Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Tamam anlaştık ;Bak bir daha atmadı bile mesaj niye yazmadın diye öylesine attı çünkü :)

ayıl karşındaki bir erkek onların kafaları bizim kadar kompleks çalışmıyor ki oturup da neden bana cevap yazmadı yoksa bana kızgın mı diye düşünmüyor bile, maksümum düşündüğü kuzenleriyle konuşuyordur da görmemiştir

Yarım saat oldu hala yazmayayım mı ne yapayım valla beynim durdu

trip atma diyorum senin dedigine bak hem bak fark etmez diyordun fark etmiş telefonu şarjda unutmuşum duymamışım falan diyebilirsin

Oha ya valla oha yemin ederim adamın umuru değil.. Oyun oynuyyorum ben faceden oyuna dalmışım fark etmedim dedimçç bak bak sallanmıyorum da diyor yoo dedim arkadaşlarınlasın ya onlarla konuş diye dedim tabi içinde rahat diyo değil içim rahat manyak mı ne ya neden içim rahat olsun dedim benden yana hayatım :) yazmış.. evet senden yana rahat ama öküzlüğündenn yana rahat değilim hala farkında değil ya..

olayı kendine çevirmiş yine vay hain yaa buna ne cevap verilir trip atmadan ben de bilemedim :26:

İşte çakal ben diyorum başa çıkamıyorum diye.. Şimdi rahat değil desem bana güvenmiyormusuna döner olay güveniyorum desem yine rahat rahat takılır öküz

ulen ne cevap verilir şimdi bu adama yaaa :44::44: sadece gülücük koyup göndersen yaa, ben çok sinir olutdum öyle olunca o da olsun

ulen ne cevap verilir şimdi bu adama yaaa :44::44: sadece gülücük koyup göndersen yaa, ben çok sinir olutdum öyle olunca o da olsun

O da sinir olur canım en sinir olduğu şeylerden biri ama buda güvenmiyorum demek gibi birşey olmaz mı:26: bak nasıl işini biliyor demi ben adama tirp atıyorum geç yazıyorum o tabi içinrahat diyor :)

O da sinir olur canım en sinir olduğu şeylerden biri ama buda güvenmiyorum demek gibi birşey olmaz mı:26: bak nasıl işini biliyor demi ben adama tirp atıyorum geç yazıyorum o tabi içinrahat diyor :)

senden yana içim rahat ama ben çevreye gücenmiyorum yazıp işi geyige vursan olmazz mı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…