Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

O zaman kork benden zaten

benim bütün ıskıntım flört döneminde olur, o dönemi kazasız belasız atlatırsam ondan sonrasında bi gevşeklik geliyor bana, baktım kafama uymuyor zaten beni terk ediyorlar adamlar benim kafama uymuyor ve ben terk ediliyorum var bende bi sıkıntı galiba

Onlarda uymadıklarını fark ediyorlardır da ondan canım yoksa sende neden sıkıntı olsun

ben belli ediyorum ki adamlara bide hoşuma gitmeyen taraflarını hayatta içimde tutamam ben düşüncegime onlar düşünsün, giderlerse de gitsin diye diye aha evde kaldım

Bende hep başkalarını mutlu etmeye çalışmak gibi birşey var canım bende ondan kaybediyorum boşveeeerr

Benimki gibi bi ilişkin olur inşallah :)

aman kıymetimi bilsinler de o zaman bende kıymet gösteririm gül gibi geçinir gideriz bana oraya gitme buraya gitme demesin, giyimime karışmasın, arada güzel söz söylesin bide özel günleri unutmasın o kadar yeter yoksa ben romantik bir insanım biliyorsun yani, emrah öküzüne bile kutlamayacagını bile bile ne kadar hazırlık yapmıştım yıldönümü için

Bende hep başkalarını mutlu etmeye çalışmak gibi birşey var canım bende ondan kaybediyorum boşveeeerr

hiç öyle yapamıyorum ben valla artık, eski nişanlımda öyleydim naptı adam en zor zamanımda bıraktı gitti kimse için gönlümü yoramam artık, ben onlardan daha degerliyim onlar beni üzmemek için uğraşsınlar ben de onları üzmeyim geçinelim işte

Canım mantık doğru aslında ama adamlar yanlış demekki.. Elbet sende doğru adamı bulacaksın ben inanıyorum

Evet bu arada yarın ve çarşamba çarşıdayım çarşamba önce arkadşaımla buluşup sonra iftar yapacağım sözlüme söyledim evet iyi olur çık gez dedi Nasıl taktik izlemeliyim fikirleri alayım

Bu yazdiklarin zaten bence olması gereken şeyler huzurlu bi ilişkide :) ve sen de böyle bi ilişki yaşayacaksin

eger dogru adam varsa bulacam çok azimliyim

taktik şudur ki canımcım, sürekli msj atmak yok, o msj atarsa da geç ama bayaaaa geç cevap yazacaksın, yani onun yaptıgı gibi

eger dogru adam varsa bulacam çok azimliyim

taktik şudur ki canımcım, sürekli msj atmak yok, o msj atarsa da geç ama bayaaaa geç cevap yazacaksın, yani onun yaptıgı gibi

İşte bak o benim geç yazmamı takmaz Arkadaşlarının yanında mesaj atma takılın siz konuşun diye kendisi söylüyor zaten

İşte bak o benim geç yazmamı takmaz Arkadaşlarının yanında mesaj atma takılın siz konuşun diye kendisi söylüyor zaten

ee kuzum önemli olan onun takmaması degil ki, hem senin keyifli zaman geçirmen hem de ondan bagımsız olman koy telefonu çantana ne olacak ki arkadaşlarınla geçirdigin vaktin tadını çıkar

ee kuzum önemli olan onun takmaması degil ki, hem senin keyifli zaman geçirmen hem de ondan bagımsız olman koy telefonu çantana ne olacak ki arkadaşlarınla geçirdigin vaktin tadını çıkar

Evet haklısın canım Dün ona da dedim çok çakalsın konuyu lehine çevirdin hemen diye tartışmamak için espriye vurdum işi yoksa tartışma çıkacaktı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…