• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

şu yaşımda ölüp gidersem kalpten sorumlusu sevgilim hatunlar.....
bir insanın hayatı hep mi ani kararlar ile geçer....
yeni gündemimiz kasımda düğün yanlış okumadınız adam baya kasımda evlenelim yuvamızı kuralım diyor
iyi hoş bende isterim tek başıma olsam yarın basarım yıldırım nikahını....
ama benim okulum ve babam var!!! annemi saymıyorum o bi şekilde ikna olur ama babama ben kasımda evleniyorum desem kk olarak topluca helvamı yersiniz
diyorum ki bak canım öküzüm odunum bu iş yaş olmaz
adamın agzından çıkan tek kelime sen ikna edersin hee öyle kolaydı babam zaten benim seneye yazın evlenme fikrime bile daha tam idrak edemiyorken ben kasım için plan yapıcam
hadi bi mucize oldu babam ikna oldu
ben kışın ortasında kır düğününü dış çekimi nasıl yapıcam balayına nereye gitcemm:25:
o kadar hayalimi planımı çöpe mi atıcam olay bu mu yani
okul işine hiç girmedim farkındaysanız nakil yaparız ben hallederim diyor
kesinlikle bu işin daha fazla uzamasını istemiyorum dedi ve çok net konuştu ilk kez bu tavırla yaklaştı bana....
tabi kendi mezun oldu artık tuzu kuru gerisini mutlu hatun düşünsün
ben napıcam yaa bu işi neresinden tutsam elimde kalıyor:26:

yeni gündemimiz kasımda düğün yanlış okumadınız adam baya kasımda evlenelim yuvamızı kuralım diyor
ama benim okulum ve babam var!!! annemi saymıyorum o bi şekilde ikna olur ama babama ben kasımda evleniyorum desem kk olarak topluca helvamı yersiniz
adamın agzından çıkan tek kelime sen ikna edersin hee öyle kolaydı babam zaten benim seneye yazın evlenme fikrime bile daha tam idrak edemiyorken ben kasım için plan yapıcam
ben kışın ortasında kır düğününü dış çekimi nasıl yapıcam balayına nereye gitcemm:25:
kesinlikle bu işin daha fazla uzamasını istemiyorum dedi ve çok net konuştu ilk kez bu tavırla yaklaştı bana....
Anladigim kadariyla 4e gececeksiniz
Benimkide bi ara tutturmustu 3.sinifin yazinda evlenelim diye zor ikna etmistim simdi de mezun olur olmaz evlenecekmisiz
Ona kalsa ben okurken evlenecegiz ama imkani yok ben babami mezun olur olmaz nasil evlenmeye ikna edecegim simdiden onu dusunuyorum bravo siz en azindan onu az cok kabul ettirmissiniz cok zor oldu mu peki ?
Sizinki bencillik etmis erkek iste ancak kendini dusunuyor biz hallere dusuyoruz umrundami...
Allah sabir versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladigim kadariyla 4e gececeksiniz
Benimkide bi ara tutturmustu 3.sinifin yazinda evlenelim diye zor ikna etmistim simdi de mezun olur olmaz evlenecekmisiz
Ona kalsa ben okurken evlenecegiz ama imkani yok ben babami mezun olur olmaz nasil evlenmeye ikna edecegim simdiden onu dusunuyorum bravo siz en azindan onu az cok kabul ettirmissiniz cok zor oldu mu peki ?
Sizinki bencillik etmis erkek iste ancak kendini dusunuyor biz hallere dusuyoruz umrundami...
Allah sabir versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok canım ne iknası daha bi kaç saat önce konuştuk
bu iş olcak diyo
olcakda nasıl olcak kısmına kafası basmıyo
bide istanbulda yaşıycak olsak yine tama diycem okul istanbulda yaşıycagımız ev izmitte:26:
hayırlı iş uzatılmazmış hep babasının başının altından çıktı bu iş:26:

yok canım ne iknası daha bi kaç saat önce konuştuk
bu iş olcak diyo
olcakda nasıl olcak kısmına kafası basmıyo
bide istanbulda yaşıycak olsak yine tama diycem okul istanbulda yaşıycagımız ev izmitte:26:
hayırlı iş uzatılmazmış hep babasının başının altından çıktı bu iş:26:

Ya tamam uzatilmazda sen evde bos bos oturup ay dugunu yaza yapalim demiyorsun ki. Hep kendilerini dusunsunler zaten.
Babasina noluyorsa oglu bi an once evden gitsin istiyor galiba :1:

Ya tamam uzatilmazda sen evde bos bos oturup ay dugunu yaza yapalim demiyorsun ki. Hep kendilerini dusunsunler zaten.
Babasina noluyorsa oglu bi an once evden gitsin istiyor galiba :1:

