Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

O duruma bende sinir oluyorum canim mutlaka cikiyor oyleleri. Bisey de diyemiyosun ne konusuyolarsa :/ bosver onemseme bak herkes mutluymus onemli olan o :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aa bak evet illa konser şart degil doğru o gün benm sabahtan işim var en geç 2 gibi projenin bütün işleri biter teslim ederim sanırım, ondan sonrasında musait olurum, sonunda görüşürüz valla ohh

E anlastik o zaman :) benim sinavim 12 bucuk gibi biter büyük ihtimal biraz bizimkilerle takilirim o sırada sonra haberlesiriz :))

O duruma bende sinir oluyorum canim mutlaka cikiyor oyleleri. Bisey de diyemiyosun ne konusuyolarsa :/ bosver onemseme bak herkes mutluymus onemli olan o :)

Öyle yaptım canım sallamadım artık sözlüme de anlatmadım günümüzü mahvetmenin anlamı yok

iyi yapmışsın canım anlamazdı zaten dedigin gibi, boşuna bide ona sinir olurdun

Aynen öyle canım o yüzden tüm irademi kullanıp sustum

Off hemde nasıl canımm Özellikle tartışma anında susman gerekiyor sussam haklılığım kanıtlanacak ama ne mümkün 5 dk susuyorum tekrar yazıyorum duramıyorum ki

yaa kafada bi milyon düşünce oluyor çünkü bende öyleydim, şimdi yazmasam bu sefer ona küstügümü düşünüp o da yazmazsa sonra bi daha hiç konuşmazsak diye düşünce bir giriyordu beynime bi daha dur durabilirsen

Yapma yaaawwww :85:
Ama sabahlari 7de uyumaktan bıktım :85:
Naapsak :44:

Ben çaresini bulamadım canım Yakın zamanda iş temenni ediyorum o nedenle

Aaa işte o bana da oluyordu bak sanki bitecek bir daha derdimi anlatamcam gibi geliyor

Aaa işte o bana da oluyordu bak sanki bitecek bir daha derdimi anlatamcam gibi geliyor

işte biz bu kafayla daha çok kavga ederiz adamlarla

gerçi emrah öyle bir modeldi ki sussam küstüm diye laf söylüyordu, konuşsam dırdır yapıyorum diye anlamanın yolu yoktu neyse ki kurtuldum

Biz işe de geç kaliriz hep bu gidişle
Pfff

Ağzından yel alsın anında kapının önünde buluruz kendimizi

işte biz bu kafayla daha çok kavga ederiz adamlarla

gerçi emrah öyle bir modeldi ki sussam küstüm diye laf söylüyordu, konuşsam dırdır yapıyorum diye anlamanın yolu yoktu neyse ki kurtuldum

Büyük nimet senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…