Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ayy canım sennle de konuşamadık ne zmandır nasıl gidiyor hazırlıklar :44:

Bir ton olay oldu selencim teyzemlerle kavga ettim mekana çağırmak istedikleri kişi sayısı yüzünden onun hatrı, bunun hatrı sadece 20 çocuk mekanda 100 kişilik anlaştık en tasvip etmediğim türden bir gün yaşayacağım. Akraba mekanı iptal bize 1400 lira fiyat çektiği için vs. böyle işte canım..

Bunlar çok güzel, ben sizin pasta modellerinizi beğenmedim madem şeker hamuru yapmam diyorsunuz bu modellerden istiyorum bunda da bişey diyecek haliniz yok herhalde derim artık..

söyle canım bi zahmet yapsınlar artık ilk modeli çok begendim kendim için yaptırsam 1 yada 3 ü tercih ederdim heralde
yok bunlarıda yapamam derse söyle pastaneyi kapatıp marangozculuk yapsın

çok üzüldüm neler olmuş bence sen hiç mekan işine girmeyecektin, evde bir nişan yeterdi, kendin söz sahibi de olurdun o kadar paraya da gerek kalmazdı canım

canımmm üzüldüm olanlara...

bence ikiniz de gergin olduğunuz için oluyor böyle...

ama ben de her tartışmada, bitti lafının kullanılmasını yanlış buluyorumm

sen biraz ailenle olan gerginliğini askerine yansıtıyorsun gibi geliyor bana...

doğru söylemiş canım sevgilin.. her zaman kıyıda birazcık da olsa kalması gerekir.. yani keşke birden böyle borç yapmasaydın...

bence güzel bu model

sadece pembe renk olan yerlerini de mesela yeşil renk yapabililer, kırmızı-yeşil uyumlu olur

Doğru söylüyorda canım keyfimden girmedimki okadr borca onun parası olaydı hiç dert etmezdim

çok üzüldüm neler olmuş bence sen hiç mekan işine girmeyecektin, evde bir nişan yeterdi, kendin söz sahibi de olurdun o kadar paraya da gerek kalmazdı canım

Herkes erkek ailesinden çeker ben kendi ailemden, benim niyetim hep öyledi biliyorsunuz ama teyzelerim sağolsun milleti toplamaya çok meraklı, eltisi görümceleri, dayımın eşinin annesi de komşumuz, onlara ayıp olurmuş. Onu düşünürsek herkese ayıp, kendi arkadaşlarını da çağırmayacaksın o zaman diyorlar, 100 kişiyi geçer hepsinde çoluk çocuk var diyorum geçmez diyorlar hep havaya konuşuyorlar.

Bir de teyzem demiş ki, takıdan veririz mekan parasını babam da kızdı, biz neden bu kadar eziyete giriyoruz o zaman? Millete nişan yaptık demek için demek ki dedi. Herşeye karışıyorlar canım herşeye, dayatıyorlar teyzelerimden soğudum. Ben biriyle tartışıyorum diğeri bana trip yapıyor, kızıyor. En sonunda yazıklar olsun size, bizi düşünseniz bu kadar zahmete sokmazdınız aile arasında evin aldığı kadar bir tören yapar geçerdim dedirtecekler tüm ipleri koparacağım, çünkü bende sinirli bir insanım gözüm dönünce kimseyi tanımam.

işte keşke tek seferde tek şey alıp borç yapsaydınn :26:

Daha yapcak bişey yok canm yoruldum artık naparsa yapsın

Son düzenleme:
Şeker hamuru olmadığı sürece yaparlar canım sanırım, gerçi model bu demiştik ama pazara da şimdiden başlayacak değiller yani..

bu pastalara bence yüzüktü kuştu ekletme canım sadece adlarınız olsun öteki türlü bilindik oluyor hep böyle asil ve kibar kalsın

Son düzenleme:
offf off çok daraldım kızlar iştah felanda kalmadı bu stress beni öldürercek.Öğle arasında ağladım masama kapanıp zor tutuyorum kendimii

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr değilllllllllllllllllllllllll
birde benim eklediklerime bak lannnnnnnnnnnnnnnnn

senin eklediklerin daha güzel tabi, ama onları da yapamazlar gibi geldi banaa :26:

offf off çok daraldım kızlar iştah felanda kalmadı bu stress beni öldürercek.Öğle arasında ağladım masama kapanıp zor tutuyorum kendimii
atma bu kadar kendini yaaa

canımm, yıpratma bu kadar kendini yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…