- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.321
aa nerde dünkü savaşçı aşık, ne değişti bir günde
bence sen bu sözleri sevgiline deme garibi iyice üzülmesin
o zaman içimdeki deniz le başl bakalım, bir de kafaya taktıgın bişeyler oldugu zaman o şeyi düşünme, seni keyiflendirecek şeyler yap, bak bu da iyi gelireger bunlar da yetmez de hala ufak şeyleri büyütüp kafana takarsan bana gel, ben senin ayarlarını düzeltirim
geçen made of honor u izledim çok eglenceliydi tavsiye ederim kuzum
ev işi yaptım ben de birazhadi uyu bakalım, gecenin ilerleyen saatlerinde görüşürüzz
hemen vaz da geçme, sadece bazı şeyleri zamana bırak acele etme daha yaşın genç zaten evde kalmış degilsin merak etme
ters tepki yapar diye öyle söylüyorum ya
akışına bırakma yöntemim benim
Allahtan yaşım genç ya valla yoksa daha çok tutuşurdum
t
Allahtan yaşım genç ya valla yoksa daha çok tutuşurdum
elimdeki film bitsin başlarım buna canımcım
hee iyi bari, ama içinde tut ne ailene nede sevgiline bu akışına bırakma yöntemini deme yanlış anlarlar
evrene olumsuz sinyal de gönderme ama böyle diyerek
akışına bıraktım de, herşey olacagına varır de, güzel şeyler düşün zaten hayırlısı her neyse o olacak nasıl olsa
senin vaktin musait aslında, yabancı dizilerden de izleyebilirsin kuzumhem her seferinde ne izleyecem derdine düşmezsin
senin vaktin musait aslında, yabancı dizilerden de izleyebilirsin kuzumhem her seferinde ne izleyecem derdine düşmezsin
uy evet yaa
o zaman akışına bıraktım Allahın dediği olur
Rabbim bize yuva kurmayı hayırlı ve bereketli eylesin
bize kolaylıklar versin
amin
evet canım bende istiyorum şöyle sürükleyici dizi ama :26:
sen izliyordun bişeyler ne tavsiye edersin
ne tür seversin sen onu söyle benim liste kabarık
hmm ben mi farketmez aslında türü ama gizemli şeyler severim
eger hem gizemli hem de bilim kurgu olsun diyorsan Fringe i tavsiye ederim, eger hem gizemli hem de aksiyonulu olsun dersen Dexter ı tavsiye ederim, eğer sadece gizemli olsun diyorsan da HOUSE MD
başka yardımcı olabilecegim bir konu var mıydı
heee maşallaaaaah
eger hem gizemli hem de bilim kurgu olsun diyorsan Fringe i tavsiye ederim, eger hem gizemli hem de aksiyonulu olsun dersen Dexter ı tavsiye ederim, eğer sadece gizemli olsun diyorsan da HOUSE MD
başka yardımcı olabilecegim bir konu var mıydı
oyy canım benim çok sağol ben iyisi mi hepsini sırayla izleyeyim
fringe çok duydum sanırım güzel bişey
saydıgım dizilerin üçünü de çok severek izledim o yuzden seç begen al kuzum
o zaman içimdeki deniz le başl bakalım, bir de kafaya taktıgın bişeyler oldugu zaman o şeyi düşünme, seni keyiflendirecek şeyler yap, bak bu da iyi gelireger bunlar da yetmez de hala ufak şeyleri büyütüp kafana takarsan bana gel, ben senin ayarlarını düzeltirim
ev işi yaptım ben de birazhadi uyu bakalım, gecenin ilerleyen saatlerinde görüşürüzz
hemen vaz da geçme, sadece bazı şeyleri zamana bırak acele etme daha yaşın genç zaten evde kalmış degilsin merak etme
evet takıyorum şuan gel ayarlarımı düzeltçok sinirliyim
ne olduuuuuuuu
Yine boş yere takıyorsun diyeceksiniz ama elimde değil takıyorum işte.. Geçen hafta 5de evden işe geldi uyudu haber vermedi ben anladım ama neyse iftara kalkıyor diye üstünde durmadım ama kalkmadı 9 oldu 10 oldu en son merak ettim 11 gibi kardeşine yazdım uyuyormu haber alamadım diye uyanmış o sırada. Mesaj attı hemen bana uyumuşum cart curt. Benim surat beş karış merak ettiğimi biliyor ailesine kızıyor kaldırmadılar diye birde bana kızıyor uyudum diye surat yapıyorsun diye ya dedim niye ona kızayım merak ettim yemeğede kalkmayınca haberde vermiyorsun dedim hak verdi bana özür diledi bir daha olmaz falan.. Bugün yine aynı 5t e eve geldim yazmış ben uyuyordum kalkınca yazdım baktım cevap yok yemeğede kalkmadı saat 12 oldu.. Birde bugün belki dışarı çıkarız diye konuştuk ayıp ama be salak gibi hissediyorum kendimi resmen umurunda değil
Yine boş yere takıyorsun diyeceksiniz ama elimde değil takıyorum işte.. Geçen hafta 5de evden işe geldi uyudu haber vermedi ben anladım ama neyse iftara kalkıyor diye üstünde durmadım ama kalkmadı 9 oldu 10 oldu en son merak ettim 11 gibi kardeşine yazdım uyuyormu haber alamadım diye uyanmış o sırada. Mesaj attı hemen bana uyumuşum cart curt. Benim surat beş karış merak ettiğimi biliyor ailesine kızıyor kaldırmadılar diye birde bana kızıyor uyudum diye surat yapıyorsun diye ya dedim niye ona kızayım merak ettim yemeğede kalkmayınca haberde vermiyorsun dedim hak verdi bana özür diledi bir daha olmaz falan.. Bugün yine aynı 5t e eve geldim yazmış ben uyuyordum kalkınca yazdım baktım cevap yok yemeğede kalkmadı saat 12 oldu.. Birde bugün belki dışarı çıkarız diye konuştuk ayıp ama be salak gibi hissediyorum kendimi resmen umurunda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?