Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bütün geçmişi okudum da nedense cerene sataşasım geldi hala daha konuşuyorum çenemi tutamıyorum diyor senden vazgeçiyorum ben ceren

selenim sonunda msj gelmiş, sessizliğe devam şekerim,bu zafer bizim olacak

zuhalcım, senin de kendinle savaşın çok tatlı

derr ve nurdan kaçaarrr, tabletten girmeyi becerebilirsem gün içerisinde görüşürüz

Aşkıım nasıl olmuuş
Kısa aşkm
Peki bu nasıll
Dar aşkım

Sormadan giyiverseydik bişey diyemcieklerdi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben hiç sormadım ki Kendi kendine gelin güvey oldu ama taviz verdim ay gerçi vermicektim de be yapcaktım adam kesin net konuştu ben evlenceğim kadına giydirmem böyle olursa yürümez haberin olsun diye e o gün bugündür bende yusuf yusuf tırs tırs bir durum söz konusu tabi

Ah benim Nurdanımmmm canımmmm tatlımmmm Beni bırakma gitme ne olur geri dön Tülaaayyyy ne olur geriii dönnnn

sende ona karış kız deli et

Esas salak biz de olabiliriz. İlk başta sormasaydık bişey onlar da bişey diyemezdi :))

yok valla onlar önce sinsice yaklaşıyorlar,kıvama gelince de karışmaya başlıyorlar bizle alakası yok

Çook tatlı hıhıı :))) kendine çook iyi bak :*

Bir de ilk başlarda hoşumuza da gidiyor olabilirdi belki de. Ayyy beni kıskanıyooooo falanlar :))

sende ona karış kız deli et

yok valla onlar önce sinsice yaklaşıyorlar,kıvama gelince de karışmaya başlıyorlar bizle alakası yok

KArışacak birşeyi yok ki ben de ona sinir oluyorum Ben şu tatlıyı yapayım da geleyim en fazla yarım saate burdayım ayrılmayın bir yere

Bir de ilk başlarda hoşumuza da gidiyor olabilirdi belki de. Ayyy beni kıskanıyooooo falanlar :))

Ağzın bal yesin evet çok tatlıydı başlarda annesi demişti ama şimdi güzel gelir ama sonradan bıkarsın kızım diye kadın haklıymış

yaa nereye gidiyorsun geldi geldi bi msj, aradı sonra bir saattirde telefonda konuşuyoruz her şey iyi gibi akşamda dışarı çıkacağız

KArışacak birşeyi yok ki ben de ona sinir oluyorum Ben şu tatlıyı yapayım da geleyim en fazla yarım saate burdayım ayrılmayın bir yere

giyimine karış ıyy bu hiç uymamış falan de
hadi yap gel hemen bekliyoruz, bi saatir benimkiyle telefonda konuşuyoruz aradı, nasıl güzel konuşuyor

Neden aramamıs :)

Eline sağlıık :) ayy çok heycanlısndr simdi sen :)

Yoo hiç değilim canım aksine çok uykum var uyumayı bile düşünüyorum hahaha

Evet onu yapayım iyi fikir geldim bile ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…