- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #12.221
tam iftar zamanında getiriyorlar mıohh afiyet olsun et olsun sana da
hukuktan banladım ne demek canım yaa kötü mü geçti yani
bu arada yukarıda msjı düzenledin neler istediğimi yazdım
evet canım terim tam olmamış olablir oruç kafa bu saatte idare etkötüydü zordu
ben girsem ben de çözemem heralde yaa
kpss duyduğum kadarıyla çok zor
o kadar ayrıntıydı ki kafam allak bullak oldu zaten sınavda
zor valla Allah düşürmesin kpss ye
nice yıllara gamzelim :124::124::124::124:
bundan sonra evlilik yıldonümlerinizi kutlarsınız inşallah :116:
aynı zamanlarda merasimlerimiz olacağı için birbirimize fikir verebilirzbence tektaş yeterli, zaten sözde o olur, sizin yüzüklerinizi takmanız gerekmez bence :26: söz mendili diye bişey var bende burdan öğrendim kendinde yapabilirsin, yada hazır satılıyor çok şık şeyler..benim aklımda bi kaç fikir var gümüş gondol alıp içine ipek mendil ve çorap koyup tülle süsleyeceğim
sanırım giderken veriliyor söz mendili kardeşin yada arkadaşının annesine vermesi daha münasip oluyormuş
Merhaba
Öncelikle bana sorarsan sizin şuan taktığınız yüzükleri işin içine katma hiç gerek yok.. Szö bu tabiki tek taş olacak sadece.. Benim bir sene var nişana diye biz alyansta aldık o yüzden yüzükler takıldı kurdele kesildi ama senin durumun farklı =) Birde kv bilezik taktı bana o kadar.. Siz damada birşey takmayacaksınız yaniama o dediğin söz tepsisini yapabilirsin hazır satılıyor içinde mendil ve çorap var bak benim ki böyleydi..
Eki Görüntüle 1176743
tee tercih zamanı kpss olmayan bi bölüm yazacam dedim hukuk yazdım
avukat olcam dedim sınav mınav yok
şu avukatlık sınavını getirecekler diye ödüm kopuyor
yalnız benim yemekler geldi şimdi yandım ki ne yandım çatladım resmen zor tutuyorum kendimi
Anladım canımmm hadi bakalım inşaAllah
Bu ramazanda aynı anda iki ibadeti yapmak tadına varırsın :116:
unutmadıııııııı
çok romantik bir mesajla, kutladı yıldönümümüzü
e be yavrum senide hep dengesizler mi bulursabret canım sabret şöyle ayağı yere basan kararlı bir tip lazım sana
huu huuuuuuuuuuu
hişş benimkinin cinsi ne, unutmuyor ama kutlamıyor
çıkar canım önemli değil :)seninki emrah familyasından yavrum, onlar bence öküzden de fenalar, insana kendilerini gözlerinin içine bakarak degersiz hissettiriyorlar çünkü
ay ben kendi sinirimi seninkinden de çıkarttım kusura bakma yavrumm:18:
çıkar canım önemli değil :)
dediğimi anlamıyor, başka bişey anlıyor kalkıyor bana bunun suratını yapıyor, yav hacı ben onu demedim ki????????????????????????????????????;
Neyse anlatmayacam, hayatı protesto ediyorum
kızlar noluiiiii
Sinir olmamak elde değil ki,aha atarlı lunam geri dönmüş
şekerim dedigini anlasa bile büyük ihtimal işine gelmeyen bişeydir anlamıyormuş gibi yapıyordur, ben ciddden seninkinin huylarını emrahaa çok benzetiyorumben erkegin trip atanını ilk defa emrahta görmüştüm mesela
ben surat astıgı zaman pek kaale almıyordum onu, hatta bi kere küsmüş fark etmemişim ben de bu sebeple bi daha küstü, ben de valla kusura bakma ben seni uyudun sanmıştım sen megersem küsmüşsün küslüğün bitince haber ver dedimsabah bi baktım günaydın aşkımm diye öpücüklü mesajlar yollamış manyak familyasına tükürdüğüm ayrılalı aylar oldu hala sinir ediyor beni
Sinir olmamak elde değil ki,
korkuyorum
sanırım.neden korkuyosun ki, ayrılıktan falan mı :26:
sanırım.
.
.
.
.
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?