Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Oha kızın babası mı affetmşi birde O zaman bu kızı döver de söver de ben söyliyeyim.. Aileyi de takmaz

büyük ihtimalle olacakları biz de burda başka konularda görürüz canım, umarım yanılırız ama hiç sanmıyorum

oyy benim yektamm kıyamam ben sanaa ama bişey söyleyim mi kuzum, şimdiye kadar kavgalarınız oldu, ayrılma aşamasına geldiniz vs. ben hiç bu kadar kararlı görmedim seni, kararlısın ve yıkılmamışsın bu sefer böyle olunca da sevindim kuzum senin adına ayrılık konusunda bişey diyemiyorum, ama adam çok vurdumduymaz ki zaten seni de en çok sinir eden özelliği bu, ve değişme ihtimali yok işte biliyorsun he belki artık senin ciddi oldugunu görünce aklı başına gelir de kendine çeki düzen verir diyecem ama bu da hemen olacak bişey degil, o yuzden hayırlısı olsun kuzucum :26:

ailen konusunda da inan çok iyi anlıyorum seni, ama farklı bir alternatifin yoksa ( tayin diyecektim ama 3.5 yıl tayinde olamıyormuş ) sabredeceksin canım. bazı şeyleri görmezden geleceksin. Allahtan ki çalışıyorsun zaten gündüzleri evde degilsin, akşamları da yarat kendine yeni bir dünya, onları hiç duyma bile :26: sabret kuzum, bu adamla evlenemedin demek senin için doğru insan yok demek degil, ayrıca sen kendi ailenden göremedigini ben gösteremem türü bir tavır takınan adam zaten sürekli ailenle olan durumu başa kakakcaktı demek ki, sen bu durumu unutmak için evleniyorsun oysa sabret güzelim, ben senin resmini de gördüm whatsap ta biliyorsun sen çok güzel bir kızsın, eminim o güzelliginin kıymetini bilecek, sana ailenle olan duurmu unutturacak seni çok mutlu edecek biri çıkacak karşına, yetrer ki sabret gülüm

Sağolun kızlar teşekkür ederim aslında evden sıkıntım olmasa bu kadr üzülmem . Aile beni çok sıkıştırıyor eve gidiyorum tvde izlemiyorum odama giriyorum ama sürekli laf yoruldum bıktım laf işitmekten kurtulmanın yollarını arıyorumda çıkmazlardayım yani hayırlısı bakalım nolur

dediğim şey Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...

kendi dunyanı yarat canım hiç onların gözüne gözükme, benim de babamla aram bozuk mesela o evdeyken ancak yemege çıkıyorum odamdan, ne o beni görüp sinir olsun ne de ben onu sen de kendi odanda kendine bi dünya yarat bebegim orada idare et, evlendigin yuvanın ailenin yanından daha mutlu etmesi laızm seni, eger yine mutsuz olacaksan zaten bu kurtuluş olmaz ki senin için :26: hayırlısı olsun kuzum dualarım seninle

canım, erkek arkadaşınla ilgili olarak, daha öncelerde de hep demiştim sana, ondan adam olmaz diye... o yüzden o konuda hayırısı olmuş diyorum, sorunlu bi evlilikten kurtuldun bence...

aile konusuna gelince gerçekten çok üzüldüm tayin şansın yokmuş şimdilik, peki rest çekip ayrı eve çıkamaz mısın :26:

hoşbulduk canımcım

pöffff canımı sıktılar gece geceee

bi tane 2014 asker topiğinde, son günlerin kaplumbağa hızında ilerlediğini söyleme gafletinde bulunmuşum bugün, bildiğin taşa tutmuşlar beni halbuki ben onlara hep destek olmaya çalışmıştım, moralleri bozulunca motive etmeye çalışmıştım... ilk kez kendi durumumla ilgili bişey paylaştım, ayıp ettiler çok

asker bekleme psikolojisiyle alınganlık yapmışlardır canım boşver takma kafana 5 günün kaldı onu düşün, ne de güzel kavuşacaksınız

aman boşver canım insanlara yaranılmaz eminim burda olduğu gibi o topikte de kızlara yardımcı olmuşsundur desteklerinle ama işte nankörlük fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…