- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.361
Hahaha bende almadım ama zaten çalışmıyorum etmiyorum birde biz sözlüyüz daha nişanlı değiliz o da adet olduğu için değil öylesine aldı yoksa bilmiyordur eminim
aferin alsın alsınazıcık kıymet gösterdiklerini belli etsinler birşeylerin bilincine varsınlar
Bugün davetiyemi aldim kizlar. Bizim soz olmicak direk nisan :)
Bana kolay kolay para ödetmez sağolsunAy evet bencede değerimizi bilsinler valla az önce konu okudum bdv de bizi alıp baş tacı yapsınlar öyle de tatlı gelinleriz
allah tamamına erdirsin
davetiye olduğuna göre, büyük nişan yapıyorsunuz demek ki
hangi konuuu
Nişanlımdan ayrıldım nefes alamıyorum diye bir konuKonu kapatılmış zaten kız nişanlısının annesine Allah belasını versin inşallah ölür falan demiş
yooooook artıkkk
ayyy sen şunu okudun muuu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=740306
bi de şunuuuu(kız hala orta yolu bulmaktan bahsediyoo )
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=740154
Bu ilkini okumamıştımHahaha ay yalnız krize girdim ne insanlar var yorumlar mantıklı tabi kimseyi ilgilendirmez de hergün hergün de ben gitmem şahsen eşide bir şey dememiş hayret
Ötekine diyecek birşey bile bulamıyorum evlensin de görsün cümbür cemaat yaşarlar artık
ehhh işte eşi bişey dememişken, görümceye ne oluyorsaaa
ama adı üstünde görümce görümcelik yapması lazım gerekmez miYalnız ben neyi anlamıyorum biliyormusun o gelinin içi nasıl rahat ediyor evini annesine temizletirken :26:
hamileymiş yaa, belki düşük tehlikesi falan vardır :26:
Hmm olabilir ama öyle olsa görümcesi bunu söylemezmiydi ki:26:
Bu arada Burdan nerelerde faceden falan da konuşmadınız mı hiç hastane falan diyordu merak ettim:26:
hiç konuşmadık canım :26:
ben de meraklandım baaak :26: :44:
2 gündür girmiyor da aklıma takıldı yoktur birşeyi inşallah:26:
Oruçluyken değil bayramdan sonra bak sende canım sorma benimde hiç yok o yüzden her fırsatta pantolon alıyorum
bayrama lazım aslında canım o yüzden çıkmam lazım..iftar için çıktığımda çok hoş bi bluz aldım ona uygun bişey bulayımbayramın ikinci günü bize geleceklermiş de hazırlık yapıyorum
İstemeye mi gelecekler yoksaaa
Ahh keşkeyok canım bayram ziyareti için hemde isteme gününü konuşmak için bi bakıma gelecekler bakalım ne karar çıkacak bizimkilerden :26:
kızlaarr ben geldiimmmm
köye gittim ananemlere, normalde orda internet var diye size bişey demeden gitmiştim ama bir gittim ki teyzemlerin modem bozuldugu için kablosuz çekmiyormuşo yuzden giremedim hiç buralara, 30 sayfaya yakın geçmiş var, hadi size zahmet bana bi özet geçiverin de uğraşmayım o kadar, odamda bayram temizliği yapmam lazım zaten
hoşgeldiiiiiiiiiinnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?