Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

güzel güzel karşısındakine değer veriyor ki arayıp haber veriyor
birbirinizi tamamlarsınız ne güzel sen mi onu döndürürsün huyundan o mu seni Allah bilir

Bak bak arkamdan dedikodum da yapılmış Yok canım ya olur mu öyle şey ben sürekli bakıyorum topiğe

Ben daha düşünmüyorum hiçbirşey valla daha var bir sene kim öle kim kala

Benim de hemen hemen o kadar ama şimdiden kına mekanına, dağıtacağım hediye ye kadar araştırmaya başladım..
Aceleci hallerime uyuz oluyorum ama elimde değil..

yakında bende sözlenicem bende bitiririm

Nurdanı sözlendirmeden bırakmcam bu topiği

Benim de hemen hemen o kadar ama şimdiden kına mekanına, dağıtacağım hediye ye kadar araştırmaya başladım..
Aceleci hallerime uyuz oluyorum ama elimde değil..

Senin düğünün olacak canım ama artık belli herşey.. Benim nişan konusu açılınca sözlüm dur bakalım diyor bana hevesim olur mu sence :)

Senin düğünün olacak canım ama artık belli herşey.. Benim nişan konusu açılınca sözlüm dur bakalım diyor bana hevesim olur mu sence :)

Ne var ki nişanda üstelik kız tarafı yapıyor? Biz de ufacık bir nişan yaptık neredeyse 1 seneye yakın bekleyeceğiz gibi görünüyor. En büyük korkum içimde uhde kalması kızlar, ondan böyle biraz aceleciyim belkide? Bizim orada salonlarda düğün 4 bin en az, erkek arkadaşımın oturduğu semtte daha uygun tabii de, ben 8 senedir babamın çevresinden dolayı iyi bir düğün hayal ettiğimi söylüyorum, ki 5 sene önce evlenen elti adayıma da söylemiştim, o bile hatırlamış olacak ki bana düğünü nerde düşünüyorsunuz diye sordu. Bende daha tarihimiz bile belli olmadığından bilmiyorum deyip geçtim.

Umarım hepimizin hayalleri gerçekleşir..

Son düzenleme:

Nişanla düğün arası bir sene normal aslında canım :26: bizim sözle nişan bir sene nişanla düğün bir sene.. Bizim işimiz Allaha kalmış artık:26: Ben inşallah lafını duysam şükrederdim herhalde canım.. Dur bakalım daha belli değil belki olmaz laflarını duymaktan çok çok iyidir..

güzel güzel karşısındakine değer veriyor ki arayıp haber veriyor
birbirinizi tamamlarsınız ne güzel sen mi onu döndürürsün huyundan o mu seni Allah bilir

valla bence o beni döndürür çok pimpirikli çünkü bişeyi ikna etmek için 40 kere açıklaman gerekiyor, sürekli teyit alıyor falan, bayıyor bazen beni ama benm gibi savruk olmasından iyidir diyerekten seve seve ona bznerim diye düşünüyorum

20 yıl daha bu topikte takılmak zorunda kalmayalım da sonra

İnşallah ben şuna kızıyorum o kadar fedakarlık yapıp bir tanecik istediğim şeyde çok görülür bana diye, koltuğumu babam yapıcak, yemek odasını biz alacağız, kına bizim, nişan da elbisem neredeyse bedavaya geldi, sadece 65 tl kumaş parası verdim. Fotoğraf çekimi bedava, akrabamız. Yapılanlar bohça, çiçek, kuaför masrafı normal olarak, hatta bohçam da bile doğru düzgün bişey almadım masraf olmasın diye, mobilyaları da babam mobilyacı olduğundan tanıdıklarından uyguna alma ihtimalimiz çok yüksek ihtimal, yani daha ne olsun?

Amaç hiç borçsuz evlenmek için herşeyin ucuzuna kaçmak ise o bence maddi yetersizlikle alakalı değil, kendini zora sokmak istememekle alakalı, ne demişler? hamama giren terler.

Son düzenleme:

1 2 sene müddet elini çabuk tut

O hep öyle olur canım bilmiyor musun herşeyi en uygun fiyata alırsın çok masraf olmasın dersin kıyamazsın onlara ama tek bir şey de yüksek fiyat istersin anlayışsız olursun bu hep böyledir.. Benim anlamadığım millet nasıl yapıyor herşeyini en iyisini aldırıyor kimse de ak kara demiyor.. annemin arkadaşının oğlu 4 senedir nişanlı kız tarafı ev almadan düğün yapmam dedi şimdi ev alıyorlar biz desek nişan atılır işte ben bunu anlamıyorum..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1163408 şişelerimi doldurdum
sizde durumlar ne hatunlar

ne var ki onların içindee :26::26:

kız meyve olur mu allah senii bi de cidden düşündün mü bunu

ne o öyle, sizin almaya gücünüz yetmez, biz getirdik der gibii

2 sene çok yaa, bence mayısta evlenelim biz

bi film varmış konusunu okudum bugun, 10 senelik arkadaşlarmış kız evlenecekken oğlan buna duygularını açıyormuş falan, acaba diyorum be nde fake haber çıkarsam işe yarar mı

Hahaha hangi film o canım izle işe yarıyor mu bakayım

görücü muhabbeti yapabilirsin aslındaaa komşunun akrabasının oğlu varmış, beni düşünmüş ona, bi gelsinler mi tanıştıralım mı falan demiş anneme gibi yem atabilirsinn

Hahaha hangi film o canım izle işe yarıyor mu bakayım

made of honor diye bi filmmiş, indiriyorum şimdi izleyecem bi ara

görücü muhabbeti yapabilirsin aslındaaa komşunun akrabasının oğlu varmış, beni düşünmüş ona, bi gelsinler mi tanıştıralım mı falan demiş anneme gibi yem atabilirsinn

aslında çok mantıklı bu dedigin ama o benm sevgilim oldugu zaamnları da biliyor ya zaten, şimdi yine o günlere geri dönmek istemiyorum sanırım :26: hem o bana kız ayarlama muhabbeti yaptıgında çok sinir olmuştum aynısını yapsam olmaz ki :26:

gerçi onu hızlandıracagını bilsem herşeyi yaparım da ne işe yarar bilmiyorum

renkli kumlar var canım

Eki Görüntüle 1163566 havlularımada başladım

senin söz/nişan ne zamaaan

aynı şey değil kiii

orda burhy kendisi kendisine kız istiyor gibi yansıttı olayı, ama burda sen "masum"sun "bişey"den haberin yok komşu gelmiş, öle bişiler demiş anneciğineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…