Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

yok artık, yolunur valla öyle kaynana
işte burda eşe görev düşüyor, bu kadar saçma bi sebepten kalkıp karısıyla kavga ederse bırak git yani
ee canım bu sebeple arıza mı çıkarmış yoksa arkadaşının eşi

kızlar hayırlı cumalar
yarın kpss var biliyorsunuz, dua edin bana iyi geçsin özellikle pazar günkü oturum çok önemli benim için :18:

kızlar hayırlı cumalar
yarın kpss var biliyorsunuz, dua edin bana iyi geçsin özellikle pazar günkü oturum çok önemli benim için :18:

Hayırlı cumalar canıımmm. Benim ablam ve bikaç tanıdıklar da giricek. Allah yardımcınız olsuunnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam Kızlar...
Bir kaç gündür çok kötüyüm, buraya da giremedim, evde yattım. Sırtımda bir ağrının belirmesiyle ertesi gün doktoru boyladım. Ne nefes alabildim, ne de rahatça hareket edebildim. Kas romatizmasıymış, stres tetikliyormuş. Bu yakınlarda stres yaptın mı diyor bana doktor? Sormasına bile gerek yok. Stres benim kod adım vesselam, kendisiyle yapışık ikiz gibiyiz, hiç ayrılmadık ki ..

Son düzenleme:
Son düzenleme:
kızlar hayırlı cumalar

Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah iyi geçer, çok başarılı olursun canım benim..
Benim nişanlımda giricek (bu arada nişanlım kelimesine hala alışamadım, kaç kez erkek arkadaşım yazarken buldum kendimi)

kızlar hayırlı cumalar

benim şansım da senin olsun canım inşallah sınavda çok güzel sonuçlar alırsın

babanla nişanlına da söyle bu durumu da azıcık kıymetini bilsinler

tabi atarlanmadan önce geçmiş olsun diyeydim daha iyiydi çok geçmiş olsun canım, şimdi daha iyisindir inşallah :26:

geçmiş olsunn :26::26::26:

sağol canım amin Allah yardımız olsun
geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine, çokda stres yapıp kendini yıpratma her şey olacağına varıyor

benim şansım da senin olsun canım inşallah sınavda çok güzel sonuçlar alırsın

canım benimm amin hepimizin iyi geçer inşallah

Çook geçmiş olsuunn :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben hiç çalışmadım valla bennmki iyi geçmesin, çalışanların ki iyi geçsin emeklerinin karşılıklarını alsınlar inşallah

bende yarınkine doğru düzgün bakmadım bile sadece matematiğe güveniyorum
sende yaparsın bişeyler o kadar zor olmuyor yarınki

bende yarınkine doğru düzgün bakmadım bile sadece matematiğe güveniyorum
sende yaparsın bişeyler o kadar zor olmuyor yarınki

biliyosun ben zaten çok da devlette çalışmayı düşünmüyorum, biraz kendimi denemek için bi de 2 sene geçerli olacak bi puan bu, belki fikrim değişir diye giriyorum en az 70 alsam beklentimi karşılamış olurum yani ama hayırlısı tek bir soru bile çözmedigim için hangi konuda iyi oldugumu bile bilmiyorum

evet canım senin mesleğin özelde de devlette de her türlü gideri var
inşallah mutlu olabileceğin sektörde çalışırsın

evet canım senin mesleğin özelde de devlette de her türlü gideri var
inşallah mutlu olabileceğin sektörde çalışırsın

hala bi iş bulamadım ama geçen ahşap atölyesinden aradılar mimar çalıştıracaklarmış, ne alaka dedim, çizim yapılması lazım diyor dedim tekniker alın o zaman verecekleri asgari ücret, resmen milletin zayıflııgından yararlanıyorlar sinir oluyorum yaa

aynen bende öyle değil miyim işşizlik var diye yüklendikçe yükleniyor işverenler..
işte deneyim olsun diye katlanıyoruz inş bi gün bizde hakettiğimiz işi buluruz..

aynen bende öyle değil miyim işşizlik var diye yüklendikçe yükleniyor işverenler..
işte deneyim olsun diye katlanıyoruz inş bi gün bizde hakettiğimiz işi buluruz..

tez zamanda güzel hak ettigimiz işlerimiz olsun inşallah canım şimdilik evde iyiyim ama bundan da bunalacam, ayrıca hiç sevmedigim bişey ama para da lazım tabi e bide yaş 29 artık düzgün bi işim, düzgün bir evim olmalı falan filan işte üst üste geldikçe uzuyor bu liste

halimize çok şükür tabi ama bakıyorum çevreme beraber üniversiteden mezun olduğumuz kişiler düzenlerini oturtmuşlar, yada taa dersane arkadaşlarım işleri güçleri evlilikleri.. demekki bizim için zamanı var kısmet işte herkes aynı şansa sahip olmuyor
parada lazım tabi canım ya evde de olsan giderlerin vardır muhakkak..benimde maaşım çok değil ama birikiyor az çok, sigortada var yetinmem lazım şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…