Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Pek faceyle alakası yok onun arkadaşlık isteklerini bile bir ay tutar orda mesajlarda aynı genelde ben kullanıyorum zaten

Tapusunu bir elimize geçirsek

Pek faceyle alakası yok onun arkadaşlık isteklerini bile bir ay tutar orda mesajlarda aynı genelde ben kullanıyorum zaten

Tapusunu bir elimize geçirsek

sen mezeleri salatayı yaptın mı bakayım yemekleri annen yapıyor heralde sen burdasın

Ben hastayım kahvaltı yaptım ama ona rağmen acıktım:26: Bugün havada çok sıcak zorluyordur çok :26:

oo sen izinlisin demek
zorluyor da biz yine içerde klimalı yerdeyiz, Allah dışarda çalışanlara kolaylık versin..
sen iş durumunu naptın canım hiç ses yok mu başvurduğun yerlerden

oo sen izinlisin demek
zorluyor da biz yine içerde klimalı yerdeyiz, Allah dışarda çalışanlara kolaylık versin..
sen iş durumunu naptın canım hiç ses yok mu başvurduğun yerlerden

Amin canım
Aman beni arayan yerler hep uzak canım valla bıktım artık ne zamandır bakmadım da iş zaten:26:

sen dertsiz başına dert arıyosun resmen canım yaaa, ne olmuş yani altı üstü bi fotoğraf...

iyi de canımcım, zuhalin anlattığı son durumun kız-erkek arkadaşlık olayıyla hiç alakası yok ki

sonuçta bunlar oraya topluca bi grup olarak gittiler, ve bu grupla fotoğraf çekilmesi de çok normal... hani kızlarla ayrıca çekilmiş olsa falan tamam, siz bunu onaylamışsınız denir de, yani bilemedim... mesela biz de okulcak bi yere gittiğimizde toplu foto çekiliyo, benim hiç selam vermediğim, varlığından hoşlanmadığım kişiler var mesela, ama aynı kare içerisinden yer almak zorunda kalıyosun... bu durum "siz kız-erkek arkadaşlığını kabul etmişsiniz" durumu değil bence...

Yok yansıtmadım zaten. Biraz soğuk konustm .p

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eee soğuk konuşma da yansıtmak olmuyor mu

Ben bi an önce evlenmek istiyorum artık taktik maktik sökmez bana

abooooooooovvvv

kızlar bu konuda beni yanlış anlamayın ama, yapmayın bu kadar ya... "yasak koymak" nedir ya??? bu kadarını yapmayın kendinize... yoksa evlenince gerçekten düşündüğünüzden çok daha büyük sıkıntılar yaşarsınız...

benim aramamı beklemiş falan fişman işte.. sanki hep ben arayacğım nasıl da aratırım böyle oh olsun..çok özlemiş akşamı iple çekiyoruz

ne çabuk yaptın tatlıyı maşallah

hadi bakalımmm, burcunun fendi sevgilisini yendiii

Orda demek istediğim kız olan bir ortamda da bulunabilmesi bizde o da olamaz işte ben sevmiyorum bu kadar kimseye de güvenmiyorum yani Zuhalin durumunda olsam tepkimi belli ederdim o da istemiyor ama içi içini yiyor ben dışa da vururdum hepsi bu =)

Bence de bu konuda haklısın ama bir kere taviz verince geri dönülmüyor ne yazık ki..

Yansıttığımı anlamams zaten :)) konustuk biraz da sağolsun iyi geliyo bana o ruh halinden çıkardı beni. Allah ondan razı olsun :)) anlat tabi diyo bana. Anlattm bnde :) bi söz yazdım face e. Ahahah egom tavana fırladı. Hayat bir sahneyse eğer, bu sahne 'biz'im, başrol benim :) ahaha :) çok mu kroca. Öyle mi sizce :))

Belli ettim Ceren :) o da dedi ki bana. Etrafımdaki herkesi sevmeyebilirsin. Ama onların hepsi dısarda kalıyo. Biz varız birbirimize dedi. Doğru. Bnde evlenince kapıyı kapattığımızda herkes dışarda kalıcak. Ailemz bile. Senle ben kalıcaz dedm işte. Neyse üzme kendini gereksiz şeyler için dedi. Tamam dedm :)

işte ben bunu yapmam yapamam istesem bile yapamam size çok saçma gelebilir belki ama daha önce de dediğim gibi herkes kendi doğrularını kendi hayatını yaşar.. Tamam desen ne olur ki bir günün huzurlu geçmiyor fotoğraf çekmeleri beraber yemek yemeleri giriş çıkış saatleri hepsinden teker teker rahatsız oluyorsun.. Ona belli ediyorsun onlar dış kapının mandalı cevabını alıyorsun tamam diyorsun fakat yine aynı huzursuzluklar.. Eğer senin için de tamamsa orda bitmeli mutlu huzurlu olmalısın demek istediğim bu benim belki kırıyorum seni özür dilerim ama ben düşüncelerimi söylüyorum.. Ne onun verdiği cevabın nede senin cevabının bir önemi kalmıyor sen huzursuz olduktan sonra..

