- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.301
çünkü gecen gündüzün karışmış canım, vücudun tepki veriyor bence
belli bi saatte yatmaya alıştırmalısın kendini, gece hep geç yatarsan sağlığın bile bozulur Allah korusun..
Normalde de geç yatarım canım ama ramazan diye böyle oldu :26: Sözlüm beni uyudum uyandım diye biliyor hala uyumadığımı bilse kıyamet koparDiziyi de bırakamadım ne yapayım
inş hemen iş bulursun da senin erkenden yatıp erkenden kalktığını görürüm
hangi diziyi izliyorsun ki bırakamamışsın
Tıpkı benim gibi desene en mutlu anlarımda bile en ufak birşeyden huzursuz olup o günümü mahvedebiliyorum ki en sevmediğim huyumdur bu:26:
bu huyunun farkındaysan eger değiştirebilirsin canım, boşuna üzülüyorsun ne gerek var ki tadını çıkarmak varken
Bunu görmek isteyen o kadar çok insan var kiPersonal Taste kore dizisi canım
Kore tarzını seviyorsun sen anladım
bende sabah bi film izledim çok duygulandım ya 2 si de varmış birazdan da ona başlayacağımyoksa zmana gecmez
Bayılırım canım koreye ayrı bir ilgim varÇok şekerler konuşmaları falan çekikler birde bana benziyorlar Sen ne izledin
balayına koreye gidersiniz canlı canlı görürsünben iğreniyorum onlardan ya her şeyi yiyorlar hep alkıma geliyor görünce onları
"aşka yükseliş" filmin adı tavsiye ederim sürükleyici
Biliyorum ama elimden birşey gelmiyor ki canım o anı yaşarken:26: kafamdan atamıyorum:26:
Ben yine yemek yemelerini de severim iştahla yiyorlar herşeyi özeniyorum bileHiç duymadım :26:
elinde olmaz olur mu canım herşey senin elindebu konuda bir sürü yazılar var onları da okuyabilirsin, ama elimde degil diye pes edersen bir ömrü hep eksik mutlulukla geçirirsin, degmez
ben 3 sene panik atak tedavisi görüp o hastalıgı yendim, baya bi süre soktor destegi de gördüm de o yuzden ilgim vardır bu konulara, kafana bişey takılırsa onu da sorabilirsin banaama eger istiyorsan bu huyu kafandan atmayı başarmaman için hiç bir sebep yok, buna inan
aman özenme köpek çekirge fare hatta cenin bile yiyor midesizler :120:
izle bence seversin
İstiyorum canım da nereden başlasam onu bilmiyorum:26:
doktora gitmeyi düşünür müsün :26:
eğer yok onu istemiyorum diyorsan bikaç kitap tavsiye edebilirim, yada film, onlarla başlayabilirsin
doktora gitmeyi düşünür müsün :26:
eğer yok onu istemiyorum diyorsan bikaç kitap tavsiye edebilirim, yada film, onlarla başlayabilirsin
sen doktora git aklından çıkmış olsun bu durum, ama ben öyle bişey olacagını sanmıyorum gönlünü ferah tut yani
töbe de kız şaka başka bişey olmasın sonrahem biraz kabullen kaderi, musahele etme artık, bak sen böyle yaptıkça hep bi aksilikler çıkıyor, demek ki böyle olması gerekiyor
ama doğru demiş ki nurdanımm...
lokucum, farkındaysan sen bi an önce evlenmek istedikçe hep bişeyler çıkıyo...
demek ki erkenden evlenmek sizin için hayırlı değil, bi de bu açıdan bakmaya çalış olaya..
Vazcaydım ben her seyden dunya ahiret zaten
Evlenmicim
Annemle babam tursumu kursun
Kitap okumayı çok severim canım aslında ama gelişim kitaplarından içim sıkılıyor film alayım ben
bana film önersene nurdanım
Nurdancım gitmişsin:26: Ben dayanamıyorum uyumalıyım artık gelince konuşuruz
Vazcaydım ben her seyden dunya ahiret zaten
Evlenmicim
Annemle babam tursumu kursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?