Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Bence onun için de iyi olur açılmakta zorluk çekiyor böyle herşey netleşir

bazen karşıma alıp da diyesim geliyor ben seninle ilgili suya gördüm beni uğraştırma diye ama neyse ki kendimi tutabiliyorum

doğru aslında :26: sen msj atsan arayı soğutmamak lazım

ne atacam diye düşünmekten günler geçti :26: pazartesi günü 1 haftam doluyor ya artık trip atarak başlangıç yaparım diye düşünüyorum

Tutmasan daha mı iyi acaba Nurdan ne dersin

Evet

yaa ablamla annem konuşmuş çikolata alalım demişler
halbuki eniştemin tarafına giderken baklava almıştık, neyse konuşuruz pasta yada tatlı alırız

sen söyle onlaraa, bizim kızlara danıştım ben, çikolata olmaz dediler de

sizin daha isteme aşaması gerçekleşmedi kiii, siz istemeye gitmişsiniz gibi olur vallaaa

sen beni dinleme zaten hiç nurdaaan

aferinnn

ooo valla yakın olsan gelip ben konuşcam Burhanla bir açılamadınıız birbirinize:26:

Tutmasan daha mı iyi acaba Nurdan ne dersin

Evet

olur mu öyle şey herkesin adeti farklı neden kırılayım ki biz doğuluyuz aslında bizde de gidilmez ama o kafa orda kaldı, babam tanımak istiyor..keşke sizde başkalarının söylemlerine kulak asmasaydınız, sonuçta ciddi şeyler insanlar tanımak istiyor istemeden önce..kızı verdikten sonra biz sizi tanımak istiyoruz huyunuzu suyunuzu desek ne olacak ki

sen söyle onlaraa, bizim kızlara danıştım ben, çikolata olmaz dediler de

sizin daha isteme aşaması gerçekleşmedi kiii, siz istemeye gitmişsiniz gibi olur vallaaa

derim canım tabi, ayy iyiki dedin
yada bu sefer biz istesek değişik olur ne olacak

ben neler dedimm sana amaaa

en azından, ufak bi günaydın nasılsın, işler güçler nasıl gibi basit bir şeyler yazarak adım atabilirdin...

Yok canım biz iyi ki böyle yaptık diyoruz açıkçası :26: ama dediğim gibi herkesin farklı adetleri birde benim babam da yoktu biliyorsun o sebeple de ben pek gidilsin taraftarı değildim :26:

ooo valla yakın olsan gelip ben konuşcam Burhanla bir açılamadınıız birbirinize:26:

daha en az 2 3 ayı var ben diyim snaa o da en iyi ihtimal yani

ben neler dedimm sana amaaa

en azından, ufak bi günaydın nasılsın, işler güçler nasıl gibi basit bir şeyler yazarak adım atabilirdin...

ya kuzum bizim öyle bir muhabbetimiz yokki onunla, tamam arkadaşız falan ama sebepsiz yere hiç konuşmadık bugune kadar :26: :26:5

ben ona günaydın desem o da bana gunaydın der, sonra da muhabbet orda kalır çekiniyorum ben yaa, iş bulup ankaraya gitsem hiç sorun olmaz o zaman ararım hadi bi kahve içmeye derim ama şimdi uzak olunca, olmuyo işte :26:

bi ara kızlar demişti kıskandırma falan yapsanya bişeyler, ama gerçekçi olarak

o da ters teper bu saf da yaa yani gizemle de konuştuk geçen de maksimum yapabilecegim babama beni sormuşlar gibi bişey :26: ama ciddi ciddi biri varmış gibi, yada benm aklımda biri varmış gibi yapamam

benm gibi ya o da, vazgeçmeye yer arıyor biliyorum yani, o fırsatı vermemem lazım ona

iyi işteee, sebepsiz konuşmalar da başlamış olurdu bölece..

en azından dene bi keree, bak kaç gündür sesi çıkmamış yaaa, ikili sohbetinizden yaz, heeeey öldün mü kaldın mı bi ses ver diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…