- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.841
O zaman pembe süsleme hiç olmasın diyim değil mi? Ya da krem şantili pasta örnekleri konusunda bana yardım edin kızlar
düğünümn hiç gerçekleşmeyeceğinin kanıtıo düğün tarihi ne öylee kııızzzz
O zaman pembe süsleme hiç olmasın diyim değil mi? Ya da krem şantili pasta örnekleri konusunda bana yardım edin kızlar
düğünümn hiç gerçekleşmeyeceğinin kanıtı
benim bulduğumu yapacaklarsa ben bulayım canım
ayy canım sennle de konuşamadık ne zmandır nasıl gidiyor hazırlıklar :44:
düğünümn hiç gerçekleşmeyeceğinin kanıtı
benim bulduğumu yapacaklarsa ben bulayım canım
Eki Görüntüle 1154380 Eki Görüntüle 1154382 bunları buldum il canım araştırmak lazım :)
Bunlar çok güzel, ben sizin pasta modellerinizi beğenmedim madem şeker hamuru yapmam diyorsunuz bu modellerden istiyorum bunda da bişey diyecek haliniz yok herhalde derim artık..
Bir ton olay oldu selencim teyzemlerle kavga ettim mekana çağırmak istedikleri kişi sayısı yüzünden onun hatrı, bunun hatrı sadece 20 çocuk mekanda 100 kişilik anlaştık en tasvip etmediğim türden bir gün yaşayacağım. Akraba mekanı iptal bize 1400 lira fiyat çektiği için vs. böyle işte canım..
Günaydın kızlar çok doluyum akşam bende erkek arkadaşımla kavga ettim yine bitsin dedimm. Kaç gündür kalbimi kırıyor. Ben 1,5 yıldır çalışıyorumİşe başladığımdan beri çeyizlerle uğraşıyorumki onların durumları yok herşeyim alınmaz ben bari çeyizimi tam yapayımda ihtiyacımız olmasın başka şeylere.Hemde kalitesiz şeylerle evimi doldurmak istemedim.Çeyizimin dışındada eve tv almıştım 1200 e geçen sene dershaneye yazılmıştım 800 ünü ödedim odama eşya aldım 1200 normal çeyiz dışında dikimlik şeyler diktirdim bohça için 1500 de onlar 3 ay öncede kendime telf aldım bi çeyizimin taksiti bittiyse bşka bir eksiğimi aldım öyle öyle çoğu çeyizimi aldım ama maddi anlamda da sıkışıklık çektim.Çok şükür bu ay çoğusu bitiyor ama kredi kartımın borcu var e onuda öderim ama ağstozda isteme olucak sora nişan hepsinin altından ben kalkamıyorum.Babam sorumsuz önemsemiyor.bende sıkıştım. Bunların dışında babam konuşma ve duyma engelli ama eski konularımda yanlış şeyler yaptığından bahsetmiştim.Böyle olunca adam yerine onu kimse koymuyo ve istemeye geldiklerinde ne amcam gelir ne başka biri bunlar beni çok daralttı.Bu ay param bitti erken erkek arkadaşımdan istemiştim 70 tl göndermişti lazım oldu tekrar istedim 50 oda 100 göndermişti. Ama bir sürü laf işitim paranı idare edemiyorsun alma daha birşey vsvs. Bu haftada biliyorsunuz yüzük tepsisi aldım heveslendim 30 tl kaldıydı geri oda çarş, perş cuma günkü harçlığım pazar zaten maaş alcam.Onada bir sürü laf etti bağırdı bana.Dünde aradı akşam gelcem askerden az kaldı dedi bende sanki benim yanımdamı durcaksın benim için değişen bir şey yok ben yine beklicem dedim. Oda istemeye gelcez yine görüşücez dedi bende olmayabilir isteme dedim para yok. Nişanda olmayabilir dedim. Sora zaten sen işe gireceksin hem iznin olmayacak hemde para biriktirmek için gelemiceksin dedim oda ozmn sen gelirsin dedi bende ben gelemem param yok ve ailemde gelmeme izin vermezler dedim.Bana fakir edebiyatı yapma vs kızıp kapatıyoprm dedi bende aramasaydın daha iyidi deim kapadım. Uyudum biraz akşam 11 gibi mesj attım artık istemiyorum daraldım dedim. Senlemi uğraşıyım ailemlemi die yazdım kızlar.Ne yaparsan yap die yazdım. Çok bunaldım kızlar artık stressten sürekli midem bulanıyor ağrıyo
oda herzaman biraz fazla paran olsun diyor kenarda lazım olur bişey olur sen ay sonunu getiremiyorsun felan sanki keyfimden öyle oluyor.
Çok öfkeliyim numarasını engelledim telimden mesjda atma aramada dedim faceden de sildim şifremi değiştim.Sinirlenince gözüm kararıyor iyice sevgimin önüne geçiyor
canımmm üzüldüm olanlara...
bence ikiniz de gergin olduğunuz için oluyor böyle...
ama ben de her tartışmada, bitti lafının kullanılmasını yanlış buluyorumm
sen biraz ailenle olan gerginliğini askerine yansıtıyorsun gibi geliyor bana...
doğru söylemiş canım sevgilin.. her zaman kıyıda birazcık da olsa kalması gerekir.. yani keşke birden böyle borç yapmasaydın...
bence güzel bu model
sadece pembe renk olan yerlerini de mesela yeşil renk yapabililer, kırmızı-yeşil uyumlu olur
çok üzüldüm neler olmuşbence sen hiç mekan işine girmeyecektin, evde bir nişan yeterdi, kendin söz sahibi de olurdun o kadar paraya da gerek kalmazdı canım
Doğru söylüyorda canım keyfimden girmedimki okadr borca onun parası olaydı hiç dert etmezdim
canımmm üzüldüm olanlara...
bence ikiniz de gergin olduğunuz için oluyor böyle...
ama ben de her tartışmada, bitti lafının kullanılmasını yanlış buluyorumm
sen biraz ailenle olan gerginliğini askerine yansıtıyorsun gibi geliyor bana...
doğru söylemiş canım sevgilin.. her zaman kıyıda birazcık da olsa kalması gerekir.. yani keşke birden böyle borç yapmasaydın...
bence güzel bu model
sadece pembe renk olan yerlerini de mesela yeşil renk yapabililer, kırmızı-yeşil uyumlu olur
işte keşke tek seferde tek şey alıp borç yapsaydınn :26:
bence güzel bu model
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr değilllllllllllllllllllllllll
birde benim eklediklerime bak lannnnnnnnnnnnnnnnn
atma bu kadar kendini yaaaofff off çok daraldım kızlar iştah felanda kalmadı bu stress beni öldürercek.Öğle arasında ağladım masama kapanıp zor tutuyorum kendimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?