- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.021
Ne gibi sormasaydık anlamadım:26:
Aşkıım nasıl olmuuş
Kısa aşkm
Peki bu nasıll
Dar aşkım
Sormadan giyiverseydik bişey diyemcieklerdi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bütün geçmişi okudum da nedense cerene sataşasım geldihala daha konuşuyorum çenemi tutamıyorum diyor senden vazgeçiyorum ben ceren
selenim sonunda msj gelmiş, sessizliğe devam şekerim,bu zafer bizim olacak
zuhalcım, senin de kendinle savaşın çok tatlı
derr ve nurdan kaçaarrr, tabletten girmeyi becerebilirsem gün içerisinde görüşürüz
ama o zaman ben 18yaşındaydım gençliğimin baharındaSonradan topladım kendimi şimdi denizde giysem beni oraya gömer be hey yavrum hey Valla canım taviz tavizi doğurur ne yazık ki tamam evet dedikçe çıktılar tepemize
Esas salak biz de olabiliriz. İlk başta sormasaydık bişey onlar da bişey diyemezdi :))
bütün geçmişi okudum da nedense cerene sataşasım geldihala daha konuşuyorum çenemi tutamıyorum diyor senden vazgeçiyorum ben ceren
derr ve nurdan kaçaarrr, tabletten girmeyi becerebilirsem gün içerisinde görüşürüz
Ben hiç sormadım kiKendi kendine gelin güvey oldu ama taviz verdim ay gerçi vermicektim de be yapcaktım adam kesin net konuştu ben evlenceğim kadına giydirmem böyle olursa yürümez haberin olsun diye e o gün bugündür bende yusuf yusuf tırs tırs bir durum söz konusu tabi
sende ona karış kız deli et
yok valla onlar önce sinsice yaklaşıyorlar,kıvama gelince de karışmaya başlıyorlar bizle alakası yok
sende ona karış kız deli et
yok valla onlar önce sinsice yaklaşıyorlar,kıvama gelince de karışmaya başlıyorlar bizle alakası yok
Bir de ilk başlarda hoşumuza da gidiyor olabilirdi belki de. Ayyy beni kıskanıyooooo falanlar :))
Ağzın bal yesin evet çok tatlıydı başlarda annesi demişti ama şimdi güzel gelir ama sonradan bıkarsın kızım diye kadın haklıymış
KArışacak birşeyi yok ki ben de ona sinir oluyorumBen şu tatlıyı yapayım da geleyim en fazla yarım saate burdayım ayrılmayın bir yere
Ah benim Nurdanımmmm canımmmm tatlımmmmBeni bırakma gitme ne olur geri dön Tülaaayyyy ne olur geriii dönnnn
Çook tatlı hıhıı :))) kendine çook iyi bak :*
Ahahahh :)) haklıymış valla :))
hala çocuga dırdır yapıyormuşsun neden durayım ki buralarda
Geldim bile ay ne kolay tatlı
aaa yapmadım valla günahımı alıyorsun
KArışacak birşeyi yok ki ben de ona sinir oluyorumBen şu tatlıyı yapayım da geleyim en fazla yarım saate burdayım ayrılmayın bir yere
yaa nereye gidiyorsungeldi geldi bi msj, aradı sonra bir saattirde telefonda konuşuyoruz her şey iyi gibi akşamda dışarı çıkacağız
giyimine karış ıyy bu hiç uymamış falan de
hadi yap gel hemen bekliyoruz, bi saatir benimkiyle telefonda konuşuyoruz aradı, nasıl güzel konuşuyor
Eline sağlıık :) ayy çok heycanlısndr simdi sen :)
yaa nereye gidiyorsungeldi geldi bi msj, aradı sonra bir saattirde telefonda konuşuyoruz her şey iyi gibi akşamda dışarı çıkacağız
giyimine karış ıyy bu hiç uymamış falan de
hadi yap gel hemen bekliyoruz, bi saatir benimkiyle telefonda konuşuyoruz aradı, nasıl güzel konuşuyor
Yoo hiç değilim canım aksine çok uykum var uyumayı bile düşünüyorum hahaha
Evet onu yapayım iyi fikir geldim bile ben
Uyu bari biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?