- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #11.381
yapcak başka bişey yok benden çıktı artık kendisi istemiyor 1 sene daha bekleyemem bende zaten. Pişman olursa kendisi olacak
neler olmuş böyleeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapcak başka bişey yok benden çıktı artık kendisi istemiyor 1 sene daha bekleyemem bende zaten. Pişman olursa kendisi olacak
Eki Görüntüle 1166250 nasıl oluşlar açık büfe için hazırlıycam bunlardan deneme amaçlı yaptım
Eki Görüntüle 1166256 keselerimde hazır
başardım yanii
Canım isteme bişekilde olur nişan hallolurda nişandan sonrası sıkıntı bizde nişanlı kız fazla bekletilmez. En fazla 1 sene onun şuan hiç parası yok babasının borcunu ödemesini bekledim ödediler.Nişandan sonra düğüne kadarda altın parası biriktireceklerdi. 125 grm bilezik 1 tanede 5i bir yerde kendi aramızda düünmüştük. Normalde ailem hasır set takımıyla 3-4 bilezik ister o şekilde daha pahallı sadece bir hazır set 14-15 bin . Onunda hiç parası yok. Bukadar sürede biriktiremem dedi. Bende daha önce aklın nerdeydi niye ozmn beni ayklandırdın ailme kaldırdım ayağa vs dedim. Ben evlenicem die heveslendim bekledim okadr. Herşey tam bir hayal kırıklığı.
Bende işte aynen bunları düşündüğüm için beklemem dedim kendisine . Kusuruma bakma bekleyemem dedim.
Kızlar benim durumlar çok karıştı ne yapacağımı şaşırdım.Çok tuhaf bir durumdayım. Erkek arkadaşımla son zmanlarda biliyorsunuz sık sık sorunlar yaşıyorduk kavga ediyorduk ama çoğusu askerlik ve maddiyattan kaynaklı. Ama diğer taraftan daha öncesinde olsun askerden sora gelip isteyecez vs ailene kesin söyle demişti.Bende 1 seneden beri ailemi bu duruma hazırlıyordum yani son noktaya gelmişti artık ailem kabul etti sayılır bayramdan sora isteyeceklerini biliyorlar ona görede ufaktan ufaktan hazırlık yapılıyor. Herkes bayram sorası isteme olacağını biliyor amcamlar halamlar vs.
Ama erkek arkadaşım bana para biriktiremediğini istemeyi erteleyeceğini parası olmadığını altın parasıda biriktiremeyeceğini 1 sene daha ertelemek istediğini diğer taraftan son yaşanan olayların onu yıprattığını ( benide yıprattı) korkuları olduğunu evlenince mutsuz olacağımızı vs şeyler söyledi. Bana 1 sene daha bekle hem para biriktireyim hemde ilişkimizi toparlayalım vs dedi. Bende ben 1 yıl mücadele ettim ailemi bu duruma zor ikna ettim kaç senedir seni bekliyorum zaten. Aileme bidaha bu durumu kabullendiremem. Kaldıki hadi 1 sene bekledim vede bu durum olmadı anlaşamadık.Ben 1 senemi daha çöpe atamam dedim. 1 Sene daha seni bekleyemem dedim. Alternatif olarak askerden dön biraz kendini toparla hala aynı fikirdeysen ayrılırız dedim.2 hafta sonra askerliği bitiyor dönüşte yanıma gelmek istedi diyarbakırdan trabzona gelip burdan istanbula gidecek.uçak bileti aldım trabzondan istanbula dün. Ama ne yapacağımı nasıl yapacağımı şaşırdım. Biyandanda dün beni sıkıştırdı istemeye gelmeyeceğimizi nie ailene söylemiyorsun die.Kime ne tepki vereceğimi bilmiyorum çok daraldım kızlaarr:14
altın beklentisini düşürseniz de sevgilin maddiyat konusunda altını değil de evin mobilyası eşyasını düşünse daha başlangıçta altın için para sıkıntısı yaşanıyor yani.5 i bir yerde falan birazcık miktarı düşürseniz belki kendine güveni gelir yapabileceğini altından kalkabileceğini düşünüp ertelemez.
