- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.581
Mesela ne gibi :26:
mesela her zamankinin çok aksine, aglamayarak yada bagırmayarak, hatta ciddi ve kırgın bir şekilde, benim seninle konuşmak istedigim bişey var gibi gir ki konuya paçaları tutuşsun( hatta yarın görüşemeyecek olursanız msj la bile diyebilirsin bunu, bak ertesi gün uyku falan oluyor mu onda nasıl bitiyor kapında ) sonra sakince anlatırsın, günlerdir evdeyim canım sıkılıyor, durumumu biliyorsun arkadaşlarım evli, onlarla sen olmadan görüşemiyorum, senin çevren var onu da anlıyorum, tabi ki gezeceksin laf söylemiyorum, ama akşamları hiç olmazsa senden istedigim 5 10 dk sesini duymakken sen onu bile vermiyorsun bana, uyuyakalman normal tabiki, ama o yataga yatıyorsan uyuyacagın da bellidir, aklına gelsem keşke desen ki ceren bütün gün yalnız, bi sesini duyayım hem onun da gönlünü yapmış olayım diye bi arasan, benim de gönlümü etsen sonra uyusan. gerçekten bunu dırdır yapmak için yada seni üzmek için demiyorum, sadece düşünüyorum, sevdigim adam benim sesimi duymak için çabalamıyor gibi geliyor iyice yalnızlaşıyorum. bizim senle hiç bir sıkıntımız yok farkındayım, ama bu olanları düşününce diyorum ki sanırım bizim evlilğimiz sen işten gelip eline kumandayı alıp tv karşısına geçeceksin, zaplarken de uyuyacaksın, ben de yalnız başıma bir diğer koltukta oturup senin uyanmanı ve yatagımıza geçmemizi beklemekle geçecek. ve düşünüyorum da evlilikten beklentim ve istedgim bu degil. hatta sende gördüğümde bu degildi benim, ama bu son zamanlarda baktıgım ve gördüğüm şeyler beni çok düşündürüyor.
vs vsama dediigm gibi ses yükseltmeden, aglamadan, trşp atmadan, sakincee
Canım inan hepsini söyledim ona hepsini hemde.. Hatta dışarı çıkmayacağız galiba evlenince tedirgin oluyorum falan da dedim ama olur mu öyle şey saçmalama dedi.. Beni evde bırakıp dışarı çıkacağını pek sanmıyorum kaldı ki öyle bir mesajı bile var bende elbette çıkar gezer ama beni de istediğim yere bırakır.. Ben bunları konuşmak da istemiyorum artık onunla anlamıyor çünkü tamam diyor 2 güne yine aynı şeyler.. Şimdi mesaj atmış ne yapıyorsun bitanem diye ne yazayım :26:
Canım inan hepsini söyledim ona hepsini hemde.. Hatta dışarı çıkmayacağız galiba evlenince tedirgin oluyorum falan da dedim ama olur mu öyle şey saçmalama dedi.. Beni evde bırakıp dışarı çıkacağını pek sanmıyorum kaldı ki öyle bir mesajı bile var bende elbette çıkar gezer ama beni de istediğim yere bırakır.. Ben bunları konuşmak da istemiyorum artık onunla anlamıyor çünkü tamam diyor 2 güne yine aynı şeyler.. Şimdi mesaj atmış ne yapıyorsun bitanem diye ne yazayım :26:
Çok sıkıldım. Arkadaslarından ayrılınca bi saatini bana ayırır mısın konuşabilir miyiz yazsan?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geç cevap yaz, kuzenlerle sohbetteyiz işte falan gibi, tripli degil ama aşk böcügü de degil orta ayar bişey yap
madem kuzenleriz sizde, dışarı bi yere çay içmeye çıkamaz mısınız
Çok damardan olur bu canım
Yazmadım hala canım bekliyorum bakayım.. Çıkarız da hiç istemiyorum hazırlanmam falan uzun sürerzaten:26:
Çok damardan olur bu canım
Yazmadım hala canım bekliyorum bakayım.. Çıkarız da hiç istemiyorum hazırlanmam falan uzun sürerzaten:26:
tembelliği bırak da kalk hazırlan hadikuzenlerinle gideyorsun diye bişey de diyemeyecek, ama bu saatte çıktıgın için içten içe kızacak, hatta belki de yanınıza gelecek bak gör hadi tembellik yapma noluurrr bi çay içmeye çıkın hadddiiii ona da de ki, evde durmaktan sıkıldık da ikna ediyorum kuzenleri çay içmeye çıkacaz şimdi diye hadii
tembelliği bırak da kalk hazırlan hadikuzenlerinle gideyorsun diye bişey de diyemeyecek, ama bu saatte çıktıgın için içten içe kızacak, hatta belki de yanınıza gelecek bak gör hadi tembellik yapma noluurrr bi çay içmeye çıkın hadddiiii ona da de ki, evde durmaktan sıkıldık da ikna ediyorum kuzenleri çay içmeye çıkacaz şimdi diye hadii
Canım ölse gelmez boşu boşuna çıktığımla kalırım hem anlar kısasa kısas yaptığımı belki başka zaman inan hiç keyfim yok:26:
Ayy evet hadii. Çok mantıklıı :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bebegim kısasa kısasla hiç alakası yok, eger öyle düşünecek diyorsan kuzenler ısrar etti de ama bak şuan senin dışarı çıkman onu panikletecek güven banaseni fazlasıyla cepte görüyor cerenim bunu birazcık kırman lazım azcık abla sözü dinle yaa
Başka şekilde kırsam olmaz mı :26:
şuan elinde bi fırsat var, başka zaman nasıl bi fırsat bulup da kıracaksın ki o fikri
Arkadaşımla hafta içi iftara çıkarım mesela:26: Bir tanesi bekar ama hasta belki iyileşir
belkiye güvenirim diyorsan bekle o zaman canım ne diyim şimdiama keşke üşenmesen de çıksan bak gör nasıl değişecek paşanın tavrı bir anda
yok canım mesaj attım bile ben arkadaşıma kesinleştirdik.. Şimdi inan hiç keyfim yok muhatap olmak istemiyorum daha cevap bile vermedim mesajına:26:
yanımda olsan zorla çıkartırdım ama uzaktan ancak bu kadar oluyor
E yanımda olsan çıkardım canım zaten seninle
o iftara gitmezsen de önümüzdeki haftada evde oturursan yakalarım ama seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?