- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.101
Bugünüde atlattım çok şükür yalnızyerde mi yürüyorum göktemi bilmiyorum ölebilirim uykusuzluktan
Bugünüde atlattım çok şükür yalnızyerde mi yürüyorum göktemi bilmiyorum ölebilirim uykusuzluktan
ee nasıl geçti anlatsana
bende şimdi geldim eve oyy çok seviyorum hayatımı ya, çok özlemişimherşeyi konuştuk hallettik çok şükür
Çok güzel geçti canım bol bol güldük eğlendikTatlıma bayıldılar kv ve kp ikinci tabağını istedi Yalnız biraz canım sıkkın:26:
Çok sevindim canım tabi ya insanlar konuşa konuşa
anlaaaaatttttttttt
Çok güzel geçti canım bol bol güldük eğlendikTatlıma bayıldılar kv ve kp ikinci tabağını istedi Yalnız biraz canım sıkkın:26:
Çok sevindim canım tabi ya insanlar konuşa konuşa
neden sıkkınnn :26:
aa hayırdır kuzum ne oldu, kötü bişey yoktur inş :26:
Annemler hergün Kurana gidiyor komşuya ben gitmiyorum ya ondan konu açıldı git sende gibilerinden öğrenirsin falan yok anne dedim istemiyorum örtü falan takamıyorum e eşin isterse ilerde ne olacak dedi bende biz konuştuk onunla istemiyor dedim sözlümde istemiyorum demedim sen bilirsin dedim dedi bende tamam işte ben istemiyorum içimden gelirse kapanırım falan dedim işte inşallah kapanırsın falan.. Moralim bozuldu ben hiçbir şekilde istemiyorum kapanmak onlar istiyor anladığım kadarıyla ilerde sorun çıkmasından korkuyorum..
hımmmmmm kötü olmuşş biraz... :26:
"eşin ilerde isterse" lafı çok gereksiz olmuş.. kapanmak başkasının isteğine göre yapılacak bişi değil çünkü...
umarım evlenince baskı yaşamazsın... :26:
Annemler hergün Kurana gidiyor komşuya ben gitmiyorum ya ondan konu açıldı git sende gibilerinden öğrenirsin falan yok anne dedim istemiyorum örtü falan takamıyorum e eşin isterse ilerde ne olacak dedi bende biz konuştuk onunla istemiyor dedim sözlümde istemiyorum demedim sen bilirsin dedim dedi bende tamam işte ben istemiyorum içimden gelirse kapanırım falan dedim işte inşallah kapanırsın falan.. Moralim bozuldu ben hiçbir şekilde istemiyorum kapanmak onlar istiyor anladığım kadarıyla ilerde sorun çıkmasından korkuyorum..
oo işler karışmış biraz, kv kp tutucu insanlar mı yani zorla san bunu dikte edecek tipde değillerdir heralde..:26: sonuçta herşey eşinde bitecek ilerde ve şimdi..ailesi istediği kadar istesin seni bağlamaz ki önemki olan sözlünün ilerde takınacağı tutum..şimdi istemiyorum der evlenince baskı yaparsa olmaz, huzursuzluk çıkar..
sen sözlünle bence bu konuyu konuş..
Canım konuştum ona açık ve net söyledim ben istemiyorum diye o da zzorlamam sen bilirsin dedi.. Bazen içime şüphe düşünce açıyorum bu konuyu kızıyor hatta ben tamam dedim hala uzatma falan diye.. ASslında çok aşırı tutucu değiller görümcem açık mesela ona da diyormuş ama kapanmıyormuş zorla yaptıracak olsalar kızlarına yaparlar önce diye düşünüyorum:26:
tabi canım ya kardeşine baskı yapsınlar önce onlar senden mesul değil..
ayrıca baskıyla olacak bişey değil bu kapansam ben kapanırdım ama olmuyor işte..
bak sözlünde demiş baskı yapmam diye sende çok sorma ki ters tepip inat yapmasın..korkmana da gerek yok canım içine ferah tut
Sözünü tutan biridir hatta bu huyunu çok severim o da bilir o yüzden tekrar sorunca açma bu konuyu konuştuk dedi fakat şimdi de sert çıktı istemem demedim falan anlam veremedim:26:
ama kuzum sözlün kötü bişey dememiş ki..istemiyorum demek başka bişey baskı yapmam, kendi bilir demek ayrı..şimdi sen annesigilin yayında biz konuştuk o da istemiyor dersen kapanma işine tamamen karşı olduğu lgibi bi durum ortaya çıkmış olur sanırım oda savunmaya geçip istemiyorum demedim baskı yapmam demiş..
yani tamda sizin konuşup anlaştığınız orta noktaya çıkıyor dediği şey
sen direk oda istemiyor değil de ilerde bana bunu dikte etmeyecek biz konuştuk deseydin daha iyi olurdu sanki :26:
evet sonradan dank etti canım bende öyle söyledim Allah için o bana illa kapan yada kapanma demedi bana bıraktı falan dedim ama içim hiç rahat değil:26:
bana sorarsan sen bu konuyu çok fazla irdeleme, yani sözlüne açma neden annen öyle dedi yada sen niye öyle dedin diye ki ben sözlünde kötü bi durum görmedim..ne kendi huzurunu ne de onun huzurunu bozma derim..
Yada konuyu açıp da teşekkür ederim konuştuklarımızın arkasında durduğun için falan diyip bir işaret daha mı versem :26:
ama bu sefer de iğneleyici konuştuğunu sezer ve sinirlenir bence hiç üstünde durma canım..daha iki sene var evlenmenize daha dur bakalım şimdiden gelecek için yıpranma bu kadar
Oha bu kadar olur işaret falan derkenBuraya cavp yazdım faceye bakayım dedim ilk karşıma çıkan yazıya bak ben inanırım böyle şeylere
"Bak dinle şimdi beni hatun.. Sil aklından endişeleri. Kaldır kafanın içindeki soru işaretlerini. Düşünme. Sıkılmasın artık gögüs kafesin, izin verme. Ne bileyim mesela.. Geleceğe dair korkuların olmasın. Sen şimdi gözlerine iyi bak. Saçlarına yağmur değdirme. Uykunu al. Tek derdin gece ansızın susamaların olsun. Bardağı ben doldururum. Şüphen olmasın yarınlardan. Sen sadece iste. Ben getiririm yatağına sabahları
"dilediğin yarınları." Biz üstesinden geliriz sen telaşlanma. Geleceğimle varlığım varlığına feda olsun.."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?