Ben şu olsa, bu olsa iyi olur bile demedim, diyemem.
Herkesin kendi şanı, olsa yapılır zaten ki altın birikimdir bir nevi.
Babam da aynı kafa da, teyzemler biraz etraftan gördükleriyle kıyaslamışlardı ama geçti gitti çok şükür..
10 bilezik taksalar ne olur borçla yapıp düğünden sonra aldıktan sonra?
Millet görsün diye yapılacaksa hiç yapılmasın daha iyi, çünkü daha bunun kınası düğünü var.
Allah hepimizin yardımcısı olsun zor telaşlar valla..![]()
altın beklentisini düşürseniz de sevgilin maddiyat konusunda altını değil de evin mobilyası eşyasını düşünse daha başlangıçta altın için para sıkıntısı yaşanıyor yani.5 i bir yerde falan birazcık miktarı düşürseniz belki kendine güveni gelir yapabileceğini altından kalkabileceğini düşünüp ertelemez.
Bir önceki yorumumda ikinizin de sevgisi tam birbirinizi istiyorsunuz diye düşünerek yazmıştım ama bence erkek arkadaşınız parayı denkleştirip size altın hasır set vs alsa da siz bu sözü erteleyin kendinizden emin değilsiniz ikinizde diyorsunuz ya 1 sene çok uzun ne olacağı belli değil diye aranızda hep kötü gidiyormuş o zaman niye söze kalkışıyorsunuz madem 1 senede olacaklar belli değil sözlenip ayrılmakta var işin ucunda en iyisi para olsun olmasın siz önce ilişkinizi rayına oturtun.Evet doğru hayatta hiç bir şey belli değil ama birbirini seven insan ciddi adım atma yolunca hiç bir zaman önümüzdeki senelerde ne olacak demez en azından inancı vardır beraber olabileceklerini düşünür ama sizin ki böyle değil malesef.Allah kolaylık versin sorun en kısa zamanda çözülür umarım
Hadi bakalim burdan yak
Kafasi karismis iyice umarim yanina gelince toparlar kendisini
Ve hakkinizda hayirlisi olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
neler olmuş böyleeeee![]()
Kızlar dün hiç yazmadı bana bende sinirlendim dedim biticekse bitsin napim artık dayanacak gücüm kalmadı yüzükleri aldım kargo yollamıyormuş sadece ptt sigortalayıp gönderiyormuş sigorta parasıda epey tutuyor sıkışık olduğum için param yoktu gönderememiştim tabi adres istedim ondan sorasında tartıştık epey yine öğle arasında eve gittim anneme söyliycem dedim tmm bittiğini annemle konuşmadan aradı beni ben sana 1 sene bekleyelim demedim bi yan çizmeler felan anlayamadım ne yapmak istiyor. Durumu yok elimden geldiğince anlayışlı olmaya çalışıyorum bunaldı ama bende insanım kızdı telefonda kapadım bende. Anneme söyledim böyle böyle dedim istemeye gelmiycekler param yk diyor çocuk annem rüyamda gördüm bugece erkek tarafı cayıyordu dedi vs öyle biraz konuştuk anneme sen yine kimseye bişsey deme dedim. İşe geldim sora dedim rahatla anneme söyledim . Sora buda bir döndü gibi tamm sen nasıl istiyorsan öyle olsun nişan olsun isteyelim seni sen söyle öyle yapalım vs şeyler dedi kafam karıştı .
erkek arkadaşın ne zaman gelecek askerden bilmiyorum ama bence gelene kadar bu konu ile ilgili konuşmayın şunu da söylemek istiyorum ki keşke annene söylemeseydin çünkü oturup konuştuğunuzda erkek arkadaşınla yine fikriniz değişebilir he bir de annen bence bu ilişkiyi onaylamıyor rüyamda gördüm vs diyerek seni uyarmaya çalışıyor bu sebepten dolayı da hiç bir şey netleşmeden annene açıklama.
