- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.021
Oha kızın babası mı affetmşi birdeO zaman bu kızı döver de söver de ben söyliyeyim.. Aileyi de takmaz
büyük ihtimalle olacakları biz de burda başka konularda görürüz canım, umarım yanılırız ama hiç sanmıyorum
En son durum askerden gelmeden yine tartışmıştık daha öncesinde bilet almıştım benim yanıma gelip burdan istanbula gidecekti. Tartışmadan dolayı sakın gelme dedim. Israrla geldi .Geldiğinde normal davrandım tartışma olmamış gibi baya güzel vakit geçirdik 3 gü kaldı gitti. Sora ailesiyla vakit geçirdikçe rahatladı. Bende hiç sıkmadım kendisini stresini atsın üzerinden dedim. Benle güzel konuştu işte biz geçiniriz ya evlenince ben askerdeyken çok stress yapıyordum senide çok üzdüm özür dilerim vs. Herşey iyi güzel. Sora biz bunla askerde küsken bi kızı eklemiş silmiş güya ilkokul arkadaşıymış. Niye ekledin dedim kız renkli gözlüymüşte kıskanırmışım. Üzerine yine tartıştık sora barıştık. Bunun üzerine bi kaç gün sora bu sefer facesinden 95 doğumlu bir kıza naber yazmış. Bu ne dedim ? ben yazmadım vs önce kardeşime vermiştim telefonu o yazmıştır dedi. Sonra dedim telefonu alıyosun kardeşinin yanına gidiyorsun telefon açık kendisine soruyosun senmi yazdın die dedim sora. O yapmamıştır dedi caydı . Nasıl oldu bilmiyorum ben yazmadım başkasına yazarken yanlışlıkla olmuştur vs yeminler etti yalvardı internet felan kullanmam laptop alacaktı iş için almam vs hiç bişey senden önemli değil vs dedi. Bende dedim sana zaten güvenim pek yoku şmdi hepten kayboldu . Yine öyle konuyu kapattık. Buarada iş bakıyordu ve iyi maaşa bir iş buldu artık önümüzdeki tüm engeller kalkmıştı kurban bayramı sorası nişan olucak alcam seni vs diyordu. Neyse bu askerlik stresinide atmıştır eve gideli 1-2 hafta oldu artık rahatladıda . Bana son zamanlarda ne mesj atıyor düzgün ne arıyor. Tüm gün evde boş boş oturuyor müzik dinliyip uyuyormuş ve oruçta tutmuyor. Bende dayanamadım en son patladım. Dedim tüm gün evde boş boş oturuyosun ne arıyorsun ne düzgün mesj atıyorsun. Ben atmasamda umrunda değil. Oda her dk görüşmek zorundamıyız ayrıca her gün konuşmak zorundada değiliz. Ben çalıştığımdada zaten sana mesj atamam. Vs vs ben sana ailenin vermediği göstermediği ilgiyi veremem. Dedim bende seni bu şekilde kabul etmiyorum. İstemiyorum seni dedim öyle tartıştık ama daha dayanamadım veryansın ettim saydım sayıştırdım. Bu seferde ben ne yptım benim ne suçum var bende bişey yapmıyorsun işte bende onu diyorum dedim. Neymiş ilgisizlik ayrılık sebebi olabilrmiş ama ona sayıp saydıramazmışım sessizce ayrılcakmışım. Öyle bitti işte dün yüzüklerini yolladım kendisine altınları aldığımız yer gönderebiliyormuş onlara verdim cumadan beri görüşmüyorum öyle işte
sağolun kızlar bende anlamadım ama iyi gibiyim çok bitkin değilm daha güçlü gibiyim sanki :) aslında daha iyi olurumda evde huzurum yok. Onla tartışğımız gün annem temizlik yapıyordu moralim bozuktu bide iftarda yiyememiştim pek sahura zaten kalkmadım halsizdim yardım edemedim.Bende evde pek iş yapmıyorum çalıştığım içn hatta hiç ama anneme her ay 150 tl para veriyorum ve evede 100 tl her ay bişiler alıyorum. Anneme ne kardeşim he ay para uzatır ne babam vermiş değil. Ogün işte mutfağı temizliyo dolapları benden yardım istedi yapamadım yapmıyorsan o zmn temizlikçi parası vereceksin dedi bende param yok dedim borcum olmasa zaten veririm. Bayramda giymeye etekle ceket almıştım oda elbise almaya var paran diye söyleniyor. İçerden beddualar ediyor sora işte akşam yemeğe gidecektim iftara arkadaşlarla gömleğim terzideydi almaya çıkıyordum o yemeğe gidiyorm sandı yemeğe gitmeye halin var diye söylendi sora ayakkabılarımı giyerken bir tekme vuracam atacam seni dedi. Bende sinirlendim vurursun die bağırdım. Ordan saldırdı bana yüzüme tokat attı dudağımı patlattı ellerimi tırmaladı. Elinden telefon düşmüyor dedi bende evet düşmüyor kavga ettim sayenizde ondan dedim. Oda ohh ohhh canıma değsin dedi öyle çıktım evden. Sora biraz dolaşıp geldim giyindim yemeğe gittim moralim düzelsin die ama daha kaldıramıyorum ne yapacam bilmem. Hiçbiyerde huzurum kalmadı bu durumda nasıl iyi olabilrsem o kadr iyiyim işte
oyy benim yektamm kıyamam ben sanaa
ailen konusunda da inan çok iyi anlıyorum seni, ama farklı bir alternatifin yoksa ( tayin diyecektim ama 3.5 yıl tayinde olamıyormuş ) sabredeceksin canım. bazı şeyleri görmezden geleceksin. Allahtan ki çalışıyorsun zaten gündüzleri evde degilsin, akşamları da yarat kendine yeni bir dünya, onları hiç duyma bile :26: sabret kuzum, bu adamla evlenemedin demek senin için doğru insan yok demek degil, ayrıca sen kendi ailenden göremedigini ben gösteremem türü bir tavır takınan adam zaten sürekli ailenle olan durumu başa kakakcaktı demek ki, sen bu durumu unutmak için evleniyorsun oysa