- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.221
Canım ne guzel hersey yolunda sevindim senin adına hep boyle mutlu olursunuz insallah sorunsuz olur hersey :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nurdan ablaaaa cok sevindimmm dogum gunun cok guzel gecmis :))
Hmm olsun bende öyle yapabilmiştim normal
Cuma ve cumartesi harika geçti canım biz onlara gittik güldük eğlendik dün de düğünden sonra 12ye kadar onlardaydım çok güzeldi sözlümde çok mutluydu
evett canım çookk güzel geçtiigerçi resimlerde burhan yok ama olsun, tek bi resimimiz var o kadar çirkin çıkmışız ki koyamadım
olsun canım bu gece de bekleriz havadısleri ne olacak
evett canım çookk güzel geçtiigerçi resimlerde burhan yok ama olsun, tek bi resimimiz var o kadar çirkin çıkmışız ki koyamadım
olsun canım bu gece de bekleriz havadısleri ne olacak
İnşallah canım inşallah artık kendimi gelin olarak görebiliyorum nihayet
Ben birde ne farketttim kızlarErkekler için huzur gerçekten çok çok fazla önemli.. Ailelerin anlaşması güzel günün güzel geçmesi falan hemen etkiledi onu sürekli 32 diş sırıtıyordu Sonra da teşekkür etti gece herşey çok iyiye gidiyor diye Ben farketmez sanıyordum yada umursamaz yanılmışım :26:
Olsun onemli olan o kadar isinin arasinda dusunup gelmesi :) cok sevindim gercekten devami gelir insallah hayirlisi oyleyse tabi :)
Vakit gecirdikce farkina variyorsun dimi canim :) benim de firsatim olur insallah ailesiyle vakit gecirmeye, uzak olunca zor oluyor
öyle valla canım yaa, tripten hiç hoşlanmıyor hazretlerigüzel dille, tatlı sözle halletmek lazım, sizin de oturmuş şükür artık bu durum
aynen öyle oldu canımm yaa resmen işten kaçarak geldiidaha mesai devam ediyormuş bu ayarlamış da geldi çok da yorgundu kıyamadım da ama olsun afferin ona alkışı aldı benden
Kesinlikle öyle canım onlarla olunca anlıyorumGerçekten güzel duygular değer gördüğünü anlayınca özellikle çok güzel oluyor İnşalah senin de olur canım sende vakit geçirirsin uzaklık gerçekten zor olmalı:26:
Eee simdi nasil araniz konusuyo musunuz var mi baska gelisme :)
Insallah canim ya, zor malesef bakalim yazin ayarlayabilirsem bi sekilde bikac gun de olsa vakit gecirmek istiyorum bende :)
Lily benim doğum günümde hakkında neden hiç yorum yapmıyor acaba :44::44:
Tövbe bismillahCanım biz seninle konuştuk ki bunları
ne zaman konuştuk yaa şaşkınlıktan iyice kafa gitmiş benim
Ben elbiseye şal almak için danışmadan önce canımHıh unuttun demek
normal gruptan konuşuyoruz canım özel bi konuşma yokama o gece herşeye degerdi valla, bide supriz yapıp geldi ya o kadar işin arasında, bi sarıldım ya ona beni uzun bi süre idare eder bu
Emin ol onlarda istiyordur:Arıyormusun peki kayınvalideni arada falan:26:
trip atayım derken ben trip atılacak duruma geldimben herşeyi birbirine karıştırıyorum artık akıl saglıgım hiç yerinde degil :86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?