- 3 Ekim 2010
- 11.500
- 3.818
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.781
ee gelmeyecem diye direnirlerse sen de evde yap o zaman nişanı, zorla inat yaptırıyorlar insanaTamam senin bagırmana kırılmış olabilirler ama bunu konuşmak için, kırgınlık yapmak için bugunler şart mıydı yani
Sen ne yapmak istiyorsun peki canım şuan, ertelemek mi, yoksa teyzenler olmadan yapmak mı :26:
Teyzemler gelmişler canım, sanırım isteme ve nişanada gelirler ama aramız nasıl olur bilmiyorum..?
Yalnız bende heyecan sıfır dikkat ettim de.. :26:
Seni yanıma alıp nişanını yapasım geldi. Bu nedir ya bu ne anlamazlıktır. Bende bu kadar olmasada sorunlar yaşadım nişanımda. Senin yanında olmak yerine gelmiyoruz biz ne demektir ya? çok sinirlendim elimden bişey gelse de yardımcı olabilsem keşke.
şuan gergin oldugun için o heyecanı hissetmiyorsun, hele bi o gün gelsin bak gör nasl da heyecan olacak
aranızın nasıl olacagını da düşünme şimdilik, ben onlaırn çok da kendilerini geri çekebileceklerini sanmıyorum, sen onlara emanetsin bi yerde mutlaka bunu fark edip, yapmaları gerekenleri yapacaklardır
((
Çok pürüz çıkarıyorlar iğneden ipliğe herşeye müdahale ediyorlar daha ne kadar susabilirdim ki? Yaptığımda gerekçelerimi sunmak, yani hiç bir fikrime önem vermiyorlar kendi istediklerini dayatıyorlar ben mi nişanlacağım onlar mı? Ben benim için özel olan bir günde kavga etmek, tartışmak isteyim? Düşünsene benim heyecandan yerimde duramamam lazım, ay erkek tarafı sorun çıkarsa bu kadar üzülmezdim, kendi ailenle ters düşmek daha kötü bir durum.
Anlıyorum seni canım beniminşallah seninki düzelirde nişanını sorunlarla hatırlamazsın. Rabbimm yardımcın olsun inşallah. Ne olursa olsun sevgilinle aran iyi olsun, biz onu başaramadık
Ah benim annem nerdeee? Yanımda olmadığını çok hissettiriyorlar. Gelmiyoruz, teksin yalnızsın. Ve ben suçluyum hepsinin gözünde, kıymet bilmeyen, dik başlı, teyze falan dinlemeyen.. Gerçi annem kardeşlerinin sözünü çok dinlerdi ama daha anlayışlı, yufka yürekliydi.
Anlatınca annem anlardı diye düşünüyorum. Ne kadar teyzemler herşeye koşsalar, yeğenleri de olsam ben annemin kızıyım, erkek arkadaşım kızının kocası, damadı olacaktı. Teyzemler ne kadar teyzem de olsa daha yüzeysel düşünüyorlar. Kendi cebinden çıkan yok sonuçta, ah bir gelin alsın o teyzem, gelinin yanında aaa bu kadarcık mı? Bize istediklerini gelinine yaptın mı demezsem :)
ayy kuzum ben seni üzmek için söylemedim lütfen böyle deme
eminim teyzenlerde ellerinden geleni yapıyorlardır, senin için iyisini istiyorlardır kötülükten değildir yaptıkları.. ama belli ki biraz o ayarı tutturamamışlar :26: düzelecek şeyler bunlar sen şimdi nişanına odaklan, zamanla nasıl olsa çözülecektir
İnşallah dediğiniz gibi olur canım inşallah bende üzmek istemiyorum hiç birini, kötü bir insan değilim ben ama onlar en yfak bişeyde beni gaddar, vicdansız, saygısız ilan ediyorlar. Ben karşı çıkarken söz dinlememekten değil hayallerim neyse onların peşinden koşmak için çıkıyorum. Benim derdim bilezik, set değil. Kimseye bişey göstermek, kanıtlamak zorunda değilim. Çünkü insanın değeri takıyla ölçülmüyor, ki durumları iyi değil. Babası sıkışarak yapıp, sonra isteyecekse ne anlamı kalıyor onun?
Benim babam sıkışıyorsa bugün, işveren benim babam, onun babası inşaatta kalfalık yapıyor. Babama gelince zorlamayalım ama onlar çocuk evlendiriyor. Ya benim en karşı çıktığım, bir derdim var da en çok çata çat tartıştığım konuyu ailemler bana yapıyor şuan, o yüzden gelin alırken göreceğim teyzemi diyorum? Ev alsınlar ya dediler, ki teyzemlerin aylık geliri 6 bin, 2 oğlu var hani ev nerde teyze diyeceğim? Evsiz olur mu? Size en az 10 bilezik takmak yakışırdı diyeceğim, siz de 5-6 takıyosanız fakir ne yapsın :)
onlar kız alınca çıkartrsın acısını bak bu mantıklı
sen hayallerinin peşinden koşmaya devam et, mutlaka yardım da edeceklerdir yanında da olacaklardır, ferah tut kendinisonuçta istedigin şeyler mantıklı şeyler, belki uslubun yanlış gelmiştir onlara ama o da geçer
Mutlaka, ki gergin ve sinirli oluyor insan, üzerine bir de sürekli dayatma olunca, ki defalarca teyzem konusunu açtığında ben kalabalık istemediğimi söyleyince ve hala aynı konuda diretince ve bedavaya git deyip birden erkek arkadaşımın ailesinin sıkıştıdığına konu gelince, büyük nişan istemeyen benim bana 500-600 kişilik nişan yaptırmak istiyorlar zorla, 5 ay sonra da olsa yapmayacağım sonuçta, mecburen bir noktadan sonra seste yükseliyor sinirde oluyor. Hayırlısı bakalım ben yine özür dilerim tabiki teyzemden orası ayrı, ama hiç değmezdi bu şeylere orası daha bir ayrı. Aslında en çok onların düşünmesi gerekir, yapmak istiyor musunuz? Çağırmak istiyor musunuz diye sormak yok, direkt çağıralım, çağıracağız. Yani nişan babam yapıyor ama herşeye onlar karar veriyor neyse, dediğim gibi eve gidince beni tam 7 kişi bekliyor şimdi sövmek için..
bence sen hepsiyle birden baş edersin sorun olmazbiraz alttan alman gerekebilir ama onlar büyük ne de olsa, susmamız gerekebiliyor arada
Offf bende cok daraldim kizlar yaa 2000 maas aliyom ama hic para kalmiyor ya ustune 2000 icerdeyim borcum var soz yaklasiyo param yok cok daraldimmm14:
Evet, acaba arayıp erteleme kararı aldık mı desem, çünkü gelmeyecek galiba teyzemler...
Benimde ayni iste ceyizi yapayim derken cok borclandim bir turlu bitmiyor borclar kredi kartim 1,500 full dolu iste 500 de anneme var nerden odeyecem bilmiyorum.E soz olacak temizlik ben yapamiyorum cok fazla temizlikci alcak 200 e soz gunu giyecegim elbise 300 ikramliklar yanina soz pastasi su boregi onlarda 250 tutar nerden odiycemBende aldığımdan fazla borçtayım yani şöyle, babam dan haftalık alıyorum toplam 600-800 arası ederse eder, ama eve hiç bişey vermiyorum. Onunla çeyiz yaptım işte, bir yere borcum var kredi kartım full Allah yardımcımız olsun..
sakın erteleme olayına falan girmeeee
o teyzelere de çooook sinir oldummm
destek olacak yerde köstek oluyorlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?