- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.961
o da olur inşallaho sana biraz vakit ayırsın yapabileceği şey bu işte bide aile olarak düğün hazırlıklarına falan başlasınlar madem yardımcı olmak istiyolar
onun işler ramazana kadar bitecek o yakınlarda ben de bi iş bulursam tamamdır bi daha, zaten ona da dedim telfonda başına bela olacam diyeee düğün işi de annesine kalmış artık hazırlasın bi zahmet oglunu
bence o da sevinmiştirevet meclisin işleri de hafifler tatil falan derken görüşürsünüz artık iyi gelecek bu ankara işi herkese tabi canım onu da mı biz hazırlayalım
valla burada iş bulup yerleşecegime çok sevindi, o sebeple sanırım artık bol bol görüşürüzankarayı da yazın hiç sevmem ama, katlanacaz artık napalım
sevinmiştir tabiki sevinmez olur mugülü seven dikenine katlanır diyelim klasik oldu ama
valla burada iş bulup yerleşecegime çok sevindi, o sebeple sanırım artık bol bol görüşürüzankarayı da yazın hiç sevmem ama, katlanacaz artık napalım
sıcagı çok beter oluyor buranın yaaama dedigin gibikatlanacagız tabiki, sonu güzel olsun yeter
serin yerlerde takılırsınız burhanla akşam çıkarsınız falan öyle olunca sıcağı hiç etkilemez o yanında olunca
yaa hayal etmesi bile çok güzel degil mii
güzel tabikiii hepsi olacak inşallahdüşünsene iş çıkışı seni alıyo buluşuyosunuz vakit geçiriyosunuz ikiniz hep ankarada olacaksıın
aayyy agzın bal yesin valla bitterriimmm, gerçekten olmuş gibi seviniyorum şuan
aayyy agzın bal yesin valla bitterriimmm, gerçekten olmuş gibi seviniyorum şuan
valla ben bile heyecan yaptım nurdan ablam hadi hayırlısı artıkben şimdi yatsam iyi olacak sabah erken kalktım çok uykusuzum, inşallah güzel gelişmeler olur güzel haberlerini alırız iyi geceler nurdan ablam tatlı rüyalar
hayırlı olsun canım çok sevindimm
bunlar nazar boncuklarıdır şekerim olur öylebence çookkk güzel olmuşsunn, kesinliklee çok mukemmel olmuşsun hattaaa
Teşekkür ederim canım çok sağol . Sancılı sürecimde yanımda oldunn. Başını ağrıttım helal et hakkını cnm
Günaydın kızlarr. Yavaş yavaş hayata dönmeye başladım
estagfurllah canım o nasıl sözne zaman ihtiyaç olursa
hoşgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?