- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.041
valla ramazan dolayısıyla bişey diyemiyorum yatıyorsunuz sanırım
yaa sorma valla ramazan çok iyiydi, hiç karışanım yoktu, ramazan bitince bu kadar rahat yatırmazlar beni
ohh olsun yatmayın tabi olan var olmayan var
ramazan beni ayakta uyur hale getirdi, dün içerde patron var masada uyuyakalmışım sahura kadar oturup sabahın köründe kalkarsam tabi
yaa keşke bir işim olsa da yatmasam valla böyleçok sıkılmaya başladım artık :84:
valla haklısın canım bende pazarı iple çekiyorum ama yapacak bşey olmayınca bigünde bile evde olmaktan sıkılıyorum alışmışım çalışmaya sanırıminş ramazandan sonra hemen iş bulursun
ayy amin canım inşallahhh
sürekli yatmaktan kafamın arkasındaki saçlar dükülüyor sanırım, kel olmaya başladım gibi hissediyorum
hahahaa bebekler gibi kelaynak olacan
bana da öyle geliyoryada kafatasım yassılaşacak arkadan
canımcım ben yatıyorum üçe kadar kestireyim bari..
bu çocuk beni verem edecek yine yaptı yapacağını yarın anlatırm sinirlerm bozuldu yatayım
canımcım ben yatıyorum üçe kadar kestireyim bari..
bu çocuk beni verem edecek yine yaptı yapacağını yarın anlatırm sinirlerm bozuldu yatayım
yaa keşke bir işim olsa da yatmasam valla böyleçok sıkılmaya başladım artık :84:
hiç iş haberi yok mu ankaradan :26:
yokk canım yaabayramdan sonra hiç olmazsa görüşmeye çağırsalar bari diyorum bana değişiklik olur
inşallaah çağırırlar
peki sen ankaradan başka yer düşünmüyo musun?
bursa mesela? ya da İstanbul? ya da Kocaeli?
benim bitin çevrem ankarada canım, eğer ankara olmazsa sanırım memleketim olur, hiç kimseyi tanımadıgım yerde bir de özel sektirde sıfırdan başlamak istemiyorum. adamlar işe alırken 3 ay deneme süresi koyuyorlar önce. başka bir şehirde tam düzen kurup sonra da ayrılmak istemem yani
sakarya da da şuan yeni bir kanun bekliyorlar o yuzden işler çok durgunlaşmış durumda, tanıdık olarak kiminle görüşsem ekim kasım gibi gel dediler, o yuzden şimdilik burası da olmuyor yani, tek umudum ankara :26:
hımmmm :26:
internetten falan da bakıyor musun iş ilanlarına
tabiki canım hepsini talan ettim zaten, başvuru gönderiyorum artı cv gönderiyorum ama arayan soran yok
uffffffffff
bu akşam başım çok ağrıyor yaa anlamadım bitürlü nedenini
aaa neden ki acabaaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?