- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #10.641
merak etmiyor mu hiç ne konuşuyorsunuz diye
anlatıyorummm

biliyo sizi
 biliyo sizi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak etmiyor mu hiç ne konuşuyorsunuz diye

biliyo sizi
 biliyo sizi 

anlatıyorummmbiliyo sizi

ne anlattın benim hakkımdaa
 ne anlattın benim hakkımdaa 

amaann herşeyi de bilemelerine gerek yok zaten

ayyy kızlar alemsinizzz
anlatıyorummmbiliyo sizi

Ben daha üye olmadan bir kaç kere anlattım bak neleri var diye kötü şeyleri anlatınca iyi güzel bak beterin beteri var diye pek mutlu oluyor ama iyi şeyleri anlatınca bırak elalemi anlatma bana oluyor çok ironik bence
 Ben daha üye olmadan bir kaç kere anlattım bak neleri var diye kötü şeyleri anlatınca iyi güzel bak beterin beteri var diye pek mutlu oluyor ama iyi şeyleri anlatınca bırak elalemi anlatma bana oluyor çok ironik bence

anaaaane anlattın benim hakkımdaa

Evet bencede sonra bıdı bıdı çekemem valla
E canım senin sevgilin açık görüşlüBen daha üye olmadan bir kaç kere anlattım bak neleri var diye kötü şeyleri anlatınca iyi güzel bak beterin beteri var diye pek mutlu oluyor ama iyi şeyleri anlatınca bırak elalemi anlatma bana oluyor çok ironik bence

bizim başımıza bu gelse sen ne dersin ne yaparsın falan filan diyee
 bizim başımıza bu gelse sen ne dersin ne yaparsın falan filan diyee 
Evet bencede sonra bıdı bıdı çekemem valla
E canım senin sevgilin açık görüşlüBen daha üye olmadan bir kaç kere anlattım bak neleri var diye kötü şeyleri anlatınca iyi güzel bak beterin beteri var diye pek mutlu oluyor ama iyi şeyleri anlatınca bırak elalemi anlatma bana oluyor çok ironik bence

herşeyiiii
he heeee
ben de yapıyorum onu çokça yaaa, burda okuduğum şeyleri döndürüp dolaştırıp ona soruyorummbizim başımıza bu gelse sen ne dersin ne yaparsın falan filan diyee

diyorum işte herşeyi bilmeseler de olur
yaa erkek mantıgı iştee, gör bak benden kötüleri de varmış derler ama kendilerinden iyileri hiç görmzler

Saat 11de her gece mesaj atıyorum ya iyi geceler diye şimdi mesaj attım daha teli elimden bırakmadan cevap geldi meğer bekliyormuş kıyamam yaaaaaaaa
 Saat 11de her gece mesaj atıyorum ya iyi geceler diye şimdi mesaj attım daha teli elimden bırakmadan cevap geldi meğer bekliyormuş kıyamam yaaaaaaaa

Ben bu çocuğa Aşığımmmmm beeeSaat 11de her gece mesaj atıyorum ya iyi geceler diye şimdi mesaj attım daha teli elimden bırakmadan cevap geldi meğer bekliyormuş kıyamam yaaaaaaaa

dur bu daha ilk gün bikaç gün bu tavrın devam etmeli ki anlasın seni üzdüğünü bi daha tekrarlamasın
 dur bu daha ilk gün bikaç gün bu tavrın devam etmeli ki anlasın seni üzdüğünü bi daha tekrarlamasın  hemen yumuşadın
 hemen yumuşadın 
hee baya tanışıyor gibiyiz yani şuan

Ne güzel işte ya
Ben bu çocuğa Aşığımmmmm beeeSaat 11de her gece mesaj atıyorum ya iyi geceler diye şimdi mesaj attım daha teli elimden bırakmadan cevap geldi meğer bekliyormuş kıyamam yaaaaaaaa

hemen yumuşama kızzdur bu daha ilk gün bikaç gün bu tavrın devam etmeli ki anlasın seni üzdüğünü bi daha tekrarlamasın
hemen yumuşadın

Kim dedi devam etmeyeceğini bir hafta geç cevap verecdeğim tatlım merak etme sen sadece
 Kim dedi devam etmeyeceğini bir hafta geç cevap verecdeğim tatlım merak etme sen sadece 
 Şimdi çok iyiyiz soğuk olmuyorum ama bir hafta mesajlarına geç yazacağım yarında arkadaşıma gideceğim zaten merak eder durur
 Şimdi çok iyiyiz soğuk olmuyorum ama bir hafta mesajlarına geç yazacağım yarında arkadaşıma gideceğim zaten merak eder durur

heee öle vallaaaa
ayyyy kıyamammm

heee öle vallaaaa

konuştugunuzda selam söyle o zaman enişteye
 bide askerin duası kabul olurmuş derler benim için dua etsin de sizin düğüne burhanla geleyim ben
 bide askerin duası kabul olurmuş derler benim için dua etsin de sizin düğüne burhanla geleyim ben 
Ah ahKim dedi devam etmeyeceğini bir hafta geç cevap verecdeğim tatlım merak etme sen sadece

aynı onun yaptıgı gibi
 aynı onun yaptıgı gibi 
Ben de kıyamammm dedim ama Nurdan kızdı bana
 sen yumuşak kalplisin çünkü
 sen yumuşak kalplisin çünkü 
soğuk olma zaten canım, bi işin varsa eğer koşa koşa msj ına cevap yazma önce işini hallet meselaaynı onun yaptıgı gibi
kızmadım kii hemen yumuşama dedim sadecesen yumuşak kalplisin çünkü

Afedersin lavaboda bile yazıyorum yani
 Afedersin lavaboda bile yazıyorum yani

Hhaha ay canım işi geçtim ben banyoda bile cevap yazıyorum onaAfedersin lavaboda bile yazıyorum yani

Hhaha ay canım işi geçtim ben banyoda bile cevap yazıyorum onaAfedersin lavaboda bile yazıyorum yani

elim ıslakken dokunmazdım tel e ama yine de sadece yıkanırken cevap yazmazdım yani yaklaşık 10 dk falan maksimum
 elim ıslakken dokunmazdım tel e ama yine de sadece yıkanırken cevap yazmazdım yani yaklaşık 10 dk falan maksimum 

tamam derimmmm

eee sen de işin b.kunu çıkarmışınnn amaaaa
 Hadi bugün milat olsun benim için bundan snra yazmayacağım
 Hadi bugün milat olsun benim için bundan snra yazmayacağım

bende banyoya telefonla girerdim vallaelim ıslakken dokunmazdım tel e ama yine de sadece yıkanırken cevap yazmazdım yani yaklaşık 10 dk falan maksimum

Heh işte ben elimi havluya silip de yazıyorum 10 dk yok yani

adam resmen alıştıgının dışına çıkacak
 adam resmen alıştıgının dışına çıkacak 

yalnız bu 1 hafta baya şok olacak seninki içinadam resmen alıştıgının dışına çıkacak

Kızlar ya ben size bir şey sorayım saçımı kestirmek kahkül yaptırmak istiyorum
 Kızlar ya ben size bir şey sorayım saçımı kestirmek kahkül yaptırmak istiyorum 
Hahaha e haketti ama canımKızlar ya ben size bir şey sorayım saçımı kestirmek kahkül yaptırmak istiyorum
Eki Görüntüle 1153079
Tam olarak böyle.. Hayalim diyebilirim ama bana yakışır mı bilemiyorum.. Herkes alnın dar diyor ama bu kızında geniş değil ki bilemedim ya:44: