- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.061
geç uyandım bugun oruçluyum diye, bide anneme temizlikte yardım et derken ancak oturdum bilgisayar başına
herkes yine ara ara uğruyor da, seleni göremiyorum hiç yaa, o nerde ki acabaa
burdayım canım benim, Allah kabul etsin
ara ara giriyorum bende bakıyorum kimse yok topikte çıkıyorum napayım
amin bebegim aminn
yaa sen bana bi göz kıpr ben bulurum seniöyle kaçmak yok
hehehee olur tatlımhepimizde her şey dingin gidiyor, anlatacak bir şey olmayınca muhabbet de dönmüyor
asıl ceren nerde yahu ne zamandır göremiyorum :44::44:
sözlendi ya kaçıp gitmiştir artık buralardanben de sözleneyim ben de gidecem
siz ne zaman iade i ziyarette bulunacaksınız canım belli oldu mu
ama olmaz öyle ben gitmem bir yere sizi de bırakmam
pazar akşamı olabilir canım bugün netleşir..
ne bizim ne de onların yatılı misafirleri bitmiyor ki
ee pazar günü yolculuk var o zaman desenehep merak etmişimdir, onlar size tanışmaya gelirken çiçek getirdiler ya, siz onlara giderken de götürecekmisiniz çiçek
ee sizin söz o zaman kesin ramazandan sonraya kaldı dimi canımhaftaya cumartesi ramazan başlıyor malum
ellerine saglık çok güzel olmuşlar
çok teşekkür ederim :)) daha çok işim var
ee pazar günü yolculuk var o zaman desenehep merak etmişimdir, onlar size tanışmaya gelirken çiçek getirdiler ya, siz onlara giderken de götürecekmisiniz çiçek
ee sizin söz o zaman kesin ramazandan sonraya kaldı dimi canımhaftaya cumartesi ramazan başlıyor malum
bizde çiçek çikolata götürürmüşüzpasta ve gösterişli bi meyve almayı düşünüyorum altta kalmamak lazım
maalesef canım geç kaldıkama belli de olmaz belki yetişir tabi ailelerin ne diyeceği önemli..ama bayramdan sonrası çok uzayacak ya bari isteme olsaydı bende nişan için hazırlık yapardım bayramdan sonrası için
çiçek yerine meyve sepetlerinden mi götüreceksin :26: yoksa hem çiçek çikolata hem de meyve ve pasta mı
vakit pek kalmadı kuzum annen yetiştirebilir mi bikaç günde isteme hazırlıgını :26: yada ramazanda isteme olsa nolur ki, bayramdan sonra da nişan olur
yok bebişim hani pahalı meyve demek istedim muz gibiama saçma olur demi meyve :26: bide yaş pasta olur yine karar veririz bizimkilerle..yada başka ne gider ki :26:
yetişmez canım doğru ya ben daha ne giyerim belli değil, zamanımda yok ki gidip alayım
ramazanda hani ezan geç okunuyor ya işi bozuyor o
meyve direk olmaz sanki canım yaa, yani belki bi sepetin içinde güzel bi aranjman olur ama o da çok pahalı olur bence, ilk günden bu kadar yüz vermeye gerek yok
yaş pasta ve çiçek olabilir sanki ama erkege çiçek götürmek de komik geliyor bana yaagerçi onu ailesine götürüyorsun tabi olabilir o mantıklı
alışveriş kısmı bi şekilde hallolur hani sonuçta isteme için alacagın bi etek bi bluz belki ama nişan bayramın hemen sonuna yetişmez nasıl olsa, o sebeple acele etmeyip bayramın hemen ardından istemeyi, belki ağustos sonu gibi de nişan yapsanız olmaz mı :26:
aynen bi pasta yeter yeter
evet canım öyle de mantıklı ama işte isteme çok uzuyor..annesi iletişimi kesmeyelim ailenle gidip gelelim ki alışalım diyor..ramazanda yemeğe falan alıcam dedi..o alırsa bizde mecburen alırız..şimdi isteme yok söz yok ama biz ramazanda bayramda gidip gelicez saçma geliyor bana
o senin tez canlılıgından saçma geliyor sana yoksa olması gereken bu yanigidip geldikçe laışırlar hem birbirlerine, hoşa gitmeyen özellikler falan olursa onlar da tolere edilir duruma gelir boşver böylesi daha iyi ama ramazan ın hemen arkasından isteme, ağustos sonunda da nişan olursa iyi olur işte
öyle mi dersin ne bileyim düşünemiyorum artık mantıklı
bende daha isteme olmadan harıl harıl nişanda ne dağıcam hediyelik onları bulmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?