Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

günaydınlar, sınavım hiç beklediğim gibi geçmedi, alan sınavı inanılmaz zordu, moralim çok bozuk..
tek kurtuluşumda kpss ydi halbuki

günaydınlar, sınavım hiç beklediğim gibi geçmedi, alan sınavı inanılmaz zordu, moralim çok bozuk..

Üzülme canımm bizim şer olarak gördüğümüzde hayır varmış. Öyle de gerçekten. Üzülme. Hakkında hayırlısı olsunn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öyle tabi ama yine de bi bakıyorum farklı düşünceler içindeyim, Allah affetsin inş üzüntülerim isyan gibi değildir..demekki daha zamanı gelmedi

ümidini yitirme hemen, zorsa herkese zordur ve bu da senin şu an beklediğinin ötesinde puan almana yarayabilir standart sapma falan bişiler oluyo yaaa

ümidini yitirme hemen, zorsa herkese zordur ve bu da senin şu an beklediğinin ötesinde puan almana yarayabilir standart sapma falan bişiler oluyo yaaa

herkese zor bu belli ama yanlışlarım çok, özellikle en güvendiğim hukukta
kapattım sanırım ben kpss sayfasını, emekli olana kadar özelde sürünürüm artık offf..

herkese zor bu belli ama yanlışlarım çok, özellikle en güvendiğim hukukta
kapattım sanırım ben kpss sayfasını, emekli olana kadar özelde sürünürüm artık offf..

deme öyle demeee

bak benim kpps'ye girdiğim sene eğitim bilimlerinden 120 soru olurdu, ben denemelerde en fazla 2-3 yanlış yapardım. bizim sınavda çok fena ters köşe yaptılar, sınavda hiç duymadığım kavramlar, hiç çömediğimiz tarz sorular çıktı, ben kontrol ettim, bi baktım benim 28 yanlışım var sonuçlar açıklanana kadar hep yok olmadı, o kadar emeğim boşa gitti falan modundayım, 70 puan bari alsam diye düşünüyorum yani sonra sonuçlar açıklandı, o zorluğu herkes yaşadığı için, sapma düşmüş işte, ve ben 85 puan alarak istediğim yere atandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…