Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Offf acayip merakliyim utu yapmaya heleeee
O utunun cizzzz cizz sesii
O buharini ufleyisi

Aynen oylee yaaa ben de onu dusundum ilk
Kimse mevsimlere guvenmesin artik

ah ah bilmez miyim bende öyle işte şimdi yapmıyorum ya evlenip bir an önce ütü yapayım diye bakıyorum

donuma kadar bereketlendim o zaman

Hahaha o da iyimiş canım olsun

yaa seneye mayıs ta hava güzel olur o zaman evleneyim diyordum bende güvenmeyecez demek ki

Valla hava durumu bile yaniltiyor. Saganak yaziyor yagmiyor,
Normal yaziyor yagiyor :))

ah ah bilmez miyim bende öyle işte şimdi yapmıyorum ya evlenip bir an önce ütü yapayım diye bakıyorum

Hahaha o da iyimiş canım olsun

Anlayamazsınız
Bu espri de bayatladı ama uydu simdi konuya napayim

Ben olmasam kimle ugrasacaktiniz hee

benm ayagımda şekil bozuklugu var canım sol ayagımın küçük parmagıyla onun yanındaki parmak aynı boyda ve yere basmıyorlar

hee bu hafta guya sıcak olacaktı bide öyle diyorlardı

Hadi ya :)
Ben hatirliyorum da subat ayi sicak gecmisti
Bu haziran nye boyle oldu acaba :)
Aslinda boyle devam ederse ramazanda rahat ederiz

Hadi ya :)
Ben hatirliyorum da subat ayi sicak gecmisti
Bu haziran nye boyle oldu acaba :)
Aslinda boyle devam ederse ramazanda rahat ederiz

ramazanda hakkaten serin olsa çok iyi olur yaa yoksa ben yataga yapışıyorum, resmen 1 saat zor uyanık kalıyorum ramazan da o zamanda orucun faydası olmuyor gibi geliyor

ramazanda hakkaten serin olsa çok iyi olur yaa yoksa ben yataga yapışıyorum, resmen 1 saat zor uyanık kalıyorum ramazan da o zamanda orucun faydası olmuyor gibi geliyor

Ben de orucu genelde uykuya satiyorum
Napalim Allah kabul eder umarim
Zaten gunahkarim yeterince
Bari orucum kabul olsun

kesin mi evlenmeden önce hamile kaldığı
sana fena yakalnmış oldu =)
28 yaşında mı demiştin bu arada

kız senin tarih 2015 diye hatırlıyorum sanki beeen
hatta kasım mı neydi

delireceemm beenn delireeceeemmm :84: :84: :84:

haftasonu için ne güzel 4 lü piknige gidecez derken peşimize bi sürü kişi daha takılıyroorrrr :84: :84: biz 100 yıl daha açılamayız birbirimize

Kızlaaar bana yardım edinn
Daha önce burda beğendiğim bu yüzük tepsisini paylaşmıştım.Alt yastığıyla beraber bu set 250 tl yastıksız haris makas ve yuzuk yastigiyla 160 tl tepsi. Cok begenmistim ama pahallı geldi bana
Bugün bizim burda bir mağzada bunun aynısından gördüm ve fiyatı uygun 48 tl ama biraz kücük tepsi aşağıdaki resimde arkadaki tepsi büyüğü kahve fincanlari konulu olan tepsinin küçüğü.Benim gördüğüm boy fincanların olduğu tepsiydi.Tepsinin buyuk boyunuda bir sitede 95 tl ye buldum

Bunların haricinde bugünkü mağzada boyuda parasıda iyi olan başka bir tepsi daha vardı aşagıdaki tepsinin aynisının su yesili rengi aynı tarzlar sadece modelleri farklı.Cok kararsız kaldım kızlar sizce hangisini alayımm
Bu arada fiyatlari ayni tepsilerin sadece magzada tum urunlerde %30 indirim oldugu icin tepsiler daha uyguna geliyo:26:

delireceemm beenn delireeceeemmm :84: :84: :84:

haftasonu için ne güzel 4 lü piknige gidecez derken peşimize bi sürü kişi daha takılıyroorrrr :84: :84: biz 100 yıl daha açılamayız birbirimize

aaaa o nerden çıktıııı

bence burdaki küçük olan gayet güzel, kocaman bişey olmasına gerek yok kii ben bu garzı çok sevdiğim için, oyumu bundan yana kullanıyorum

aaaa o nerden çıktıııı

bu haftasonu son haftasonum diye erayın kız arkadaşı tüm arkadaşlar beraber olalım istemiş yanii ben de özelden yazdım kıza " burhanla önceden konuşup sözleşmiştik şimdi yabancılar olacak, ayıp olmasın " dedim. bilmiyorum ki sorarız burhana, hem belki diğerleri de gelmez dedi de belkiyle iş mi olur yaa :84: uufff ben bu çocukla ne zamanm yalnız kalacaamm

ayy tüm bunlar çok karışık geldi bana :44: canım bence içine en çok hangisi sindiyse onu al senin konseptin pembeydi sanırım o yuzden su yeşili olmaz diye düşünyorum ama diğerleri arasından canın hangisini çektiyse onu al, o akşam kusursuz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…