- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #12.841
Kızlar ya yanlış anlamayın da sevgilimi çok özlediğimden uyuyamıyorum iyi mi? Her dk yanımda olsa. Canım sıkılınca öpsem sıkıntım geçse iyi olmaz mıydı ki. Düşünsenize. Gözünüzü bi açıyosunuz yanınızda uyuyo. Ayy rüya gibi ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben gözümü açtım bir baktım beni izliyordu benden önce uyanmışGerçekten rüya gibi
Canım erkek arkadaşlarının yanında belki bişeye gerilmiştir zaten okey falanda oynadıkları için rahat edememiştir konuşurken çok takma ayrıca erkek arkdaşlarıyla olması normal bişey için rahat olsun bence sıkma yani kuruntu yapma
kalp kalbe karşı derler
yaa valla yanlış anlayacaksın diye de korkuyorum aslında ama ufak şeyleri sorun yapıp sen üzülünce de ben de üzülüyorum ondan arada garip yollar deniyorum sanırım
sizin evlilik ne vakittt
sizin evlilik ne vakittt
Gerçekten miii :) yani gerçek miydi :)
Evet doğru diyorsun sanırım benimki kuruntu:26::26:
Yok canım ben yanlış anlamam sen her yolu deneyebilirsin merak etme iyi oluyor bana
hala sanırım diyorr, sanırım kaba kuvvet kullanmam gerekecek artık
Evet canım gerçekti
Yaaa :)) bizim otobüs yolculuğumuzda gecemiz oldu. İlk defa :) onda da bi uyuyamadm. O uyudu tabi. :))
Delirtiyorum insanı bazen demi
Biz birlikte kalmıştık canım o zaman uyuduk sabah uyandık ondan otobüste o da uyurdu ben uyumazdım
Seneye bu zamana nişan düşünüyoruz. Bir sene sonrasına da düğün. Allahım nasip etsiin. :))
aminnn, hepimizeee
yaa delirtmek degil de ortada bi sorun yok ve sen kafaya takıyorsun, sonra sorun olmadıgını anlıyorsun ama hala kafana takıyorsunbu işte bi terslik var
Hmm :) erkekler uykuya hiç dayanamıyo bence :))
Hahaha ay çok güzel özetledin valla tam olarak öyle
Ay benim sözlümün uykusu falan da çok ağır benim iişim var benimde öyle gerçi paso uyuruz biz
En iyisi ya :) benimkine de dokunmasan tüm gün uyur :)
Hahaha ay çok güzel özetledin valla tam olarak öyle
Ah ah uyku gibisi var mı be canım
heh işte bence sen artık daha fazla kaşınma, yarın da çocuga surat yapma benden daha agır konuşur sana
Yok da şimdi uyuyamıyoruz niye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?