- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.601
Tamam anlaştık;Bak bir daha atmadı bile mesaj niye yazmadın diye öylesine attı çünkü :)
ayıl karşındaki bir erkek onların kafaları bizim kadar kompleks çalışmıyor kioturup da neden bana cevap yazmadı yoksa bana kızgın mı diye düşünmüyor bile, maksümum düşündüğü kuzenleriyle konuşuyordur da görmemiştir
Yarım saat oldu hala yazmayayım mı ne yapayım valla beynim durdu
daha da yazmazsan trip attıgını düşünür yaz gitsin
E atmıyrmuyum canım zaten
ee bunu belli etmeyecektin ya hani uğraşmak istemiyordun
Evet işte o yüzden cevap yazmıyorumyazayım da ne diyeyim ki bilemiyorum
ee şuan ne yapıyorsan onu yaz
Sen ökzü olduğundan bir sitede kızlarla seni çekiştiriyorum ama senin bir tarafında bile değil o yüzden sen işine bak beni rahatsız etme yazayım
kuzenlerinle beraber degil misin sen onu yaz anlamında demiştim ben, bizi karıştırma şimdi
oturuyorum hayatım :) böyle yazdımyeter o kadar
azıcık trip kokuyor ama anlamayadabilir o yuzden sıkıntı yok
Geç yazdın dedisana çok bile yazayım mı çok içimden geldi hahaha
trip atma diyorum senin dedigine bakhem bak fark etmez diyordun fark etmiş telefonu şarjda unutmuşum duymamışım falan diyebilirsin
Oha ya valla oha yemin ederim adamın umuru değil.. Oyun oynuyyorum ben faceden oyuna dalmışım fark etmedim dedimçç bak bak sallanmıyorum da diyor yoo dedim arkadaşlarınlasın ya onlarla konuş diye dedim tabi içinde rahatdiyo değil içim rahat manyak mı ne ya neden içim rahat olsun dedim benden yana hayatım :) yazmış.. evet senden yana rahat ama öküzlüğündenn yana rahat değilim hala farkında değil ya..
olayı kendine çevirmiş yine vay hain yaabuna ne cevap verilir trip atmadan ben de bilemedim :26:
İşte çakal ben diyorum başa çıkamıyorum diye.. Şimdi rahat değil desem bana güvenmiyormusuna döner olay güveniyorum desem yine rahat rahat takılır öküz
ulen ne cevap verilir şimdi bu adama yaaa :44::44: sadece gülücük koyup göndersen yaa, ben çok sinir olutdum öyle olunca o da olsun
O da sinir olur canım en sinir olduğu şeylerden biri ama buda güvenmiyorum demek gibi birşey olmaz mı:26: bak nasıl işini biliyor demi ben adama tirp atıyorum geç yazıyorum o tabi içinrahat diyor :)
senden yana içim rahat ama ben çevreye gücenmiyorumyazıp işi geyige vursan olmazz mı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?