- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.281
ee biz şimdi hevesli mi oluyoruz
yok yahu meyve saçmaydı çikolata götürülürmüş..
çikolata da olmaaaaaaz
güzel bi tatlı olabilir, baklava gibi, ya da pasta uygun olur canımm
Ben de öyle söyledim canım hatta sizinle bende konuşmuştum ama sanırım bana kırıldı
çikolata da olmaaaaaaz
güzel bi tatlı olabilir, baklava gibi, ya da pasta uygun olur canımm
Bence onun için de iyi olur açılmakta zorluk çekiyor böyle herşey netleşir
doğru aslında :26: sen msj atsan arayı soğutmamak lazım
Ben de öyle söyledim canım hatta sizinle bende konuşmuştum ama sanırım bana kırıldı
neden kırıldı kiii :44::44:
ne atacam diye düşünmekten günler geçti :26: pazartesi günü 1 haftam doluyor ya artık trip atarak başlangıç yaparım diye düşünüyorum
bazen karşıma alıp da diyesim geliyor ben seninle ilgili suya gördüm beni uğraştırma diye ama neyse ki kendimi tutabiliyorum
ne atacam diye düşünmekten günler geçti :26: pazartesi günü 1 haftam doluyor ya artık trip atarak başlangıç yaparım diye düşünüyorum
kim ben mi
yaaablamla annem konuşmuş çikolata alalım demişler
halbuki eniştemin tarafına giderken baklava almıştık, neyse konuşuruz pasta yada tatlı alırız
bazen karşıma alıp da diyesim geliyor ben seninle ilgili suya gördüm beni uğraştırma diye ama neyse ki kendimi tutabiliyorum
en iyi yaptığımız şey
Tutmasan daha mı iyi acaba Nurdan ne dersin
sen beni dinleme zaten hiç nurdaaan
aferinnn
yani yapmasam daha iyi ama 1 hafta sesi çıkmazsa hiç acımam
tutmam lazım ama çocuk benm delirdigiimi düşünebilir
yaa ama çok düşündüm nasıl adım atsam bulamadım, sonunda pazartesiye kadar beklemeye mecbur kaldımm
Biz gitmedik dedim diye:26: Bizim çok yakınımız bu muhabbet yüzünden bir ton laf işitti biz ondan çekindik biraz da herkes öyle olacak diye birşey yok ki ben gitmeme nedenimizi söyledim ama Selen yanlış anladı sanırım beni..
Tutmasan daha mı iyi acaba Nurdan ne dersin
Evet
sen söyle onlaraa, bizim kızlara danıştım ben, çikolata olmaz dediler de
sizin daha isteme aşaması gerçekleşmedi kiii, siz istemeye gitmişsiniz gibi olur vallaaa
tutmam lazım ama çocuk benm delirdigiimi düşünebilir
yaa ama çok düşündüm nasıl adım atsam bulamadım, sonunda pazartesiye kadar beklemeye mecbur kaldımm
olur mu öyle şey herkesin adeti farklı neden kırılayım kibiz doğuluyuz aslında bizde de gidilmez ama o kafa orda kaldı, babam tanımak istiyor..keşke sizde başkalarının söylemlerine kulak asmasaydınız, sonuçta ciddi şeyler insanlar tanımak istiyor istemeden önce..kızı verdikten sonra biz sizi tanımak istiyoruz huyunuzu suyunuzu desek ne olacak ki
derim canım tabi, ayy iyiki dedin
yada bu sefer biz istesek değişik olur ne olacak
ooo valla yakın olsan gelip ben konuşcam Burhanla bir açılamadınıız birbirinize:26:
ben neler dedimm sana amaaa
en azından, ufak bi günaydın nasılsın, işler güçler nasıl gibi basit bir şeyler yazarak adım atabilirdin...
bi ara kızlar demişti kıskandırma falan yapsanya bişeyler, ama gerçekçi olarak
daha en az 2 3 ayı var ben diyim snaao da en iyi ihtimal yani
ya kuzum bizim öyle bir muhabbetimiz yokki onunla, tamam arkadaşız falan ama sebepsiz yere hiç konuşmadık bugune kadar :26: :26:5
ben ona günaydın desem o da bana gunaydın der, sonra da muhabbet orda kalırçekiniyorum ben yaa, iş bulup ankaraya gitsem hiç sorun olmaz o zaman ararım hadi bi kahve içmeye derim ama şimdi uzak olunca, olmuyo işte :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?