Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar cuma isteme pazar günüde nisanimiz oldu. Bir sıkıntı çıkmadı bizim ailenin memnuniyetsizligi dışında bir sorun aramaya çalışıyorlar sürekli neyse ki atlattik bitti

Yok artık yaa bayıldım resmeenn :)) tebrik ederim canım yaa :)) :* maşallahhh..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gerçekten mi? Ben elbise de son anda tarlatan giydirilfiği için biraz moralsizdim, tarlatan en küçük numara balık elbise tarlatanı sadece dizlerin yukarısından çan geliyor ama sürpriz olunca işte :) Çok teşekkür ederim canım, çok sağol.

ayyy çok güzel olmuşşun daha ne ayrıntılar vardır kim bilir yüzükler çok güzel

Çok teşekkür ederim Dış çekim yaptık, gerçi anaannemin oradan pazar günü de diye piknikçiler gelip geçti sürekli yolları kestik, işte kötü yanı aynı yerde çekildik hep onları da alınca koyarım canım

ama neden yüzünü kapattın

çok güzel olmuş canım elbisen, hediyeliklerin.. hayırlı olsun atlattın çok şükür

neler oldu anlatsana ayrıntılı

Selencim yüzümü kapattım büyük bir sitenin üyeleriyiz, tanıdık çıkma olasılığı çok fazla, özel şeyler de paylaşıyorum biliyorsun ondan dolayı kapattım. İsteme çok karambole oldu canım ya, ben teyzemlere çok kızdım açıkçası, saat 9 oluyor onlar yemek yiyor duşa giricekmiş, insanlar da haber bekliyor bizden, erkek arkadaşımın ailesi buçuğa doğru geldi, teyzemler ondan sonra, biraz oturduk derken ikramları hazırlıyoruz e adamlar nerden bilsin? Saat geç oluyor diye dayısı istemiş beni, erkek arkadaşım bile duymamış desem yeri, ikramlardan sonra kahveyi götürdük falan öyle yani..

Onun dışında herşey güzeldi oynandı zıplandı baya kurtlar döküldü yani..

Son düzenleme:

herşeyin çok güzel olmuş canım, özellikle sen mukemmel olmuşsunn memnuniyetsiz olanları da boşver sen güzelliğinin güzel günlerinin tadını çıkar

Hiiç moralini bozma. Herşey yokunda gözüküyor. On numara beş yıldız ))

aman olsun canım sen mutluluğuna bak, teyzenleri de bu saatten sonra çok kafana takma..
artık düğünde daha temkinli olursun her şeyini paylaşmazsın, destekten çok köstek oluyorlar belli ki
düğünle ilgili bişey konuşuldu mu canım :18:

hadi geçmiş olsun diyim öncelikleee, kazasız belasız atlattın

herşeyin çok güzel olmuşş

Cnm benim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaAllahh .Musmutlu olll

herşeyin çok güzel olmuş canım, özellikle sen mukemmel olmuşsunn memnuniyetsiz olanları da boşver sen güzelliğinin güzel günlerinin tadını çıkar

Hiiç moralini bozma. Herşey yokunda gözüküyor. On numara beş yıldız ))

Taze nişanlı hatun, herşey çok güzel olmuş Allah tamamına erdirsin inşallah

Çok teşekkür ederim kızlar, darısı başınıza inşallah..
Kurabiye konusunda sıkıntı yaşadım nedeni ise sen tut isimi, tarihi keçeli kalemle ilkokul öğrencisi gibi yaz üstüne..
Rezil oldum rezil, bugünde işe gitmedim gidince ilk işim o yere gidip mustafa abiye saymak olacak.
Çok içimde kaldı, kınaya daha iyi şekilde hazırlanacağım inşallah..
İstediğin gibi olmuyor derler ya doğru sanırım, işimiz de aceleye geldi zaten, makyajımda profosyonel diye gittik golden rose, flormar ürünlerini kullandı kadın, üstelik ben doğal, naturel istediğim halde hafif simli, buğulu göz makyajı yaptı. Bir de bir ruj sürdü pespembe üzerine birde parlatıcı bildiğiniz assolist yani eve gidince silip mat rujumu sürdüm, Allahtan mat pembe rujlarım var kurtarıcım oldular. Herkes beğendi, gelinsin farkın olsun likit, rımel günlük kullanıyorsun zaten dedi ama benim kastettiğim bir rımel, bir allık, ruj değildi. Mat tonların kullanılmasıydı.

aman o küçük aksiliklerde nazar boncuğu olsun canım
ama daha önce yaptıkları kurabiyeleri görmemişmiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…