- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #12.121
Yok canım bu arkadaşım da olmaz çünkü yaptığı yanlışları da anlatır ama şöyle söyleyeyim arkadaşımın eşini doldurup doldurup kzıın üstüne göndermesinde onun ne gibi bir suçu olabilir ki.. En basiti ben ve başka bir arkadaşım ona oturmaya gittik. kv üst katında oturuyor oğlunu aramış arkadaşımı şikayet etmiş neymiş onu neden çağırmamışız.. Al sana kavga nedeni arkadaşım ve eşi arasında..
kızlar hayırlı cumalar
yarın kpss var biliyorsunuz, dua edin bana iyi geçsin özellikle pazar günkü oturum çok önemli benim için :18:
kızlar hayırlı cumalar
yarın kpss var biliyorsunuz, dua edin bana iyi geçsin özellikle pazar günkü oturum çok önemli benim için :18:
Hayırlı cumalar canıımmm. Benim ablam ve bikaç tanıdıklar da giricek. Allah yardımcınız olsuunnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi haberlerini bekliyoruzzz
kızlar hayırlı cumalar
kızlar hayırlı cumalar
Selam Kızlar...
Bir kaç gündür çok kötüyüm, buraya da giremedim, evde yattım. Sırtımda bir ağrının belirmesiyle ertesi gün doktoru boyladım. Ne nefes alabildim, ne de rahatça hareket edebildim. Kas romatizmasıymış, stres tetikliyormuş. Bu yakınlarda stres yaptın mı diyor bana doktor? Sormasına bile gerek yok. Stres benim kod adım vesselam, kendisiyle yapışık ikiz gibiyiz, hiç ayrılmadık ki ..
Selam Kızlar...
Bir kaç gündür çok kötüyüm, buraya da giremedim, evde yattım. Sırtımda bir ağrının belirmesiyle ertesi gün doktoru boyladım. Ne nefes alabildim, ne de rahatça hareket edebildim. Kas romatizmasıymış, stres tetikliyormuş. Bu yakınlarda stres yaptın mı diyor bana doktor? Sormasına bile gerek yok. Stres benim kod adım vesselam, kendisiyle yapışık ikiz gibiyiz, hiç ayrılmadık ki ..
amin canlarımsınava giren herkes içinde de ben, bu sefer emeğimizin karşılığını alırız inşallah
Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah iyi geçer, çok başarılı olursun canım benim..
Benim nişanlımda giricek (bu arada nişanlım kelimesine hala alışamadım, kaç kez erkek arkadaşım yazarken buldum kendimi)
benim şansım da senin olsun canım inşallah sınavda çok güzel sonuçlar alırsın
Selam Kızlar...
canım benimm amin hepimizin iyi geçer inşallah
ben hiç çalışmadım valla bennmki iyi geçmesin, çalışanların ki iyi geçsin emeklerinin karşılıklarını alsınlar inşallah
bende yarınkine doğru düzgün bakmadım bile sadece matematiğe güveniyorum
sende yaparsın bişeyler o kadar zor olmuyor yarınki
biliyosun ben zaten çok da devlette çalışmayı düşünmüyorum, biraz kendimi denemek için bi de 2 sene geçerli olacak bi puan bu, belki fikrim değişir diye giriyorumen az 70 alsam beklentimi karşılamış olurum yani ama hayırlısı tek bir soru bile çözmedigim için hangi konuda iyi oldugumu bile bilmiyorum
evet canım senin mesleğin özelde de devlette de her türlü gideri var
inşallah mutlu olabileceğin sektörde çalışırsın
hala bi iş bulamadım amageçen ahşap atölyesinden aradılar mimar çalıştıracaklarmış, ne alaka dedim, çizim yapılması lazım diyor dedim tekniker alın o zaman verecekleri asgari ücret, resmen milletin zayıflııgından yararlanıyorlar sinir oluyorum yaa
aynen bende öyle değil miyim işşizlik var diye yüklendikçe yükleniyor işverenler..
işte deneyim olsun diye katlanıyoruzinş bi gün bizde hakettiğimiz işi buluruz..
tez zamanda güzel hak ettigimiz işlerimiz olsun inşallah canımşimdilik evde iyiyim ama bundan da bunalacam, ayrıca hiç sevmedigim bişey ama para da lazım tabi e bide yaş 29 artık düzgün bi işim, düzgün bir evim olmalı falan filan işte üst üste geldikçe uzuyor bu liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?