- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.821
Niye böyle sert tepkiler veriyor ki, paranı idare edemiyorsun falan? Hepimiz sıkışıyoruz analayışlı olmak lazım..:26:
katil ederler adamı yemin ederim
yapsa noluyo sanki
yenmiyo yenmiyo başka bişey bilmiyorlar
şeytan diyo ki pastaneye böyle büyüklü küçüklü pasta siparişler ver süslemesinler
sonra al şeker hamurunu sen kapla
Ay sinir oldum yemin ederim benimkini yaptılar gayet yumuşaktı onları yapan adamda pastacıydı yanisen istanbuldaydın demi basacam artık orayı ha ( ben daha önce yapmadım hiç şeker hamuru denesemde yapsam sana diye geçiriyorum içimden şu an
Onunda durumu çok iyi değil oda kendini savunuyor işte
Biz yaptıracak yer bulduk ama bu mekan da dışarıdan kabul etmiyor şuan farkettim ne gıcık adammış ne emmeye ne gömmeye denir ya, paranla bişey diyemiyorsun. Dün gittik, elemanları direkt şeker hamurlu pasta gösterdi hatta çalışan kız arkadaşıma yaptık bundan yastık şeklinde üzerinde yüzük makas dedi, adam yine ablacım sen boşver bakma onlara, sanırım maliyeti artacak ondan böyle yapıyor. Şeytan diyor boşver onca hazırlığı yap evde gitsin.
Benimkinin de iyi değil canım da, o da çözüm değil ki bir gün borç isteyen kendisi de olabilir..
oda herzaman biraz fazla paran olsun diyor kenarda lazım olur bişey olur sen ay sonunu getiremiyorsun felan sanki keyfimden öyle oluyor.
Çok öfkeliyim numarasını engelledim telimden mesjda atma aramada dedim faceden de sildim şifremi değiştim.Sinirlenince gözüm kararıyor iyice sevgimin önüne geçiyor
sen iyi dayanıyorsun maşallahben çoktan bişeyleri birilerinin kafasına geçirmiştim Allah kısmet ederse düğününde en güzelini yaparsın inşallah,olurda sıkıntı çıkarsa bu sefer ben yapıp yollayacam
Aynı ben, derler ki sen gerçekten sevmiyorsun halbuki seviyorum ama sinirlenince sevgi çok gerilerde kalıyor o an düşünemiyorum bile..
Ayy canımsın yaa düşünmen yeter bitanem ellerinden güzel şeker hamuru pastası yemiş gibi oldum..
böyle öfkeli davranma canım siz zarar görürsünüz:26:oda herzaman biraz fazla paran olsun diyor kenarda lazım olur bişey olur sen ay sonunu getiremiyorsun felan sanki keyfimden öyle oluyor.
Çok öfkeliyim numarasını engelledim telimden mesjda atma aramada dedim faceden de sildim şifremi değiştim.Sinirlenince gözüm kararıyor iyice sevgimin önüne geçiyor
kırmızı pembe bir arada olmasa daha iyi olmaz mı ama yinede güzel görünüyor
böyle öfkeli davranma canım siz zarar görürsünüz:26:
bu mekanı daha çok begendim benn
Göreceğimiz kadar gördük zaten cnmm
hıh dün size selam verdim hiç biriniz almadınız çok kırıldım çok
Yabancı sitelerde engelli midir ki, link atayım sana eğer bi sorun olmayacaksa gir :/
Selamınaleyküm hacıbenim selam 10 kişinin yerine geçer malum bedenim 10 kişi boyutunda
böyle öfkeli davranma canım siz zarar görürsünüz:26:
bu mekanı daha çok begendim benn
internetten baktığım bir kaç model vardı canım dur bi bakıyımO zaman pembe süsleme hiç olmasın diyim değil mi? Ya da krem şantili pasta örnekleri konusunda bana yardım edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?