- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.461
ayy tüm bunlar çok karışık geldi bana :44: canım bence içine en çok hangisi sindiyse onu alsenin konseptin pembeydi sanırım o yuzden su yeşili olmaz diye düşünyorum ama diğerleri arasından canın hangisini çektiyse onu al, o akşam kusursuz olsun
Yok cnm benim pembe konseptim yoktu :) pembe renk sevmedim zaten hangisi olursa olsun su yesili alucamda modele karar veremedim
aaaa o nerden çıktıııı
bence burdaki küçük olan gayet güzel, kocaman bişey olmasına gerek yok kiiben bu garzı çok sevdiğim için, oyumu bundan yana kullanıyorum
Güzelde iste lede kücük kaldı sanki kararsız kaldımen uztteki gibi altinda guzel yastik olsa okurda yastigada para lazim
Öylede ceyizime koycam onu sora :) bilmiyorum ya cok kararsizimmcanım takılma bu kadar yaaabi tepsi için bütçeyi fazla zorlamamak lazım küçük olan da gayet iş görür, neden 2 katını veresin ki, 5 dk bile kulanmayacaksın o tepsiyi zaten
Öylede ceyizime koycam onu sora :) bilmiyorum ya cok kararsizimm
küçük diye çeyizine koyamıyomusun
Benim aklim buyukte ya :)) ah o bi 70 olaydi :))
Öylede ceyizime koycam onu sora :) bilmiyorum ya cok kararsizimm
95 di demi büyük olan, çokta fark yok aslında 25 liracık :)
küçük olan 48 lira
50 lira fark var aradaaa
canım takılma bu kadar yaaabi tepsi için bütçeyi fazla zorlamamak lazım küçük olan da gayet iş görür, neden 2 katını veresin ki, 5 dk bile kulanmayacaksın o tepsiyi zaten
küçük diye çeyizine koyamıyomusun
Benim aklim buyukte ya :)) ah o bi 70 olaydi :))
valla senin bileceğin iş o zaman canım:) bana göre küçük daha tatlı olur söz için, evlendikten sonra da çift olarak kahvelerinizi o tepsiyle getirirsin falan :) ne bilim
ben de öle diyom zaten kızzzz
hatlar mı karıştııı
hangi hatlar yahu ne olduydu ki
ben de yekta'ya küçük olanı al bence diyorum zateeen, sen de gelmiş bana yazmış, senin bileceğin iş diye
ben almıyorum ki tepsiyi, yekta alıyorrr
:)) cok tatlisiniz kizlaarr .Tesekkur ederimmm bende galiba kucugunu alicam ama annemlede bi gidip bakalim yinede
yemin ederim şimdi farkettim ahahaahben seni yekta sandıydım anammmmmmmmmm kafayı yimişim iyice
yemişin galibaaaa :111::111::111::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?