Bilsem adamın derdini hep o verdi bu akılları:26:
en azından söestrda olsa diyorum raporla devamsızlıkla filan mezun olurum
ama bişey farkettim bu işler öyle hayal edildiği gibi olmuyomuş:44:

Bilsem adamın derdini hep o verdi bu akılları:26:
en azından söestrda olsa diyorum raporla devamsızlıkla filan mezun olurum
ama bişey farkettim bu işler öyle hayal edildiği gibi olmuyomuş:44:

Bende hayal ediyorum amaa iste olmadigini da biliyorum bi yandan
Hele hele okulun sehri farkli oldugu icin buyuuuk sorun malesef:(

Sağol canım iyiyim teşekkür ederim, sen nasılsın? :31:
Nişanlılık adı altında olan bişey yaşamadım hiç, yüzük yokken nasılsak aynen öyleyiz. :ssz:
Haftasonu anaanneme gittik, nişanlımında geleceğini söyledim babama yüzü düştü. Düğün mü, Bayram mı diyor?:26:
Bir düğün olurmuş, Bayram falan olurmuş öyle gelirmiş. Düğünü, bayramı beklersek biz direkt nikah masasına oturacağız herhalde..
Görüşmeye gerek yokmuş ki, ee ben rahat hareket edemeyeceksem bu yüzüğün ne anlamı var ki?:53:
Böyle bir saçma durumdayız işte. :27:

iyi sayılırım şükür bende :31:
valla canım anlaşılan sen nikahı basıp evlenmeden sana rahat yok :27:

biraz bencilce davranmış, onun okulu bittiyse senin var ne acelesi varmış..:31: hadi okulu bitti düzeni oturdu mu işi hazır mı da böyle büyük bir karar veriyor hemde senin aileni düşünmeden :20:

biraz bencilce davranmış, onun okulu bittiyse senin var ne acelesi varmış..:31: hadi okulu bitti düzeni oturdu mu işi hazır mı da böyle büyük bir karar veriyor hemde senin aileni düşünmeden :20:

beni durduran tek şey okul canım:26: tabi bide babamın tepkisi:25:
onun durumu aileden iyi canım mezun olur olmaz geçti şirketin başına dünyayı yönetiyorum havalarında sinirlerimi bozuyor
benim ailemin herşeye taam diyeceğini düşünüyo :25:
bide kasım ayının mantıklı tek bi yanı yok en azından sömestr olsun yangından mal kaçırıyo sanki:43:

aynen öyle bende gıcık oluyorum aldık verdik laflarına ne kadar itici dediğin gibi işlerine gelmediğinde kız tarafının kullandığı cümledir kız veriyoruz yapacaklar onun dışında kabullenmek olmaz asla.herkes işine geldiği gibi vallahi.

ayy bende böyle olmaktan korkuyorum hiç bir merasim özel gün yokken gelip oturamayacak mı bizimle vakit geçirmeyecek miyiz falan.İnsan nişanlandığına pişman olur diğer türlü daha rahat görüşüp zaman geçiriliyor diye :)

Ben öyle oldum olucam, nişanlımın yeğeninin doğum günüsü vardı dün, babama söyledim beni de davet ettiler diye izin vermedi düşünebiliyor musunuz? Özel günde bile izin vermiyor, anaanneme gideceğimiz gün zaten çok kalamaz, bende kızların (kuzenlerimin) yanına gideceğim dedim onlar avm' ye gitmişti, babamın ödü patladı, onunla mı gideceksin dedi. :53:

Yook 4 kızın içinde onun ne işin var dedim geçtim, e ben her nişanlımla olduğumda ayşeyle, fatmaylayım dersem ne anlamı kaldı bu yüzüklerin ki? :ssz:

beni durduran tek şey okul canım:26: tabi bide babamın tepkisi:25:
onun durumu aileden iyi canım mezun olur olmaz geçti şirketin başına dünyayı yönetiyorum havalarında sinirlerimi bozuyor
benim ailemin herşeye taam diyeceğini düşünüyo :25:
bide kasım ayının mantıklı tek bi yanı yok en azından sömestr olsun yangından mal kaçırıyo sanki:43:

eğer seninde okul bitmiş olsaydı madem durumları iyi bende bekleme derdim..ama okuldan önemli olamaz evlilik :20: sen derslere mi kafa yoracaksın, evlilik mi yürüteceksin..:31:
bence baban karşı çıkmakta haklı aceleye gerek yok..
ikna etmeye çalışma, istemiyorum böyle olmasını de geç..bu sebepten ayrılacak hali yok heralde :30:

iyi sayılırım şükür bende :31:
valla canım anlaşılan sen nikahı basıp evlenmeden sana rahat yok :27:

