- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.301
o da ters teper bu saf da yaayani gizemle de konuştuk geçen de maksimum yapabilecegim babama beni sormuşlar gibi bişey :26: ama ciddi ciddi biri varmış gibi, yada benm aklımda biri varmış gibi yapamam
benm gibi ya o da, vazgeçmeye yer arıyor biliyorum yani, o fırsatı vermemem lazım ona
iyi işteee, sebepsiz konuşmalar da başlamış olurdu bölece..
en azından dene bi keree, bak kaç gündür sesi çıkmamış yaaa, ikili sohbetinizden yaz, heeeey öldün mü kaldın mı bi ses verdiyee
tabi canım aklımda biri var tarzı bir şey olmaz hepden kaybedersin
babama sormuşlar fikri güzel, ama ya anlarsa kötü olur
kuzum içten içe kızıyorsun biliyorum ama yazamam :26: burhani biliyorum ben, hoşlanmaz o bundan :26: bide çalışıyor zaten, ben bunu her türlü sosyal platformda görüyorum, bana verecegi cevabıda biliyorum, o yuzden bi beklesin bakalım köşedeben ankaraya gitmeden netleşmez hiç bişey, bir an önce gitmem lazım
nerden anlayacak kız babamla mı konuşacakhem gerçekten de varmış biri soran da babam geçiştirmiş geçen agzından kaçırdı
sen bilirsin kuzucuukkk :26::26:
nerden anlayacak kız babamla mı konuşacakhem gerçekten de varmış biri soran da babam geçiştirmiş geçen agzından kaçırdı
ne bileyim duygularını anladıysa ki bu muhtemel, adım atmadığımı görünce böyle yapıyor diyebilir
ama işte senin bunu uygun sohbet arasında iliştirmen önemli
kimmiş kimlerdenmiş babana sorulan aday adayı
babama sormadım kigeçen kavga ediyorduk her zamanki gibi de o ara agzından kaçırdı geçen sordular seni ben de geçiştirdim, keşke vereymişim seni diye ben de gülüp de kimlerdenmiş deyince bak sen zevzege diye odasına kaçtı
pat diye demem zaten burhana canım, gerçi o zaman onun bana kız ayarla muhabbetinden pek farkı olmayacak yani, onun seviyesine düşmek istemiyorumama canıma yeterse valla atarım ortaya böyle bi laf uğraşsın dursun
evet evet biraz daha bekle bakalım vardır bir bildiği onunda
ellerine sağlık çok hoş olmuşlar, sabunları kesenin içine de koyacaksın dimi
aa evet sahlep de iyi fikir sıcacık içiniz ısınır
kışın balayında ne yapılır ki :26:
kızlarr bu arada yarın akşam iade i ziyaret varrr
Kızlar günaydınnn
Günaydın kızlar..
günaydınlar
günaydınlar
herkese günaydınnn hatunlarrr
Bugün nasılız bakalım..
Bugün nasılız bakalım..
günaydın canım, sabunlar nasıl gidiyor
iyiyiz canım sen nasılsın
Günaydın kızlar..
günaydınlar
listemi gözden geçiyorum
artık ağustosu bekliyorumm
bide yiyecek bayraklarını kendim yapcam çok basit nette aradım bulamadım
sabunlarım bitti canım rengarenk oldu
şimdi derdim yiyecek bayrakları söz mendili keseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?