- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #12.501
Evet canım ama kardeş gibi oluoruz sözlümle gezerken bu sefer sözden önce zaten birşey demiyordum ama sözden sonra uygunu bu gibi geliyor bilmiyorum =) Yanlış mı düşünüyorum..
Olsun sen yine de güvenDün ne güzel mutluydum aman ya Kv beni eve göndermiyordu bir ara
amin canım sağol
Namaza basladın mı:)
Kızlar birde bir şey sormak istiyorum çok mühim değil ama merak ediyorumBenim sözlümün kız kardeşi var benden 5 yaş küçük t anıştığımızdan beri abla diyor ona lafım yok ama artık söz oldu.. Gezerken ona abi bana abla deyince biz sanki kardeş gibi oluyoruz gibi geliyor.. Ben mi yanlış düşünüyorum bilemedim:26:
söyle o zaman bir an önce evlendirsinler sizi
hmm pek düzenli oldugum söylenemez sanırım namaz konusunda, yavaş yavaş ilerliyorum diyelim
kuzum ben teyzemin kocalarının hiç birine enişte demem hep abi derim, daha samimi gelir mesela bana :26: yasin inde yegeni vardı bana abla derdi, yasin uyardı bi kere de istemedim o zamanda, yasine dayı diyordu mesela bana abla, daha genç duruyordum o zamanyani ben çok takılmazdım açıkçası, sonuçta zaten yakınlarınızla bir aradaysanız sizin sözlü oldugunuzu biliyorlardır o abla dese de, dışarda falan da e ikinizde de yüzük var belirli bir samimiyetiniz de var abi kardeş olmadıgınızı anlarlar bence
tabi yine de yenge desin istiyorum diyorsan gizemin dedigi yöntemi dneeyebilirsin canım, ama dedigim gibi ben pek takılmazdım sanırım
inşaAllah düzene girer canım benim
Allah daim etsin
Hz peygamberimiz (a.s) kızına sanırım az da olsa sürekli olan ibadet makbul demiş diye biliyorum
az da olsa sürekli olsun inşaAllah :116:
en azından ilk senin başlattığın cümlelerde öle söyleyerek yavaş yavaş yön verebilirsin
senin düşüncen yanlış benim düşüncem doğru diyemem canım :)
benim babama teyzelerim enişte demez abi der
diğer eniştelere enişte denir
bizde abi abla demek daha samimiyet gösterir enişte yenge demeye göre
o nedenle ben bir sakınca görmedim:)
eşinin kardeşi senin de kardeşin sayılır
kardeş gibi görünün ne olacak ki :)
sonuçta yüzük takıyorsunuz bi ayrım var sizin kardeş olmadığınızı gösteren :)
söyle o zaman bir an önce evlendirsinler sizi
hmm pek düzenli oldugum söylenemez sanırım namaz konusunda, yavaş yavaş ilerliyorum diyelim
kuzum ben teyzemin kocalarının hiç birine enişte demem hep abi derim, daha samimi gelir mesela bana :26: yasin inde yegeni vardı bana abla derdi, yasin uyardı bi kere de istemedim o zamanda, yasine dayı diyordu mesela bana abla, daha genç duruyordum o zamanyani ben çok takılmazdım açıkçası, sonuçta zaten yakınlarınızla bir aradaysanız sizin sözlü oldugunuzu biliyorlardır o abla dese de, dışarda falan da e ikinizde de yüzük var belirli bir samimiyetiniz de var abi kardeş olmadıgınızı anlarlar bence
tabi yine de yenge desin istiyorum diyorsan gizemin dedigi yöntemi dneeyebilirsin canım, ama dedigim gibi ben pek takılmazdım sanırım
Bir kaç kere dedi ya canım acaba ondan mı istiyorum devamının gelmesini bende bilemiyorum ki :26:
bence senin regl dönemin yaklaşmış kafana takacak bişeyler arıyorsun bugun
Hahaha ay çok hoşsun evet bugün yarın bekliyorum
bak biz birbirimiznkini hemen anlıyoruz, erkekler ne yapsın tam bilemiyorlar da durumu bi daha uğraşıp duruyorlar bzimle
Evet üzüldüm bi an onlara
böyle anlarda onun da seni üzdüğü anlar aklına gelsin ve sakın yumuşama
Bugün beni duygudan duyguya sürükledin valla
sen sadece bugun bu duygu fırtınasını gördün, ben hergun bunu yaşıyorumbenmle yaşamak da baya zor olur haa :44:
hayırlı geceler kızlar ben çıkıyorum :116:
(ramazan etkisi midir nedirbende teşekkür ederim gitti Allah razı olsun geldi - iyi geceler gitti hayırlı geceler geldi )
Bence çok eğlenceli
yaa benm gibi biriyle 29 yıl yaşa da gör eglenceli mi degil mi
Bu ikizler burcunun özelliği sanırım benim kuzenim de böyle
hee evet yaa ikizler burcunun özelliği bu, içimizde bikaç tane daha insancık barındırıyoruz hangisinin ne yapacagı ne düşünecegi pek belli olmuyor falan büyük sıkıntı
Olsun renkli bir hayat en azından
hee bak evet o doğru kendi kendime kaldıgımda pek canım sıkılmaz benim içimden konuşmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?