Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

vuhuuuuuuuuuu

bence sen kendine dert arıyosunn

Bana da öyle geliyor bazen kendime sinir oluyorum

Biliyorum aslında sorun olmadığını canım da anlatamıyorum düşüncelerimi tuhaf tuhaf şeylere takıyorum bazen ağlayacağım bile geliyor

yok yaa lily de burdaymış başbaşa kalmamışız

Kara kedi gibi girdim aranıza

Yani konuya dahil oldum diye dedim neden soğuk konuştuki

Yok est her zaman bekleriz Susayım diyedir sanırım ki o yazmadan önce ben susuyordum da zaten bende buna sinir oluyorum:26:

Kızlar ya yanlış anlamayın da sevgilimi çok özlediğimden uyuyamıyorum iyi mi? Her dk yanımda olsa. Canım sıkılınca öpsem sıkıntım geçse iyi olmaz mıydı ki. Düşünsenize. Gözünüzü bi açıyosunuz yanınızda uyuyo. Ayy rüya gibi ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Noluyo yahu napcaksınız kii :) ben de burdayım hem :)

gizemle başbaşa kalacaktık ama megersem baya kalabalıkmışız

Biliyorum aslında sorun olmadığını canım da anlatamıyorum düşüncelerimi tuhaf tuhaf şeylere takıyorum bazen ağlayacağım bile geliyor

Kara kedi gibi girdim aranıza

aman giren kedi sen ol bişey olmaz

peki o zaman sana şöyle bir soru sorayım :26: diyelim ki benm bir erkek arkadaşım var ( yani 25 yıl sonra falan ancak ) ve sana gelip dedim ki " sevgilim aylar sonra ilk defa bu akşam arkadaşlarıyla dışarı çıktı bana msj attı biz msj laşıyorduk ama onun soğuk oldugunu fark ettim, arkadaşlarıyla beraber rahat etsin diye iyi eglenceler dedim. sonra da eve geçene kadar bana bişey yazmadı, ama eve geçince bana haber verdi benimle çok iyi konuştu, güzel sözler söyledi, sonra da uyudu, ben de şimdi bunu kafama takıyorum " desem ne dersin bana

Aaa şunlarada bak sizi uyuturum ben uyumam

bak o mumkun yavaştan uykum gelmeye başladı bile benim

bu dediklerin gayet normal şekerim ama evlenince geçer ancak biraz daha sabır

Hahaha ay Nurdan öldürdün beni Sen şaşırdın kendini derim herhalde

Hahaha ay Nurdan öldürdün beni Sen şaşırdın kendini derim herhalde

ee o zaman ben de sana aynısını diyeyimm akşamdan beri dertsiz başına dert arıyordun napayım bak kendi kendine çözümü buldun şimdi

Sabrediyorum :)

başka yapacak bişey yok ki canım, mecbur bekleyeceksin evlenince de kavuşmuş olacaksın

Ona mesaj atmıstım. Birden cevap geldi. Su içmeye kalkmış. Bi mutlu oldum. Allahım :)))

Aynen öyle evet iyi oldu arada sen böyle sor ancak dank ediyor

Canım erkek arkadaşlarının yanında belki bişeye gerilmiştir zaten okey falanda oynadıkları için rahat edememiştir konuşurken çok takma ayrıca erkek arkdaşlarıyla olması normal bişey için rahat olsun bence sıkma yani kuruntu yapma

Ona mesaj atmıstım. Birden cevap geldi. Su içmeye kalkmış. Bi mutlu oldum. Allahım :)))

kalp kalbe karşı derler

Aynen öyle evet iyi oldu arada sen böyle sor ancak dank ediyor

yaa valla yanlış anlayacaksın diye de korkuyorum aslında ama ufak şeyleri sorun yapıp sen üzülünce de ben de üzülüyorum ondan arada garip yollar deniyorum sanırım

Ben gözümü açtım bir baktım beni izliyordu benden önce uyanmış Gerçekten rüya gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…