Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

o kadar ayrıntıydı ki kafam allak bullak oldu zaten sınavda
zor valla Allah düşürmesin kpss ye

tee tercih zamanı kpss olmayan bi bölüm yazacam dedim hukuk yazdım
avukat olcam dedim sınav mınav yok
şu avukatlık sınavını getirecekler diye ödüm kopuyor

yalnız benim yemekler geldi şimdi yandım ki ne yandım çatladım resmen zor tutuyorum kendimi

söz mendili :) güzelmiş sanırım eskilerden kalma bir gelenek iyiymiş yaa bende bakayım bi bende yapayım bari ellerimle işleyeyim bir tane ismimizin baş harflerini güzel bir medile

bundan yapıcam bende çerçeveli falan olucak hatta bir arkaddaşım yapıyor ona yaptırıcam demek daha doğru olur tek taşta karar kıldık. bileziği daha sonra alıcaz şu anda maddiyat olarak maalesef ona uygun değiliz sevdiceğimle ortak yapıyoruz herşeyi bu sebeple okul döneminde dükkanın işleri yoğunlaşınca yapıcaz bileziğimi

dua edeyimde getirsinler banane sizde sınava girin
yemeklerde ne kadar erken gelmiş buz gibi olmuştur iftara kadar

Anladım canımmm hadi bakalım inşaAllah
Bu ramazanda aynı anda iki ibadeti yapmak tadına varırsın :116:

amin canım inşallahh

unutmadıııııııı

çok romantik bir mesajla, kutladı yıldönümümüzü

kızım demiştik sana unutmaz diye seninki öküz familyasından degil

e be yavrum senide hep dengesizler mi bulur sabret canım sabret şöyle ayağı yere basan kararlı bir tip lazım sana

evet yaa beni hep dengesizler buluyor hayır bişey degil bu dingiller yüzünden düzgün bi insan çıksa bile karşıma inanmayacam artık

huu huuuuuuuuuuu

hişş benimkinin cinsi ne, unutmuyor ama kutlamıyor

seninki emrah familyasından yavrum, onlar bence öküzden de fenalar, insana kendilerini gözlerinin içine bakarak degersiz hissettiriyorlar çünkü

ay ben kendi sinirimi seninkinden de çıkarttım kusura bakma yavrumm :18:

çıkar canım önemli değil :)
dediğimi anlamıyor, başka bişey anlıyor kalkıyor bana bunun suratını yapıyor, yav hacı ben onu demedim ki????????????????????????????????????;
Neyse anlatmayacam, hayatı protesto ediyorum

aha atarlı lunam geri dönmüş

şekerim dedigini anlasa bile büyük ihtimal işine gelmeyen bişeydir anlamıyormuş gibi yapıyordur, ben ciddden seninkinin huylarını emrahaa çok benzetiyorum ben erkegin trip atanını ilk defa emrahta görmüştüm mesela

ben surat astıgı zaman pek kaale almıyordum onu, hatta bi kere küsmüş fark etmemişim ben de bu sebeple bi daha küstü, ben de valla kusura bakma ben seni uyudun sanmıştım sen megersem küsmüşsün küslüğün bitince haber ver dedim sabah bi baktım günaydın aşkımm diye öpücüklü mesajlar yollamış manyak familyasına tükürdüğüm ayrılalı aylar oldu hala sinir ediyor beni

Sinir olmamak elde değil ki,
korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…