Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Allah yardımcınız olsun canım o zaman

Ah işte bende demek çok isterdim

sen kendine güvenmiyorken ben neden güveneyim sana

Allah yardımcınız olsun canım o zaman

sen kendine güvenmiyorken ben neden güveneyim sana

ohhhh ne güzel ne güzeeeel

amin canım sağol
Namaza basladın mı:)

Kızlar birde bir şey sormak istiyorum çok mühim değil ama merak ediyorum Benim sözlümün kız kardeşi var benden 5 yaş küçük t anıştığımızdan beri abla diyor ona lafım yok ama artık söz oldu.. Gezerken ona abi bana abla deyince biz sanki kardeş gibi oluyoruz gibi geliyor.. Ben mi yanlış düşünüyorum bilemedim:26:

Aileler gerçekten önemliymiş canım umarım böyle devam eder ve size de nasip olur inşallah

amin canım aminnnnn tez zamanda inşallaaaah

hımmmm :26: sen "yenge" demesini mi istiyosun?

amin canım aminnnnn tez zamanda inşallaaaah

hımmmm :26: sen "yenge" demesini mi istiyosun?

Aslında evet çünkü sözden sonra anne baba denmeye başladı ciddiyete döktük.. Öte yandan hep ablası olsun istemiş ve gerçekten beni sevdiğini biliyorum o yüzden de acaba bırakayım ne derse desin mi diyorum zaten kalkıp da ona söylemem hoş =)

sözlüne bi çıtlat konuyu olmazsaaa

abla desin canım daha samimi bir ifade
sevgilimin kızkardeşi de benden 4 yaş küçük bana abla der sağolsun

abla desin canım daha samimi bir ifade
sevgilimin kızkardeşi de benden 4 yaş küçük bana abla der sağolsun

Evet canım ama kardeş gibi oluoruz sözlümle gezerken bu sefer sözden önce zaten birşey demiyordum ama sözden sonra uygunu bu gibi geliyor bilmiyorum =) Yanlış mı düşünüyorum..

O biliyor söyledim ona o da hak verdi söyle o zaman dedi e bende ölsem söylemem sen söyle dedim ama nerdeee:26: söz akşamı uğurlarken gel öpeyim yengecim dedi ama gerisi gelmedi =)

o zaman şöyle yapabilirsin, hani birisiyle konuşurken mesela kendinden küçük biriyle, cümlenin sonunda "ablacım" dersin ya, sen de o şekilde onla konuşurken hep cümleni "yengecim" kelimesiyle bitir..

örnek:

Lily: nasılsın yengecim, iyi misin? gibii böle böle alttan alttan alır mesajı belki :)

Hmm evet bak bu olabilir canım ama o Lily abla diye bitiriyor cümleyi ona karşılık yengecim diyemem ki ben :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…