- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.441
Yağmur berekettir canım
Aynen oylee yaaa ben de onu dusundum ilk
Kimse mevsimlere guvenmesin artik
Offf acayip merakliyim utu yapmaya heleeee
O utunun cizzzz cizz sesii
O buharini ufleyisi
Aynen oylee yaaa ben de onu dusundum ilk
Kimse mevsimlere guvenmesin artik
donuma kadar bereketlendim o zaman
ayakkabılar çok güzelmiş de ben açık ayakkabı giyemiyorum, giyebilenler için çok şık ayakkabılar
yaa seneye mayıs ta hava güzel olur o zaman evleneyim diyordum bende güvenmeyecez demek ki
ah ah bilmez miyim bende öyle işte şimdi yapmıyorum ya evlenip bir an önce ütü yapayım diye bakıyorum
Hahaha o da iyimiş canım olsun
neden giyemiyosun kiii :26:
Valla hava durumu bile yaniltiyor. Saganak yaziyor yagmiyor,
Normal yaziyor yagiyor :))
Valla hava durumu bile yaniltiyor. Saganak yaziyor yagmiyor,
Normal yaziyor yagiyor :))
Anlayamazsınız
Bu espri de bayatladı ama uydu simdi konuya napayim
Ben olmasam kimle ugrasacaktiniz hee
benm ayagımda şekil bozuklugu var canımsol ayagımın küçük parmagıyla onun yanındaki parmak aynı boyda ve yere basmıyorlar
hee bu hafta guya sıcak olacaktı bide öyle diyorlardı
Hadi ya :)
Ben hatirliyorum da subat ayi sicak gecmisti
Bu haziran nye boyle oldu acaba :)
Aslinda boyle devam ederse ramazanda rahat ederiz
ramazanda hakkaten serin olsa çok iyi olur yaayoksa ben yataga yapışıyorum, resmen 1 saat zor uyanık kalıyorum ramazan da o zamanda orucun faydası olmuyor gibi geliyor
Ben de orucu genelde uykuya satiyorum
Napalim Allah kabul eder umarim
Zaten gunahkarim yeterince
Bari orucum kabul olsun
ayakta olunca dayanamıyorum işte yaabu sene bari azıcık serin olsa da ben de direnebilsem oruç tutarken
Serin olacak gibi canim.. 19 gun kaldi ramazana da
meraba canımm.. zamanı belli değil ki tatlım bu ağustosta okulum bittiği için ağustostan sonra müsaitim ne zaman olursa
benim kuzenim canım.
şehirlerimiz arasında 9-10 saatlik mesafe var gelmekte zorlanmasınlar diye düşünüyoruz biz de
akraba bağları güçlü biraz
neden saklıyor evlenmeden önce hamile kaldığı için :)
delireceemm beenn delireeceeemmm :84: :84: :84:
haftasonu için ne güzel 4 lü piknige gidecez derken peşimize bi sürü kişi daha takılıyroorrrr :84: :84: biz 100 yıl daha açılamayız birbirimize
Kızlaaar bana yardım edinn
Daha önce burda beğendiğim bu yüzük tepsisini paylaşmıştım.Alt yastığıyla beraber bu set 250 tl yastıksız haris makas ve yuzuk yastigiyla 160 tl tepsi. Cok begenmistim ama pahallı geldi bana
Bugün bizim burda bir mağzada bunun aynısından gördüm ve fiyatı uygun 48 tl ama biraz kücük tepsi aşağıdaki resimde arkadaki tepsi büyüğü kahve fincanlari konulu olan tepsinin küçüğü.Benim gördüğüm boy fincanların olduğu tepsiydi.Tepsinin buyuk boyunuda bir sitede 95 tl ye buldum
Eki Görüntüle 1151627
Bunların haricinde bugünkü mağzada boyuda parasıda iyi olan başka bir tepsi daha vardı aşagıdaki tepsinin aynisının su yesili rengi aynı tarzlar sadece modelleri farklı.Cok kararsız kaldım kızlar sizce hangisini alayımm
Bu arada fiyatlari ayni tepsilerin sadece magzada tum urunlerde %30 indirim oldugu icin tepsiler daha uyguna geliyo:26:
aaaa o nerden çıktıııı
Eki Görüntüle 1151625
Kızlaaar bana yardım edinn
Daha önce burda beğendiğim bu yüzük tepsisini paylaşmıştım.Alt yastığıyla beraber bu set 250 tl yastıksız haris makas ve yuzuk yastigiyla 160 tl tepsi. Cok begenmistim ama pahallı geldi bana
Bugün bizim burda bir mağzada bunun aynısından gördüm ve fiyatı uygun 48 tl ama biraz kücük tepsi aşağıdaki resimde arkadaki tepsi büyüğü kahve fincanlari konulu olan tepsinin küçüğü.Benim gördüğüm boy fincanların olduğu tepsiydi.Tepsinin buyuk boyunuda bir sitede 95 tl ye buldum
Eki Görüntüle 1151627
Bunların haricinde bugünkü mağzada boyuda parasıda iyi olan başka bir tepsi daha vardı aşagıdaki tepsinin aynisının su yesili rengi aynı tarzlar sadece modelleri farklı.Cok kararsız kaldım kızlar sizce hangisini alayımm
Bu arada fiyatlari ayni tepsilerin sadece magzada tum urunlerde %30 indirim oldugu icin tepsiler daha uyguna geliyo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?