- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #13.921
çok merak ediyorum benim bir sevgilim oldugunda nasıl bi ilişkim olacak
O zaman kork benden zaten
benim bütün ıskıntım flört döneminde olur, o dönemi kazasız belasız atlatırsam ondan sonrasında bi gevşeklik geliyor bana, baktım kafama uymuyor zaten beni terk ediyorlaradamlar benim kafama uymuyor ve ben terk ediliyorum var bende bi sıkıntı galiba
Onlarda uymadıklarını fark ediyorlardır da ondan canım yoksa sende neden sıkıntı olsun
çok merak ediyorum benim bir sevgilim oldugunda nasıl bi ilişkim olacak
ben belli ediyorum ki adamlara bide hoşuma gitmeyen taraflarını hayatta içimde tutamamben düşüncegime onlar düşünsün, giderlerse de gitsin diye diye aha evde kaldım
Benimki gibi bi ilişkin olur inşallah :)
Bende hep başkalarını mutlu etmeye çalışmak gibi birşey var canım bende ondan kaybediyorum boşveeeerr
Canım baş başa değil arkadaşlarda gelecekBiz baş başa tatil yapalım derken onlardan arada uzaklaşırız anlamında demiştim yoksa ben rahat edemem ki 4 5 gün Ateşle barut bir yerde
hiç öyle yapamıyorum ben valla artık, eski nişanlımda öyleydim naptı adam en zor zamanımda bıraktı gittikimse için gönlümü yoramam artık, ben onlardan daha degerliyim onlar beni üzmemek için uğraşsınlar ben de onları üzmeyim geçinelim işte
Hımm ne güzel ama yine de yaa :)
aman kıymetimi bilsinler de o zaman bende kıymet gösteririm gül gibi geçinir giderizbana oraya gitme buraya gitme demesin, giyimime karışmasın, arada güzel söz söylesin bide özel günleri unutmasın o kadar yeter yoksa ben romantik bir insanım biliyorsun yani, emrah öküzüne bile kutlamayacagını bile bile ne kadar hazırlık yapmıştım yıldönümü için
Canım mantık doğru aslında ama adamlar yanlış demekki.. Elbet sende doğru adamı bulacaksın ben inanıyorum
Evet bu arada yarın ve çarşamba çarşıdayım çarşamba önce arkadşaımla buluşup sonra iftar yapacağım sözlüme söyledim evet iyi olur çık gez dediNasıl taktik izlemeliyim fikirleri alayım
eger dogru adam varsa bulacam çok azimliyim
taktik şudur ki canımcım, sürekli msj atmak yok, o msj atarsa da geç ama bayaaaa geç cevap yazacaksın, yani onun yaptıgı gibi
Bu yazdiklarin zaten bence olması gereken şeyler huzurlu bi ilişkide :) ve sen de böyle bi ilişki yaşayacaksin
İşte bak o benim geç yazmamı takmazArkadaşlarının yanında mesaj atma takılın siz konuşun diye kendisi söylüyor zaten
ee kuzum önemli olan onun takmaması degil ki, hem senin keyifli zaman geçirmen hem de ondan bagımsız olmankoy telefonu çantana ne olacak ki arkadaşlarınla geçirdigin vaktin tadını çıkar
Evet haklısın canımDün ona da dedim çok çakalsın konuyu lehine çevirdin hemen diye tartışmamak için espriye vurdum işi yoksa tartışma çıkacaktı dedi
Deneme aşamasındayım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?