Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Yok hepsini ona ödetmedim canım kıyamam
Mutlaka bak çarşıya canım çok güzel şeyler var.. Zaten ben elbise ararım pantolonlar vardır pantolon bakarım elbise

ooooo ne güzel inatçı mı damatlar ne bileyim karadenizlililer hep inatçı olurmuş ya

şarkıyı hiç dinlemedim dinliyorum şu an sen dedin diye

ablamınki çok mülayimdir de benimki fena anam fena inatçı ki hemde nasıl

dinle bakalım beğenecek misin gizli sebep de var oda güzeldir

ehehe sanırım kısa olmak ıyı ya minyonluk ılerde işe yarayacak

Yok hepsini ona ödetmedim canım kıyamam
Mutlaka bak çarşıya canım çok güzel şeyler var.. Zaten ben elbise ararım pantolonlar vardır pantolon bakarım elbise

hep öyle olur zaten aradığın bulunmaz..

bende pazar günü çıkıcam arkadaşla koruparka pantalonum yok hiç ya inş bulurum hemende oruç oruç çok dolanmam..çarşıya gözüm almaz ya

ablamınki çok mülayimdir de benimki fena anam fena inatçı ki hemde nasıl

dinle bakalım beğenecek misin gizli sebep de var oda güzeldir

dinledm ya çok içliymiş gerçekten :85:
kendimi bunalıma sokmayı çok seviyorum böyle parçalar dinleyip
o dediğini dinleyim şimdi

hep öyle olur zaten aradığın bulunmaz..

bende pazar günü çıkıcam arkadaşla koruparka pantalonum yok hiç ya inş bulurum hemende oruç oruç çok dolanmam..çarşıya gözüm almaz ya

Oruçluyken değil bayramdan sonra bak sende canım sorma benimde hiç yok o yüzden her fırsatta pantolon alıyorum

noldu kı ne selamm bu arada

Bilmem ki ne Ne zamandır yoksun merak ettik hiç sallamıyorsun bakıyorum

evet ama bazen voleybolcuları hatunları görünce çok kıskanıyorum ya da basketcileri filan
sen bı kac santim uzayabilirsin azcık basket oyna falan, benden geçti
Oruçluyken değil bayramdan sonra bak sende canım sorma benimde hiç yok o yüzden her fırsatta pantolon alıyorum

Bilmem ki ne Ne zamandır yoksun merak ettik hiç sallamıyorsun bakıyorum

pc bozuktu, benim kı çıktı askerden falan oyle kaynadı canım telden yazıyorum su an resmen işkence erındım yazmaya iyiyim ama merak edenlerin bol olsun seninde

İşte askerden geldiğini falan biliyordum ondan sordum nasılsın iyimisin diye merak ettim ama iyisin sanki canım sevindim

boy uzama egzersizleri yapıyorum bakalım belki bi kaç cm esnerim
ip atlıyorum zıplamak için
ama tam bi disiplinim yok bu yaz yeni bi disiplin oluşturmaya calısırım

İşte askerden geldiğini falan biliyordum ondan sordum nasılsın iyimisin diye merak ettim ama iyisin sanki canım sevindim
inşallah ıyı olurum artık, sen nasılsın bayramlık almışsını bana da kurbanda almıştı benımkı
boy uzama egzersizleri yapıyorum bakalım belki bi kaç cm esnerim
ip atlıyorum zıplamak için
ama tam bi disiplinim yok bu yaz yeni bi disiplin oluşturmaya calısırım

plates yap canım devamlı olarak uzatıyor o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…