- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.621
ama yine rahat rahat takıır ben rahat olmasını istemiyorum.. Peki senin için rahat mı yazsam nasıl olur
tabi ki hayatım yazarsa ne diyeceksin :26: satranç oynuyor gibi olduk yaa sonraki hamleleri düşünüyoruz
valla ya konuyu nereye götürdü gıcık.. En iyisi sessiz kalayım ben ne dersin ama o da güvenmiyorum demek aman be valla of
istiyosan bi yaz bakalım canım senin için rahat mı diye, eger tabiki derse ne mutlu sana dersin, azıcık düşünür o da ne demek istedi diye :26: bilemedim bende şimdi :26:
Sen ökzü olduğundan bir sitede kızlarla seni çekiştiriyorum ama senin bir tarafında bile değil o yüzden sen işine bak beni rahatsız etme yazayım
Tartışma çıksın da istemiyorum canım ne demek şimdi bu alan derse biz bildiğin kavga ederiz.. evet rahat mı yazayım en iyisi ne hali varsa görsün
keşke böyle yazsaydın cerenim çok güldümne diyon sen dalga geçme derdi kesin
sinirlenme canım sinirlenme kendini sinir ettiğinle kalırsın hep onlar haklı çünkü
amaann o zaman konuyu kapat gitsin canımeger yarın unutursa sinema sözünü o zaman saldırırsın
Aynen Selenim aynen.. Bak gördün demi konuyu nereye getirdi ne desem dert şimdi.. Hayır değil desem o rahatsız olacak evet desem ben:26:
Aynen rahat yazayım sadece en iyisi canım ama değilim kırgınım..
ama işte onun kast ettigi rahatlıkla senin düşündüğün rahatlık aynı şey olmadıgı için hayır degil dersen olay başka yerlere gelir canım, boşver hiç takma şimdi kafana alırsın sonra ifadesini
okudum geçmişi canım gerçekten iyi laf oyunları yapıyor, ne desem bilemedim
sen sanırım sana zaman ayırmamasından yakınıyorsun o ise anlamak istemiyor :26:
yani dengelemesi lazım arkadaşlarıyla seni, sürekli senle çıkması da olmaz yada hep arkadaşlarıyla da olmaz, aradaki çizgiyi koruyabilmeli..
ben zaten arkadaş konusunda dertliyim, yahu bizde çıkarız haftada bir onda da zar zaar telefon arkadaşrı nerdesin, ulaşamayanlar mesaj..biliyorlar beraberiz hala aranır mıen son çıktığımızda arkadası msj yazmış geçe kalmışız güya ne hasretlik be demiş sanane yaa sanane sevgilimle oturma saatlerini size mi soracağız
ama işte onun kast ettigi rahatlıkla senin düşündüğün rahatlık aynı şey olmadıgı için hayır degil dersen olay başka yerlere gelir canım, boşver hiç takma şimdi kafana alırsın sonra ifadesini
şekerim naber
Aynen canım o ona güveniyorum anlamında söylüyor ben beni sallamadığı anlamında.. O yüzden aynen rahat dedim sadece bir daha da cevap gelmedi zaten :)
belden aşağım tutmuyor onu saymazsam gayet iyiyimsenden naber
birazdan eve geçer o zaman gelir msjaslında var ya sen çıkacaktın bu akşam dışarı görecektin onun içi rahat mı degil mi
evet ağzı iyi laf yapıyoor canım bak aynen rahat dedim mesaj gelmedi bir daha ya anlamıyor ya anlamak istemiyor.. Benim sözlümün 3 yada 4. çıkışı o yüzden ne desem aleyhime döner.. 2 senede düşün yani :) Seninkinin arkadaşları daha betermiş.. Ya bunun da bu arkadaşları yoktu piyasada 2 hafta önce denk gelmişler şimdi sürekli onlarla. Ben birşey demem ama iki gündür ben ona hadi diyorum tık yok :)
valla beter falan anlamam evlenince bizim hayatımıza müdahale edemzler, başlarım o zaman arkadaşlarına
du bakalım yarın diyecek mi çıkalım diye eğer demezde vay halineama sen bişey deme sakın hatta çıkalım diyene kadar hiç buluşma mevzusunu açma canım
Yok o aklımda canım ama bu saatte ben çıkmam ki annem izin vermez herşeyden önce :)
belden aşağım tutmuyor onu saymazsam gayet iyiyimsenden naber
şuan çıkılmaz zaten canım sahur vakti geldi nerdeyseben sana onu 2 saat önce dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?