- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #12.821
bekleyelim belki uyur birazdan
Noluyo yahu napcaksınız kii :) ben de burdayım hem :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
vuhuuuuuuuuuu
bence sen kendine dert arıyosunn
ee kuzum cevap yazmasa daha çok bozulacaktın, arkadaşlarının yanına gitti beni unuttu diye, o sebepten sana cevap yazmış, sen iyi eglenceler deyince de arkadaşlarıyla vakit geçirecegi için sevinmiş, çünkü seninle yarın da konuşabilecek, öbür gün de ondan sonraki gün de vs
sen çok kafana takıyorsun böyle şeyleri de gerek yok ki. siz daha 1 2 aydır beraber olan bi çift degilsiniz seneler oldu. sevgilinin de yaptıgı tek şey aylar sonra arkadaşlarıyla bir iftar yaptı bu kadarbiraz uzaklaş konuya da öyle bak ortada bir sorun olmadıgını göreceksin zaten
yok yaa lily de burdaymış başbaşa kalmamışız
Yani konuya dahil oldum diye dedim neden soğuk konuştuki
tühh yaaaaa
bekleyelim belki uyur birazdan
Aaa şunlarada bak sizi uyuturum ben uyumam
Noluyo yahu napcaksınız kii :) ben de burdayım hem :)
Biliyorum aslında sorun olmadığını canım da anlatamıyorum düşüncelerimi tuhaf tuhaf şeylere takıyorum bazen ağlayacağım bile geliyor
Kara kedi gibi girdim aranıza
Aaa şunlarada bak sizi uyuturum ben uyumam
Kızlar ya yanlış anlamayın da sevgilimi çok özlediğimden uyuyamıyorum iyi mi? Her dk yanımda olsa. Canım sıkılınca öpsem sıkıntım geçse iyi olmaz mıydı ki. Düşünsenize. Gözünüzü bi açıyosunuz yanınızda uyuyo. Ayy rüya gibi ...
gizemle başbaşa kalacaktık ama megersem baya kalabalıkmışız
aman giren kedi sen ol bişey olmaz
peki o zaman sana şöyle bir soru sorayım :26: diyelim ki benm bir erkek arkadaşım var ( yani 25 yıl sonra falan ancak) ve sana gelip dedim ki " sevgilim aylar sonra ilk defa bu akşam arkadaşlarıyla dışarı çıktı bana msj attı biz msj laşıyorduk ama onun soğuk oldugunu fark ettim, arkadaşlarıyla beraber rahat etsin diye iyi eglenceler dedim. sonra da eve geçene kadar bana bişey yazmadı, ama eve geçince bana haber verdi benimle çok iyi konuştu, güzel sözler söyledi, sonra da uyudu, ben de şimdi bunu kafama takıyorum " desem ne dersin bana
bak o mumkun yavaştan uykum gelmeye başladı bile benim
bu dediklerin gayet normal şekerim ama evlenince geçer ancak biraz daha sabır
Hahaha ay Nurdan öldürdün beniSen şaşırdın kendini derim herhalde
Sabrediyorum :)
ee o zaman ben de sana aynısını diyeyimmakşamdan beri dertsiz başına dert arıyordun napayım bak kendi kendine çözümü buldun şimdi
başka yapacak bişey yok ki canım, mecbur bekleyeceksin evlenince de kavuşmuş olacaksın
ee o zaman ben de sana aynısını diyeyimmakşamdan beri dertsiz başına dert arıyordun napayım bak kendi kendine çözümü buldun şimdi
başka yapacak bişey yok ki canım, mecbur bekleyeceksin evlenince de kavuşmuş olacaksın
Bana da öyle geliyor bazen kendime sinir oluyorum
Biliyorum aslında sorun olmadığını canım da anlatamıyorum düşüncelerimi tuhaf tuhaf şeylere takıyorum bazen ağlayacağım bile geliyor
Kara kedi gibi girdim aranıza
Yok est her zaman beklerizSusayım diyedir sanırım ki o yazmadan önce ben susuyordum da zaten bende buna sinir oluyorum:26:
Ona mesaj atmıstım. Birden cevap geldi. Su içmeye kalkmış. Bi mutlu oldum. Allahım :)))
Aynen öyle evet iyi oldu arada sen böyle sor ancak dank ediyor
Kızlar ya yanlış anlamayın da sevgilimi çok özlediğimden uyuyamıyorum iyi mi? Her dk yanımda olsa. Canım sıkılınca öpsem sıkıntım geçse iyi olmaz mıydı ki. Düşünsenize. Gözünüzü bi açıyosunuz yanınızda uyuyo. Ayy rüya gibi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?