Valla öyle yapsaydık daha iyidi, kafam rahat olurdu en azından :)
Zoruma gidiyor ama parmağımdaki yüzüğün bir anlamı kalmıyor, niye girdik o kadar hengameye biz flört ediyormuş gibi yaşayacaksak..
Anaanneme gittiğimiz de zaten 1-2 saat durur, bende kızların yanına gideceğim dediğim de '' beraber mi gideceksiniz? '' diye ödü patladı. :53:
Ben biliyordum ama bunları, nişanlılık süresini kısa tutabilmek için girdiğim çabalar bundandı ki eskiden babamın bu yönünü hiç düşünmediğinden 1 sene nişanlı kalmayı istiyordum, sonradan erkek arkadaşım bile sana ne oldu sen hep 1 sene nişanlı kalalım diyordun demişti.

Annesi yok, gelip gitmek isteyecek, görüşmek isteyecekler demişti çünkü, normali de budur ama, nişan yaptık biz nişan, neden? Çvremiz bilsin, gizlenmeden, saklanmadan görüşebilelim, aileler adı konulduğu için birbirlerine ısınsınlar, birbirlerini tanısınlar diye.. Flörtümden bir farkı olmayacaksa '' baba ayşelerdeyim, fatmayla avm' deyim'' diyeceksem çıkarayım bu yüzüğü daha iyi..:50:
Düğünümüze de en az 1 sene var sanırım, Allah bana sabır versin.. :ssz:

Son düzenleme:

Biz de en kötü Kasım da evleniriz diyorduk, ne yalan söyleyim babamı bildiğimden pek bir sıcak geliyordu.
Ama nişanlımın babası hazır olamayacağı için bahara sarkacak, ondan uzunu zaten babamın tavrından dolayı bizi bitirir herhalde..
Ya da çek krediyi evlenelim diyeceğim en sonunda, onun bunun keyfini bekleyip yıpranacağımdan daha iyidir..:ssz:
Senin durumun daha farklı, okul bu okulun bitsin nişanı yapın senesine de evlenin, nişanlanınca nasıl geçtiğini bile anlamazsınız zaten baban benim ki gibi değilse..:50:

Kızlar biz evlenelim bence ya, cidden kredi falan çeksek?
Zaten babasının yardımı dokunsa dokunsa 10 bin olur herhalde, ne diye eziyet çekip gerilip birbirimizi yıpratacağız ki? :26:

Valla öyle yapsaydık daha iyidi, kafam rahat olurdu en azından :)
Zoruma gidiyor ama parmağımdaki yüzüğün bir anlamı kalmıyor, niye girdik o kadar hengameye biz flört ediyormuş gibi yaşayacaksak..
Anaanneme gittiğimiz de zaten 1-2 saat durur, bende kızların yanına gideceğim dediğim de '' beraber mi gideceksiniz? '' diye ödü patladı. :53:
Ben biliyordum ama bunları, nişanlılık süresini kısa tutabilmek için girdiğim çabalar bundandı ki eskiden babamın bu yönünü hiç düşünmediğinden 1 sene nişanlı kalmayı istiyordum, sonradan erkek arkadaşım bile sana ne oldu sen hep 1 sene nişanlı kalalım diyordun demişti.

Annesi yok, gelip gitmek isteyecek, görüşmek isteyecekler demişti çünkü, normali de budur ama, nişan yaptık biz nişan, neden? Çvremiz bilsin, gizlenmeden, saklanmadan görüşebilelim, aileler adı konulduğu için birbirlerine ısınsınlar, birbirlerini tanısınlar diye.. Flörtümden bir farkı olmayacaksa '' baba ayşelerdeyim, fatmayla avm' deyim'' diyeceksem çıkarayım bu yüzüğü daha iyi..:50:
Düğünümüze de en az 1 sene var sanırım, Allah bana sabır versin.. :ssz:

