Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Hmm okumuştum sanırım öyle bir konu.. Valla herkesin kendi tercihi.. Bana küfür edeni belki bir nebze affederim ama aileme küfür eden biriyle asla işim olmaz.. Ne haddine..
Herkes senin gibi cesaretli değil demek ki canım.. Kadınların bir çoğu bu sebepten kaybediyor..

bu cesaretle alakalı degil ki, söz konusu olan evlilik yahu, anlaşamayıp boşanabilir insanlar tabiki çok normal, ama anlaşamayacagını bile bile evlenilir mi hiç ben hiç bir zaman kendimi cesur görmedim, hatta bu konularda çok çekinigimdir, eger ayrılırsam da ilerde pişman olursam diye emrahla bile ne kadar süre kavga gürültü şeklinde devam ettim sen biliyorsun, ama küfür hem de takı yüzünden üstelik aileme sülalesini silerim valla hayattan

Kızın yazdıklarından barışacağı çok açık belliymiş ki zaten:26:

Canım öyle deme çoğu kadın bunu yapamıyor işte.. Nişan atmak zor insanlar hep belki düzelir diyerek yaşıyor.. Aslında biliyorlar olmayacağını ama bir umut işte sevgiliyken ayrılmak kolay ama nişan falan zorluyor aileler falan hep işin içinde.. Arkadaşımın tanıdığı bile bu şekilde bir evlilik yaşadı neden dedik cesaret edemedim dedi.. Bile bile lades yapmış işte.. Silersin elbet bende silerim ama sen silersin ben silerim ama silemeyen öyle çok kız var ki..

ee cesaret edemiyorlarsa eger çekecekler çekebildikleri kadar işte, aklım almıyor yani bi insan bu kötülüğü neden yapar ki kendine seven insanı yine anlamaya çalışırım ama bu kız sevmiyor da sırf nişanlısından ayrılırsa çalışmak zorunda kalacak diye evleniyor, yazıkk, umarım pişman olmaz ilerde

Şimdi okudum o kısmı ağzım açık kaldı resmen Ya bu nasıl bir düşüncedir ya aklım almıyor.. Kız birde üni mezunu anladığım kadarıyla..

Nişanlısı özür mü bekliyormuş birde ay okudukça ağzımı kapatamıyorum

en son öyle demişti, sonra çocuk konuşmaya gelecekti işte eşyaları almak için, yani evlenecekleri eve eşyaları götürmek için, babasıyla konuşmuşlar babası da affetmiş öyle olunca kız da affetmiş vs vs

Oha kızın babası mı affetmşi birde O zaman bu kızı döver de söver de ben söyliyeyim.. Aileyi de takmaz

bence dee

ama, yaşayacağı herşeyi hak etti bence...

Eh bencede hak etti.. Birde aşık değilim de yazmış e aşık değilsen eve geldiklerinde versene altınları eline buyrun kıymetli altınlarınızı özüre falan da gerek yok bu iş olmayacak de.. Ya da gelmeden önce konuş babanla istemiyorum de adam da ona göre bitti desin.. Babası eminim seviyorlar ayıran ben olmayayım tarzı düşünmüştür.. Yazık etti kendine..

yazık etti bence de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…