Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Mantarı yemiyorum ki ben:26: eve bile aldırmam :26: tas kebabıyla pilavı versek bile bir çeşit daha lazım olmaz mı:26:

bırak kırsın şekerim ne olacak ki insanlık hali işte sen de unutuvermiş olursun

iyi olmuş iyi, güzel güzel

arıza çıkartmadım ya pek memnun yağladı balladı uyudu şimdi =)

söyle söyle regl in yaklaştı diye kızmayacam tamam

ama ben oldum ki Ya canım ne bileyim 11den beri dışarda geldi hemen yattı biz zaten konuşamıyoruz 5 dk nasılsın iyimisin özledim cansın balsın dedi yattı uyudu.. 6da kalkcak çünkü.. Biz buluşunca 11de kalkıp eve geliyoruz hemen uyuyor.. Donuk konuştum farketmedi bile ne bileyim

iyi de canımın içi seninle sürekli görüşüyor arkadaşlarıyla 1 seneden beri 3. kere görüşmüş sadece aynı şey degil ki

Böyle zamanlarda daha çok ilgilensin istiyorum bence benim psikolojim bozuk:26:

psikolojin bozuk demeyelim de kendini onun yerine koymuyorsun diyelim

empati yap birazcık, aylardır görüşmedigin arkadaşlarınla görüşmüşsün, büyük ihtimalle aylarca da görüşmeyeceksin, tam konuşmanın ortasında sürekli msj gelse, ve cevap yazmak zorunda olsan sanırım pek hoşuna gitmezdi bu durum degil mi

kaldı ki sen adama iyi eglenceler diyerek zaren sana msj atmaması gerektigini de belirttin o da senden o msj ı aldı ve arkadaşlarıyla bir gece geçirdi, ki eminim de bi çay bahçesinde oturdular geceler ide bu. tam olarak kafana neresini takıyorsun ki bunun şimdi

Tavla falan oynamışlar sanırım.. ASlında ortada birşey yok farkındayım ama bilmiyorum içim rahat değil şuan.. Bana mesaj attıcevap veriyorum soğuk konuşuyor hayır madem suratın düşecek yazma ilk sen yazdın ne bozuluyorsun.. Sonra iyi eğlenceler dedim yüzünde güller açtı.

Kusura bakmayın yeni gördüm tavla oynadığı erkek arkadaşı değilmi zaten

sanırım başbaşa kaldık bebegim

vuhuuuuuuuuuu

bence sen kendine dert arıyosunn

ee kuzum cevap yazmasa daha çok bozulacaktın, arkadaşlarının yanına gitti beni unuttu diye, o sebepten sana cevap yazmış, sen iyi eglenceler deyince de arkadaşlarıyla vakit geçirecegi için sevinmiş, çünkü seninle yarın da konuşabilecek, öbür gün de ondan sonraki gün de vs

sen çok kafana takıyorsun böyle şeyleri de gerek yok ki. siz daha 1 2 aydır beraber olan bi çift degilsiniz seneler oldu. sevgilinin de yaptıgı tek şey aylar sonra arkadaşlarıyla bir iftar yaptı bu kadar biraz uzaklaş konuya da öyle bak ortada bir sorun olmadıgını göreceksin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…