Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

yok işte kk gelmeyecek ya seninle ondan bizi unutacaksın diyorum
vururum kafana ha
merak etme ben benimkiyle sürekli kavga edeceğimden KK ya girmediğim gün olmaz
yalnız herkese ben yalnız kalıcam diyosun ama bence sen benden değil de d,ğerlerinden daha önce evlenecekmşişisin gibi geliyo
ben evlenince unutmam sizi sadece akşamları pek giremem
öhö öhööööööööööööööö

amaann hep böyle dediniz bana daa elimdeki tek adamda tırtt çıktı iştee evlenmeyecem ben, zaten 29 yaşındayım, işim yok, sevgilim yok kim benmle evlenip ne yapsın, kim alsın beni :84:

Nefes alıyorsun,kalbin atıyor, gözlerin görüyor, ellerin ayakların tutuyor.. Al sana sebep.

ben bunlara şükür ediyorum zaten benm derdim bu degil ki.. ben yalnız olmaktan, ömrünü yalnız geçirme ihtimalinden bahsediyorum 29 yaşındayım, hala başladıgım yerdeyim ileride tek bir adımım yok, ve yalnızım, yalnız olmamak için bir sebebim de yok, bundan bahsediyorum ben

e tamam onlara sahipsen hala umut var demek olmuyor mu :))))))))))))))

geçmişte tam tamına 2 tane evlilikten döndüğüm ( hatta bir tanesi nişanlıyken ayrıldıgım ) 2 tane ilişkim var ama bütün gunlar ümit kesmek için yeterli degil mi sence
Gizem olaydı burada bu yoruma okkalı bi yorum yapardı
Benim diyebileceğim tek şey Allah herşeyi herkesten daha iyi bilir

gizem görmez inşallah yazdıklarımı diyelim o zaman

ona şüphem yok zaten Rabbim herşeyin doğrusunu bilir, sadece yoruldum ben artık, o yuzden de umudum da istegim de yok tabi biraz da regl oldum az önce hormonlarımın da etkisi olabilir bu düşüncelerimde

kalk kız spor yap totonu küçült başlatma hormonlarına en 300 500 lüsünden birde müzik aç veeeeeeeeeee , hayata dön

geçmişte tam tamına 2 tane evlilikten döndüğüm ( hatta bir tanesi nişanlıyken ayrıldıgım ) 2 tane ilişkim var ama bütün gunlar ümit kesmek için yeterli degil mi sence

demek ki doğru insan henüz seni aramakla uğraşıyoooor en ummadığın anda, çıkıp gelecek o kişi ve o ilişki hayatına... bak şu konuyu başından sonuna kadar bi oku lütfen, olur muuu :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=717677

yettimm uleynnnn

haydi ben spora, ordan da duşa, 1 saat 15 dk sonra görüşürüzz

araya araya bulamadı o adamda yani yuhhh hayır onun da yaşı geçmiş oluyor benmle beraber elini sıkı tutsa ya

kuzum şimdi spora başlıyorum ordan da duşa gideyim söz o konuyu okuyacam en baştan en sona kadar bakalım neler olmuş orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…