- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.881
Öylede yeminde ettim kurana
ceyiz borcum benim bu ay bitiyor zaten toplam ceyiz borcum 800 tl .Ben sadece bu kadr seyi o almasin durumu yok die aldim benim ihtiyacimdan degil.Bizde kiz cok fazla zaten esya almaz.Yeri gelir igne dahi getirmez.Ben yaptim ama o sıkıntiya girnesin die.Kendimi sıkıntiya soktum oda nankorluk yapti bana 3 yilimi verdim iliskiye.Zaten sinirle soyledim .Suan param olsa atlar ucaga yanina gider suratina firlatirimbi anlık sinirle öfkeyle ötesini düşünmeden iş yapıyosunuz ikiniz de...
eğer tamamen bitirdiysen bile sakın yüzükleri bozdurma.. o aldı sonuçta onları aynen geri gönder..
sen "çeyiz için borç yaptım" diyorsun ama, sonuçta o senin hayatından çıkınca sen o aldıklarını kaldırıp atmayacaksın.. bi şekilde kullanacaksın ilerde.. o yüzden onun parasıyla çeyiz borcunu kapatman kadar saçma bişey olamaz...
Yemin bozman için yapılacaklar var. Müftüyü ara sor canım. Birinin karnını doyuracak kadar para vermek oruc tutmak.. Ara bi öğren canım. Dinimiz kolaylık dini. Sıkıntıya sokma kendini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Diyaneti aradim cnm simdi 10 kisiyi gunluk yemegini karsila dedi oda asgari 100 tlymis . Paran yoksa 3 gun pespese oruc tut dedihttp://www.kunfeyekun.org/forum/kf/kurana-el-basarak-yemin-edip-bozmanin-gunahi-cezasi-nedir.22541/
Oku canım burayı
Diyaneti aradim cnm simdi 10 kisiyi gunluk yemegini karsila dedi oda asgari 100 tlymis . Paran yoksa 3 gun pespese oruc tut dedi
Kızlar günaydın.Çok berbat bir durumdayım.Dün malumunuz kandildi çok dua ettim.O hevesle saat gece 12:30 gibi erkek arkadaşımı aradım.Açtı müsait değilim odada başka biri var uyuyorum dedi. Tamm dedim öylesine aradım. İçim biraz yumuşamıştı buna güzel güzel neden o şekilde davrandığımı ve beni anlamadığını vs yazıyım dedim.Mesej attım.Sanırım benim mesj atmamı bekliyordu bana mesj atma bitti vs dedi.Bende bu sefer benim içinde bitti sadece bunları bil die mesj atıyordum yazdım. Ben ona davrandığım gibi oda bana aklınca davrandı.Çok tartıştık.Sora bana başkasıyla görüştüğünü söyledi.İyi görüş dedim.Gece çok ağladım kızlaar.İçim yana yana beddua ettim.Gözümde yaşlarla resmimi çektim gönderdim.Bu yüzümü unutma dedim ben unutmayacağım yazdım.Yüzüklerimi almıştı kızlar 3750 ye almıştı .Dün kurana yemin ettim ona ben dedim bu borca senin yüzünden girdim madem sen bana bu şekilde davrandın bende kurana yemin olsun yrn (bugün için) yüzüklerimi bozup borcumu ödeyeceğim yazdımm.Şimdi yüzükleri bozmayı dşünüyorum.Yoksa yüzükleri ona gerimi göndereyim bana verdiği paraların lafını etti bir 800 göndermişti onla bohça için bişiler almıştım.Birde ara ara para gönderdi bana oda 1000 ciavrı ederki bende ona kaç kez uçak bileti üstüne başına bişiler aldım yüzüklerle annemden 2000 borç alıp onamı göndersem?Verdiği paraları.
siz çok fevari bir çiftsiniz bebegim yaainsan sinirlenir tamam daa ne başka biriyle görüşüyorum diyebilir bu sinirle, ne de kuran a yemin edip yüzükleri bozduracam der tamam belki alışmışsınız birbirinizin bu haline ama yarın bigun evlendiginiz zaman çok sıkıntı yaşarsınız bu yuzden şimdi hadi farklı yerlerdesiniz, kavag da etseniz biribinizi görmediginiz için zamanla geçiyor ama evlendigin zaman aynı evde geçmeyecek de bu sinir :26: yapmayın bunu birbirinize
bence bir ilişkiyi ortada resmiyet yoksa en çok yıpratan şeylerden biri para. bak eski nişanlımla cüzdanlarımız ortaktı resmen, üstelik nişanlıydık da ama para yüzünden çok kavga ettik biz. erkek arkadaşın sen rahat et diye para gönderiyor, sen onun iyiliği için çeyiz alıyorsun ama o anlamaz bundan, imkanı yok anlamaz. çeyiz dedigin fasa fiso onlara. 2 tane tencere olsa yeter işte, milyon çeşide ne gerek var diye düşüniyorlar genel olarako yuzden çeyiz için kendini de sıkıntıya sokma ondan da para isteme boşver
bi kere bi sakinleş, şu ettigin yeminin yükünden kurtulbak sen engellemiştin onu şimdi de o engelliyor gördün mü sinirin dönüş dolaşıp sana da zarar veriyor yapma bunu
daha sonra da bekle, beyefendinin siniri geçsin. mutlaka arayacaktır en azından parasını geri istemek için yada konuşmak için neydiyse, sakince anlat derdini. kendinde hata varsa eger onları fark ettigini yapmayacagını vs. düzgünce konuşun, sen de çeyiz olayına bi süre ara ver. madem erkegin yapması gerekiyor yapsın sana ne, sen neden kendini darlıyorsun kisen payına düşeni yap çekil, fazlası emin ol ne onun tarafından ne de ailesi tarafından takdir görmez hatta kız amma meraklıymış bile derler, yapma bunu kendine
şimdi de topla bakalım biraz kendini, çık bi hava al, keyifli bişeyler yap aklını dagıt hadi baaklım
Sagol cnm disardayim zaten yemek yeyip eve gecicem uyuyacagim.Aramayacagim onuda.
Sagol cnm disardayim zaten yemek yeyip eve gecicem uyuyacagim.Aramayacagim onuda.
Kızlar merhabaa. Aranızda kilo vermek isteyen var mı :)
merhaba canım ben varım been
Kızlar merhabaa. Aranızda kilo vermek isteyen var mı :)
beeen beeeen
Kaç kilosun :) ben 78 79 arası gidip geliyorum :) hedef şimdilik 60 ama küçük hedefler koymak lazım. Hedef 70 diyelim. Sencee ramazana kdar hedefe ulaşabilir miyiz? 8 kilo. İki hafta var. Biraz fazla gibi ama. Ne dersin?
boyun kaç canım? ben 74-75 arası boyum da 173 cm. düz 70 olmak istiyorum ideal 65 boyuma göre ama benim nişanlım çok zayıf olmamı istemiyordüğüne 1.5 ay kaldı benim o zamana kadar bi 5 kilo vermem lazım temizinden. 2 haftada 8 kilo cok fazla canım sağlıklı vermek için haftada 1.5 kilo falan en fazla. ben genelde ramazan da kilo veriyorum. bu 5 kilo fazlalığı da ramazanda vereceğim büyük ihtimal
Bencede abarttım ben :) gaza geldim .p 166 boyum. Sen uzunmussun yaa :))
Hedef ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?