- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #12.081
yaa iştee akşamları tek başıma kalacam ben burda siz hepiniz evlenip gidince
sen de evlenip gideceksin ama beni seviyor olsan da ben yine de yalnız kalacam
bi kerem ben watsapptan her daim yetişirim sanaaa
vururum kafana hayok işte kk gelmeyecek ya seninle ondan bizi unutacaksın diyorum
öhö öhöööööööööööööööben evlenince unutmam sizisadece akşamları pek giremem
vururum kafana ha
merak etme ben benimkiyle sürekli kavga edeceğimden KK ya girmediğim gün olmaz
yalnız herkese ben yalnız kalıcam diyosun ama bence sen benden değil de d,ğerlerinden daha önce evlenecekmşişisin gibi geliyo
amaann hep böyle dediniz bana daa elimdeki tek adamda tırtt çıktı işteeevlenmeyecem ben, zaten 29 yaşındayım, işim yok, sevgilim yok kim benmle evlenip ne yapsın, kim alsın beni :84:
diyecek lafım kalmadı
haklı olduğundan değil, umutsuz olduğundançünkü ben haklıyım işteee, umutsuz vakayım ben
haklı olduğundan değil, umutsuz olduğundandinlemiyosun
Nefes alıyorsun,kalbin atıyor, gözlerin görüyor, ellerin ayakların tutuyor.. Al sana sebep.umutlu olmam için tek bi sebep söyle o zaman banayok ki sebep
Nefes alıyorsun,kalbin atıyor, gözlerin görüyor, ellerin ayakların tutuyor.. Al sana sebep.
e tamam onlara sahipsen hala umut var demek olmuyor mu :))))))))))))))ben bunlara şükür ediyorum zaten benm derdim bu degil ki.. ben yalnız olmaktan, ömrünü yalnız geçirme ihtimalinden bahsediyorum29 yaşındayım, hala başladıgım yerdeyim ileride tek bir adımım yok, ve yalnızım, yalnız olmamak için bir sebebim de yok, bundan bahsediyorum ben
e tamam onlara sahipsen hala umut var demek olmuyor mu :))))))))))))))
Gizem olaydı burada bu yoruma okkalı bi yorum yapardıgeçmişte tam tamına 2 tane evlilikten döndüğüm ( hatta bir tanesi nişanlıyken ayrıldıgım ) 2 tane ilişkim var amabütün gunlar ümit kesmek için yeterli degil mi sence
Gizem olaydı burada bu yoruma okkalı bi yorum yapardı
Benim diyebileceğim tek şey Allah herşeyi herkesten daha iyi bilir
kalk kız spor yap totonu küçült başlatma hormonlarına en 300 500 lüsünden birde müzik aç veeeeeeeeeee , hayata döngizem görmez inşallah yazdıklarımı diyelim o zaman
ona şüphem yok zaten Rabbim herşeyin doğrusunu bilir, sadece yoruldum ben artık, o yuzden de umudum da istegim de yoktabi biraz da regl oldum az önce hormonlarımın da etkisi olabilir bu düşüncelerimde
kalk kız spor yap totonu küçült başlatma hormonlarına en 300 500 lüsünden birde müzik aç veeeeeeeeeee , hayata dön
haydi hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 1176985sen de kalk yap lenhaydi hep beraber :122::122::124:
geçmişte tam tamına 2 tane evlilikten döndüğüm ( hatta bir tanesi nişanlıyken ayrıldıgım ) 2 tane ilişkim var amabütün gunlar ümit kesmek için yeterli degil mi sence
Gizem olaydı burada bu yoruma okkalı bi yorum yapardı
Benim diyebileceğim tek şey Allah herşeyi herkesten daha iyi bilir
haydi hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 1176985
demek ki doğru insan henüz seni aramakla uğraşıyooooren ummadığın anda, çıkıp gelecek o kişi ve o ilişki hayatına... bak şu konuyu başından sonuna kadar bi oku lütfen, olur muuu :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=717677
öhö öhööööööööööööööö
Yok benin kayınvalidemin böyle olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?