Baban da ne kadar sıkıyor seni, her an sizi kontrol altına alamaz ki :31:
sana güveniyorsa sorun ne ki, bence siz durum varsa işi uzatmamaya bakın yoksa kafanız çok ağrır :50:

eğer seninde okul bitmiş olsaydı madem durumları iyi bende bekleme derdim..ama okuldan önemli olamaz evlilik :20: sen derslere mi kafa yoracaksın, evlilik mi yürüteceksin..:31:
bence baban karşı çıkmakta haklı aceleye gerek yok..
ikna etmeye çalışma, istemiyorum böyle olmasını de geç..bu sebepten ayrılacak hali yok heralde :30:
dedim laftan anlamıyo ki
ilk kez böyle davranıyo nasıl tepki verce şaşırdım:50:
Biz de en kötü Kasım da evleniriz diyorduk, ne yalan söyleyim babamı bildiğimden pek bir sıcak geliyordu.
Ama nişanlımın babası hazır olamayacağı için bahara sarkacak, ondan uzunu zaten babamın tavrından dolayı bizi bitirir herhalde..
Ya da çek krediyi evlenelim diyeceğim en sonunda, onun bunun keyfini bekleyip yıpranacağımdan daha iyidir..:ssz:
Senin durumun daha farklı, okul bu okulun bitsin nişanı yapın senesine de evlenin, nişanlanınca nasıl geçtiğini bile anlamazsınız zaten baban benim ki gibi değilse..:50:

keşke benim babamda tama dese okulun bi yolunu bulur diplomayı alırım
anneme söyledim ne bu acele ne çeyizin var ne takcak bileziğimiz diyo
ama öyle kesinlikle olmaz diye yaklaşmadı
bizi durumlarımız tam tersi olmuş seninle:26:

Baban da ne kadar sıkıyor seni, her an sizi kontrol altına alamaz ki :31:
sana güveniyorsa sorun ne ki, bence siz durum varsa işi uzatmamaya bakın yoksa kafanız çok ağrır :50:

Beni mı kıskanıyor, zor mu geliyor kız vermek anlamadım? Anneler toparlayan, dengeyi kuranlardır hep, bu yüzden annelere çok iş düşer bu gibi işlerde, benim de şansım, kısmetim canım ya, nişanlımla da tartışıyoruz sürekli, nişanın 3. günü aradı babam yanında, çalışanlar var babam da hep kim o diye sorar, kız kardeşimin olduğunu söyledim alındı, bozuldu. 2 gün uzattı babama bileniyor, bileneceğe de benziyor.

Bende kızıyorum ben bak böyle olur, babam böyle bi insan diyordum hiç umursamıyordu '' bişey olmaz, alışır'' diyordu. Düğünü Kasım en geç yapalım diyorduk, babası Sonbahar erken deyince babam böyle dedi diyor bitti, ee hani bişey olmazdı babam alışırdı? Sanırım hep işine geldiği gibi işlerin yürümesini istiyor..:ssz:

dedim laftan anlamıyo ki

keşke benim babamda tama dese okulun bi yolunu bulur diplomayı alırım
anneme söyledim ne bu acele ne çeyizin var ne takcak bileziğimiz diyo
ama öyle kesinlikle olmaz diye yaklaşmadı
bizi durumlarımız tam tersi olmuş seninle:26:

Evet şimdi yine tartıştık, evlendikten sonra babama ona göre davranırmış diyor bide, lafa bakın ya!
Ben baştan söyledim, sen babanı sıkıştırdın mı?
Baban ne derse o iken, benim babam neden suçlu oluyor şimdi?
En başından belliydi babamın tavırları, hep söyledim ti' ye aldı, bu sefer dediğim çıkınca rahat olmamızı düşününce de yine o yapacak yapacağını..
Çok sinirliyim çok..

Beni mı kıskanıyor, zor mu geliyor kız vermek anlamadım? Anneler toparlayan, dengeyi kuranlardır hep, bu yüzden annelere çok iş düşer bu gibi işlerde, benim de şansım, kısmetim canım ya, nişanlımla da tartışıyoruz sürekli, nişanın 3. günü aradı babam yanında, çalışanlar var babam da hep kim o diye sorar, kız kardeşimin olduğunu söyledim alındı, bozuldu. 2 gün uzattı babama bileniyor, bileneceğe de benziyor.

Bende kızıyorum ben bak böyle olur, babam böyle bi insan diyordum hiç umursamıyordu '' bişey olmaz, alışır'' diyordu. Düğünü Kasım en geç yapalım diyorduk, babası Sonbahar erken deyince babam böyle dedi diyor bitti, ee hani bişey olmazdı babam alışırdı? Sanırım hep işine geldiği gibi işlerin yürümesini istiyor..:ssz:

Nişanlın haklı canım ya hani sevgilin olsa yalanı kaldırır da nişan olmuş hala çekiniyorsunuz :31: onu da anlamak lazım..ama bence uzatmayın yoksa hep arada kalan sen olacaksın :50:

dedim laftan anlamıyo ki

direneceksin tabi gerçekten kasımda evlenmeyi düşünmüyorsan :ssz:
babanın rızası önemli, ben bu evlilik olaylarında a dan z ye herkesin rızasının olmasında yanayım..kimseyi kırmadan karar almak lazım :31:

Back
X