Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

tabi canım aklımda biri var tarzı bir şey olmaz hepden kaybedersin
babama sormuşlar fikri güzel, ama ya anlarsa kötü olur

iyi işteee, sebepsiz konuşmalar da başlamış olurdu bölece..

en azından dene bi keree, bak kaç gündür sesi çıkmamış yaaa, ikili sohbetinizden yaz, heeeey öldün mü kaldın mı bi ses ver diyee

kuzum içten içe kızıyorsun biliyorum ama yazamam :26: burhani biliyorum ben, hoşlanmaz o bundan :26: bide çalışıyor zaten, ben bunu her türlü sosyal platformda görüyorum, bana verecegi cevabıda biliyorum, o yuzden bi beklesin bakalım köşede ben ankaraya gitmeden netleşmez hiç bişey, bir an önce gitmem lazım

tabi canım aklımda biri var tarzı bir şey olmaz hepden kaybedersin
babama sormuşlar fikri güzel, ama ya anlarsa kötü olur

nerden anlayacak kız babamla mı konuşacak hem gerçekten de varmış biri soran da babam geçiştirmiş geçen agzından kaçırdı

sen bilirsin kuzucuukkk :26::26:

nerden anlayacak kız babamla mı konuşacak hem gerçekten de varmış biri soran da babam geçiştirmiş geçen agzından kaçırdı

ne bileyim duygularını anladıysa ki bu muhtemel, adım atmadığımı görünce böyle yapıyor diyebilir
ama işte senin bunu uygun sohbet arasında iliştirmen önemli
kimmiş kimlerdenmiş babana sorulan aday adayı

babama sormadım ki geçen kavga ediyorduk her zamanki gibi de o ara agzından kaçırdı geçen sordular seni ben de geçiştirdim, keşke vereymişim seni diye ben de gülüp de kimlerdenmiş deyince bak sen zevzege diye odasına kaçtı

pat diye demem zaten burhana canım, gerçi o zaman onun bana kız ayarla muhabbetinden pek farkı olmayacak yani, onun seviyesine düşmek istemiyorum ama canıma yeterse valla atarım ortaya böyle bi laf uğraşsın dursun

evet evet biraz daha bekle bakalım vardır bir bildiği onunda

ellerine sağlık çok hoş olmuşlar, sabunları kesenin içine de koyacaksın dimi

aa evet sahlep de iyi fikir sıcacık içiniz ısınır
kışın balayında ne yapılır ki :26:

Canım maldivlere gidilebilir ya da güney yarım kürede baska bir yere seyşellere(veya şeyseller nasl yazildigini unuttum), karayiplere filan da gidilebilir ama maldivler musluman oldugu icin orasi tercih edilebilir
Burada kış orada yaz olacak cünkü
Balayından sonra umreye gidilebilir kısın oralar serin olur hemi de günahlarımızı dokelim yaw 6 yıldır flört ediyoruz
Sonraaaa kayak yapmaya gidilebilir erciyes, kartallaya veya uludag
Ben kayak yapmayi coook seviyorum :116:
Sonraaa kaplica oteline gidilebilir icimiz isinir valla gural afyona veya orucogluna filan :116:

kızlarr bu arada yarın akşam iade i ziyaret varrr

Oo bir de siz misafir olacaksiniz demek
Haydi bakalim
İyi agirlanirsiniz umarim :116:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…