorayim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…