Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

o da olur inşallah o sana biraz vakit ayırsın yapabileceği şey bu işte bide aile olarak düğün hazırlıklarına falan başlasınlar madem yardımcı olmak istiyolar

onun işler ramazana kadar bitecek o yakınlarda ben de bi iş bulursam tamamdır bi daha, zaten ona da dedim telfonda başına bela olacam diye ee düğün işi de annesine kalmış artık hazırlasın bi zahmet oglunu

bence o da sevinmiştir evet meclisin işleri de hafifler tatil falan derken görüşürsünüz artık iyi gelecek bu ankara işi herkese tabi canım onu da mı biz hazırlayalım

bence o da sevinmiştir evet meclisin işleri de hafifler tatil falan derken görüşürsünüz artık iyi gelecek bu ankara işi herkese tabi canım onu da mı biz hazırlayalım

valla burada iş bulup yerleşecegime çok sevindi, o sebeple sanırım artık bol bol görüşürüz ankarayı da yazın hiç sevmem ama, katlanacaz artık napalım

aayyy agzın bal yesin valla bitterriimmm, gerçekten olmuş gibi seviniyorum şuan

valla ben bile heyecan yaptım nurdan ablam hadi hayırlısı artık ben şimdi yatsam iyi olacak sabah erken kalktım çok uykusuzum, inşallah güzel gelişmeler olur güzel haberlerini alırız iyi geceler nurdan ablam tatlı rüyalar

amin fıstıgım aminn iyi uykular canımcım, hep güzel haberler duyalım inşallah iyi geceleerr

hayırlı olsun canım çok sevindimm

bunlar nazar boncuklarıdır şekerim olur öyle bence çookkk güzel olmuşsunn, kesinliklee çok mukemmel olmuşsun hattaaa

Teşekkür ederim canım çok sağol . Sancılı sürecimde yanımda oldunn. Başını ağrıttım helal et hakkını cnm

Eltim delirmiş olmalı..
Takı kısmını göremedi ama kolumda kaç bilezik olduğunu görmesine rağmen bana güya komşuları sormuşta oda bilmiyormuş gibi ne kadar takı takıldı, kaç bilezik onları söyledi. Bende bir babam 2 tane anne, baba taktı. Bilezikleri xxxx zaten çok önceden yapmaya başlamıştı dedim. Yok artık ya, amaç 3 bileziiği de erkek tarafının mı taktığı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…