Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Aynen öyle canım tencere kapak gerçekten herşeyde aynıyız onunla Bu kadar kıskanmak hiç ssağlıklı değil bunuda biliyorum ama seninde dediğin gibi hep kötü örnekler var etrafımda o yüzden çok çok katıyım birde biz arkadaştık ya bundan önce herşeyi biliyorduk birbirimizle ilgili ondan da kaynaklanıyor bu durum:26:

aynen öyle işte yaşanmışlıklar insanın davranışlarını düşüncelerini şekillendiriyor

siz daha önce normal arkadaş olduğunuz ve sonrasında sevgiliye dönüştüğünüz için, sana kız-erkek arkadaş olamazmış gibi geliyor işte.. çünkü diyosun ki, ee biz de arkadaştık güya ama ne oldu etkilendik sevdik evleniyoruz

benim ise bahsettiğim kişiyle kardeş gibi bi ilişkim olduğu (hatta benim hiç kardeşim yok ya, onun da sadece erkek kardeşi var, hep der ilerde çocuğumun halası olacak sayende diye için, bana göre kız-erkek arkadaş olabiliyor işte.

Yok canım o şekilde düşünmedim Birbirimizle ilgili herşeyi biliyoruz anlamında dedim o benim erkek arkadaşlarımı bilirdi ben de onun kız arkadaşlarını herşeyi anlatırdık birbirimize e zaman içinde kıl kaptık o insanlardan karşıklıklı Onunda karakterinde var bu benimde biz istemiyoruz ben deliye dönerim onun kız arkadaşı olsa

Amin canım
Aman beni arayan yerler hep uzak canım valla bıktım artık ne zamandır bakmadım da iş zaten:26:

olsun canım uzak muzak servisleri vardır illa ki sen başla bir yerden sigortan başladın en azından, deneyim falanda olur hem hazırlıklar ne alemde ayy ne heyecanlı

hadi bakalımmm, burcunun fendi sevgilisini yendiii

aynen canım adamı böyle yola getirirler.
sabahtan beri kaçtır arıyor ne getireyim gelirken, nereye gitmek istersin rekora koşuyor hahahaa

telefonu yakalattı gider ayak uzar mı çıkması

üzülme canım hiç bişey olmaz bence, olağan durum artık onlar

aramız iyi değildi, aramak için çıkmış, yakalanmış, soramadım doğru düzgün komutandan alırsın demiş yakalayan

Canım servis yok olsa gitmezmiyim 2 yada 3 vesait Ay valla şuan midem ağrıyor stresten yine ben yavaştan kaçarım 1 saate gelirler gelişmelerle akşama karşınızdayım sağlıcakla kalın

Canım servis yok olsa gitmezmiyim 2 yada 3 vesait Ay valla şuan midem ağrıyor stresten yine ben yavaştan kaçarım 1 saate gelirler gelişmelerle akşama karşınızdayım sağlıcakla kalın

evett canım bekliyor olacağız seni hadi Allah kolaylık versin..inşalllah çok güzel geçer
güzel hizmet et

Son düzenleme:
patlayacam şimdi

tatlım, seni çok iyi anlıyorum, ben de yaşadım aynı şeyi biliyosun, üstelik bizimkini en uyuz komutan yakalamıştı direk..

tutanak tutuldu, hatta savunması bile alında, ama sonuç, hiçbişey olmadı, çarşısı bile kitlenmedi mesela en basitinden

İnşAllah hala şafak 06 dır
kim yakaladı bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…