Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Yok cnm benim pembe konseptim yoktu :) pembe renk sevmedim zaten hangisi olursa olsun su yesili alucamda modele karar veremedim

Yok cnm benim pembe konseptim yoktu :) pembe renk sevmedim zaten hangisi olursa olsun su yesili alucamda modele karar veremedim

benim yine devreler karışmış yaaa :86::86:

eğer su yeşili alacaksan o zamn en son resmini koydugun tepsi güzel bence, ben onu en çok begenmişştim de pembe diye onu söylememiştim sana

aaaa o nerden çıktıııı

bence burdaki küçük olan gayet güzel, kocaman bişey olmasına gerek yok kii ben bu garzı çok sevdiğim için, oyumu bundan yana kullanıyorum

Güzelde iste elde kücük kaldı sanki kararsız kaldım en uztteki gibi altinda guzel yastik olsa okurda yastigada para lazim

Son düzenleme:
Güzelde iste lede kücük kaldı sanki kararsız kaldım en uztteki gibi altinda guzel yastik olsa okurda yastigada para lazim

canım takılma bu kadar yaaa bi tepsi için bütçeyi fazla zorlamamak lazım küçük olan da gayet iş görür, neden 2 katını veresin ki, 5 dk bile kulanmayacaksın o tepsiyi zaten

canım takılma bu kadar yaaa bi tepsi için bütçeyi fazla zorlamamak lazım küçük olan da gayet iş görür, neden 2 katını veresin ki, 5 dk bile kulanmayacaksın o tepsiyi zaten
Öylede ceyizime koycam onu sora :) bilmiyorum ya cok kararsizimm

ben de yekta'ya küçük olanı al bence diyorum zateeen, sen de gelmiş bana yazmış, senin bileceğin iş diye

ben almıyorum ki tepsiyi, yekta alıyorrr

yemin ederim şimdi farkettim ahahaah ben seni yekta sandıydım anammmmmmmmmm kafayı yimişim iyice

Son düzenleme:
:)) cok tatlisiniz kizlaarr .Tesekkur ederimmm bende galiba kucugunu alicam ama annemlede bi gidip bakalim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…