iyi de senin sözlün mesela ne bileyim işi gereği vs. hiç mi bayanların olduğu ortamda bulunmayacak nasıl bu kadar soyutlayabileceksin ki onu toplumdan ya da o aynı şekilde o seni

bilmiyorum yaa, bu mantık bana çok ters geliyor... sonuçta arkadaşın olmasa bile, hatta sen normalde hiç konuşmuyor olsan bile, karşı cinsle iş gereği, toplantı gereği, vs. aynı ortamda bulunman gerekebiliyor sonuçta...

iyi yazmışsınnn

Canım ben ionun işinden dolayı rahatım çok bayan yok ama olanlardan rahatsız olmuyorum elbette o kadar kaybetmedim kendimi çok şükür =) ama işte kalır onların bulunduğu ortama giremez bu kadar basit yani grup olarak yemeğe gidemez.. Ya benim demek istediğim çok çok farklı şeyler aslında. O bu durumdan memnun mu sence hergün başka şeyi takıyor aklına kendini rahatlatmaya çalışıyor ona söylüyor bu durumu o da ikna etmeye çalışıyor açıklıyor bazı şeyleri tamam diyor Zuhal ama sonuç aynı yine huzursuzluk.. Yani ona kabullenmek kalıyor bende buna sinir oluyorum..

Yok kırılmadım.. Ama ben sorunun bende olduğunu biliyorum. Sonuçta kızlı erkekli ortam da olabilir. Bu normal. Yani illa öyle ortamda diye kötü bişey yapıyo değil. Ama benim kafamda bunlar farklı gibi. Sıkıntı benim düşüncelerim. Onun hareketleri değil ki. Benim alısmam lazım. Ancak o şekilde mutlu olabilirim ki benim sevgilim hastanede odasında bir hemşire ile başbaşa da kalabiliri ilerde. Ben ona diyemem yani. Dersem önünü alamam. Daha da çıkmaza gider..

iyi bariii, az daha dişi sineğin bulunduğu ortama bile giremez dicen sandımm

dediğin gibi, herkesin kendi hayat doğrusu var işte..

senin anlattığın durum bana çok olağan geliyor mesela.. belki kendim yaşadığım içindir.. bizim okulca etkinliklerimiz oluyor, piknikler, geziler, kahvaltılar, iftarlar vs.. bazen deniliyor ki, okul kadrosundan başka kimse olmasın, biz bize gidelim.. gidiyoruz.. bayanlı-erkekli, sevdiğin-sevmediğin herkes aynı ortamda oluyoruz. bazen de çoluk çocuk eş dost kimle isterseniz gelin deniyor mesela, o zaman millet eşiyle çocuğuyla falan da geliyor... ya da istemeyen gene tek katılıyor... ben bu ortamlara alışık olduğum için, bana çok normal geliyor sanırım sevgilimin de bi şekilde kızlı-erkekli grup ortamında olması...

zuhal'e gelince, onda psikolojik bi sıkıntı var, onu ortadan kaldırması lazım... yani bunların normal olduğunun farkında, ama yine de takıyor. bi çeşit takıntı hastalığı olmuş onda...

Canım ben en baştan beri söylüyorum herkes ilişkisini farklı yaşar. Benim sözlümde bu şekilde düşünüyor o yüzden kendisi de kız arkadaşı olmayacağını bilir ben kaldıramam ya bu kadar basit adını ne koyarsanız koyun arkadaşımın gözümün önünde sevgilime sarkmasına şahit oldum ben kimse bana kız erkek arkadaş olabilir falan da demesin millet ablasının eşine aşık olup kaçıp evleniyor güvenmiyorum kızlara hele bu sitede açılan konuları gördükçe hepten insanlara olan güvenimi kaybediyorum.. o yüzden bu şekilde düşünüyorum.. Umarım kurtulursun bu düşüncelerden huzurun kaçmaz canım en sağlıklısı tabi ki bu =)

İnşallah canım..

Evet işte peki bu doğruların ne önemi kaldı bu durumda =) Ben eğer o sinekten rahatsız oluyorsam da evet giremez..

ama oluyor canım yaaa sana kötü örnekler denk gelmiş olabilir, bu yüzden bu kadar katısın bu konuda... herkesin hayat doğruları kendi yaşanmışlıklarından oluşuyor sonuçta

ama benim liseden beri çok yakın bir erkek dostum var mesela, geçen akşam anlattım, düğününe gitmek uğruna kaç saat uykusuz kalıp o uykusuzlukla gelir gelmez işe gittim falan diye...

Evet işte peki bu doğruların ne önemi kaldı bu durumda =) Ben eğer o sinekten rahatsız oluyorsam da evet giremez..

sen çok feci kıskançsın heee, ben onu anladım ama sözlünün de senden aşağı kalır yanı yok, o yüzden tencere-kapak olduğunuz için sıkıntı yaşamıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…