Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hep söylüyorum ben canım, sen herşeyi planla ki zamanı geldiginde tıkır tıkır işlesin herşey sonra iki ayagın bir pabuca girer, sıkıntı olur

zaten her konuda öyleyim ya hep plan program hiç kafama eserek iş yapmıyorum

Son düzenleme:

adamlara da mı veriyoruz
o zaman onlara ne verilir ki :26:

bilmiyorum ki verilmez mi :26: ne bileyim sadece kadınlara verilip adamları boş çıkarmak ayıp olmaz mı ben erkek olsam çok bozulurdum bana hediye yok diye

hiç o açıdan bakmamıştım.. onları çorap paklar
neyse daha var düşünürüz, bişey bilmiyoruz ki bizde

adamlara da mı veriyoruz
o zaman onlara ne verilir ki :26:

Ah kıyamam Eskiden bayanlara havlu yada eşarp erkeklere çorap verilirdi canım. Eğer bayanlara başka dağıtacaksan erkeklere çorap dağıtabilirsin ki bana sorarsan bunlar çok gereksiz Herkese dağıtabileceğin bir hediye seçebilirsin

sen nerelerdesin bakayım
öyle bişey aklıma gelmiyor ki her iki cinse de giden

Biz hiç denk gelemyoruz seninle

Magnet düşünebilirsin canım her aileye bir tane daha iyi olmaz mı:26:

evet canım ya bizde nurdanla dedik acaba sözlendi ondan mı topiğe uğramıyor
yastık şekline magnet vardı beğendiklerim arasında o daha uygun olur sanki :44:
sen ne düşünüyorsun nişanın için :44:

evet canım ya bizde nurdanla dedik acaba sözlendi ondan mı topiğe uğramıyor
yastık şekline magnet vardı beğendiklerim arasında o daha uygun olur sanki :44:
sen ne düşünüyorsun nişanın için :44:

Bak bak arkamdan dedikodum da yapılmış Yok canım ya olur mu öyle şey ben sürekli bakıyorum topiğe

Ben daha düşünmüyorum hiçbirşey valla daha var bir sene kim öle kim kala

o çok planlı programlı yaa kaçırırsa eğer bütün planı aksar diye kaçırmaz tahminimce

aynı ben gelecek on yılı düşünüp plan yapabilme potansiyeline sahibim
anı yaşamak yok bizde, burhanda o zman başka türlü plan yapsın olmaz canım böyle

Bak bak arkamdan dedikodum da yapılmış Yok canım ya olur mu öyle şey ben sürekli bakıyorum topiğe

Ben daha düşünmüyorum hiçbirşey valla daha var bir sene kim öle kim kala

yok kız seni sevdiğimizden, yüzüne de söyleriz dedikodu yapmadık

aynı ben gelecek on yılı düşünüp plan yapabilme potansiyeline sahibim
anı yaşamak yok bizde, burhanda o zman başka türlü plan yapsın olmaz canım böyle

onunki bana fazla geliyor ama yaa

bi kere arkadaşın doğum gününe gidecegiz, 7 gibi buluşuruz diye sözleştik, 6.30 la 7 arası aradı bi sordu, dedim 7 gibi mekandayım sıkıntı yok, saat 7 de tekrar aradı, arabayı park edecek yer aradıgı için 5 dk gecikmiş de onu haber vermek istemiş insan 5 dk için arar mı yaa sonra hep bekleten taraf ben oluyorum diye söylerniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…