bidahaki haftasonu gelecek askerden söylemeyecektim ama beni ikilemde bıraktı çünkü bizimkiler hazırlık yapıyor amcamlar uzaktan geleceklerdi istanbuldan yalovadan oyuzden sıkıntı oldu belki isteme nişan olayı olmasaydı biz aramızdaki sorunu halledebilrdik böyle olunca hepsi üst üste geldi
yani geldikten sonra 1 ayınız var aslında sende haklısın söylemesen geldiğinde olumsuz karar alsanız tarihe yakın bir zamanda iptal edilmiş oluyor söylesen ya olumlu karar alırsanız iki ucu pis değnek hesabı siz isteme söz nişan bir mi yapacaktınız neyse önemi yok siz maddiyattan önce aranızdaki sorunları çözün erkek arkadaşınla da bence nişan tarihi konuşmak yerine sürekli bozulduğunuz konular için çözüm arayın annene de söylemişsin olmayacak diye bir daha da olacak diye söyleme zaman verin birbirinize hayırlı zamanda en güzel şekliyle olur umarım
Anneme tamamen bitti demedim.Sorunlar var dedim aramızda yaşanan sorunların çoğunun altında maddiyat yatıyor biz başbaşyken teke tekken fazla sorun yaşamıyoruz çoğusu maddiyat ve uzaklık kaynaklı :S bakalım hayırlısı akşama konuşalım dedi
Selam kuzuuum..![]()
Katılıyorum size borçla olduktan sonra olmasın daha iyi kim istemez ki gelinine en güzel takıları çokça taksın ama durumlar elvermeyince yapacakta bir şey kalmıyor.Vallahi zor Allah her iki tarafında yardımcısı olsun en çokta erkek tarafının yazık günah tutturulmuş bir kız veriyoruz yapacaklar edecekler erkek tarafına müthiş yük biniyor :)
selam canım nasılsın, nişanlılık nasıl gidiyor![]()
İşte ben o alma verme olayına çok karşıyım canım, devir değişti. Hangi yüzyılda yaşıyoruz? Eskiden kıza sorulur muymuş istiyor musun diye? Evlendiği gece evlendiği kişiyi görenler varmış bırakın önceden bir kere görüp evlenmeyi kabul etmeyi, şimdi evleneceğimiz kişileri kendimiz seçiyoruz, flört ediyoruz kaldı ki eskiden kaynana evine gelirmişsin, gelmesen bile kendi aileni 2. plana atmak zorunda kalır, onların evinin has insanı olurmuşsun. Şimdi böyle değil, çoğu gelin eş ailesine misafir gibi, hatta bayramlar da bile eskiden eş ailesi önce ziyaret edilirken şimdi gelinin annesine gidiliyor, eşitlik deniyor. Hal böyle iken bir çok kişi kendisi için, işine geldiği için '' kız aldılar '' cümlesini kullanıyor.
Çocuk olur, kayınvalidem gelmiyor derler, ama çocuk yokken '' zırt pırt geliyor '' olur onun adı, iyiken eşini günde kaç kere aradığına kadar takılır, dert edinir. Ama mesela maddi durum söz konusu olunca '' hadi beni geçtim, oğlunu torununu da mı düşünmüyorlar da hiç halin nedir diye sormuyorlar? '' olur. Yani böyle, ben kimseden bişey isteyemem çünkü ben sevdiğim insanla birşeylerin karşılığında evlenmiyorum, sevgim karşılığında evleniyorum. Sevgi de miktarla, parayla ölçülebilecek birşey değildir olay bu kadar basit aslında, ben erkek olsam direkt; sen benimle ne için evleniyorsun diye sorardım talepleri olan kişiye, bunlar karşılığında mı beni seviyorsun derdim..
Sağol canım iyiyim teşekkür ederim, sen nasılsın?
Nişanlılık adı altında olan bişey yaşamadım hiç, yüzük yokken nasılsak aynen öyleyiz.
Haftasonu anaanneme gittik, nişanlımında geleceğini söyledim babama yüzü düştü. Düğün mü, Bayram mı diyor?:26:
Bir düğün olurmuş, Bayram falan olurmuş öyle gelirmiş. Düğünü, bayramı beklersek biz direkt nikah masasına oturacağız herhalde..
Görüşmeye gerek yokmuş ki, ee ben rahat hareket edemeyeceksem bu yüzüğün ne anlamı var ki?
Böyle bir saçma durumdayız işte.![]()