Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

aslında senin sevgilin kısıtlayan biri de degil, bunun tadını çıkarsana sen

Aslında evet çok kısıtlamaz beni kıyafet konusunda gezme konusunda falan.. Tek istediği dar ve dekolte giymemem birde gece geç saatte çıkmamam onun dışında pek bir kısıtlaması yok gerçekten:26:

aayyy kiraz mevsimi diye bir dizi varmış fox da, arada denk geliyordum falan ama bugun baya baktım, ne tatlılar yaa, çok özendim onlara

nasıl kiiiiiiii

bizim geçnlik dizilerinin klasik konularına benziyor işte kız çocukluk arkadaşına aşık ama söyleyemiyor, sonra o çocugun iş ortagıyla tanışıyor, ama bi sürü aksilikle falan tanışıyor klasik film konusu sonra da bikaç olaydan sonra sevgili rolü yapmak zorunda kalıyorlar ama kız da oglan da çok şeker yaa, oglanın bıyık altından gülüşü çok tatlı, kız zaten sevimli çok sevdim

heeeeee

şafağıma baaaaak, ankaraa

Son düzenleme:

şimdi ona cevap yazdım bende ama yazdıklarından tahmin etmiştim barışacagını barışmayacak insan adamı eve bile almaz tekrardan onlar alıp baya insan yerine koyup konuşmuşlar bide, adam da hepsini ikna etmiş bi güzel, kızı köle yapacak şimdi kendine

arkadaşlarla geyik yapıyorum whatsp tan bi tanesi az önce seni üstüme yaptırayım dedi sanırım evlenme teklif etti bana

kabul edeydinnn

kocasız kalcam diye vazgeçmiyo resmen adamdan...

bu kız, bu saatten sonra yaşayacağı herşeyi hak etti bence...

kabul edeydinnn

kocasız kalcam diye vazgeçmiyo resmen adamdan...

bu kız, bu saatten sonra yaşayacağı herşeyi hak etti bence...

ettim zaten merak etme

seviyor olanları bir derece anlamaya çalışıyorum da sevmedigi halde bile bile lades diyor ya, gerçekten anlam veremiyorum basiretim baglandı diyor yaa :84:

Kim o ki İki dk çıktım neler olmuş anacım boş bırakmaya gelmiyorsunuz

Kim o ki İki dk çıktım neler olmuş anacım boş bırakmaya gelmiyorsunuz

bir derdim var da bir konu vardı canım dün görmüştüm sanırım, kızın gün sonra düğünü varmış ama aşık degilim diyor, nişandaki takılan takıları kaynanası geri istemiş düğünde takmak için çocukla kız bu yuzden kavga etmişler ama çocuk kızın bütün sulalesine saymış. bütün bunlara ragmen kız ayrılmamış, barışmışlar da yeniden başlamaya cesaret edemedim demişt, ben de eski konumu yollamıştım başlayabilirsin yeniden herşey güzel olabilir diye, ama o cesaret edememiş. şimdi sevmedigi üstelik ona küfürler ve hakaretler eden bir adamla gün sonra evlenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…