- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.381
hoşbulduk canımmmee neler kaçırdım geçmişte
okuuuuuuuu
ama sen önce kendinden haber ver bakalım, doktora gidecektin ya ne olduuu :26:
ancak iftardan sonra okurum yaa şuan hiç halim yok
gittim kuzum, dizlerim için kireçlenme var dedi, egzersiz verdi 3 hafta sonra kontrol var, baş ağrısı için de beyin tomografisi verdi, ağustosun sonuna doğru çektirecem onu da
oyyyyyyyyy :26::26: geçmiş olsun, bu yaşta nerden bulmuşsun kireçlenmeyii
doktor da dedi zaten kireçlenme için erken bi yaş ama spor yaparken mi sakatladın kendini dedi, ben spor yapamıyorum ayagımdan dolayı dedim, anlamadım ben de dedi adamegzersizle ve bol yürüyüşle kurtacam inşallah yaa, yoksa 40 ımde protez dizlerimle otururm artık
ayyy allah korusun canım yaaa, aman ihmal etmeee
geçmişşşşş olsun canımyok canım ihmal etmem korkarım ben öyle kalıcı hastalıklardan
nerde herkes yahuuuuuuuuuuuuu
ben burdayım da benden başka kimse yok sanırım :44:
nasılsın kuzummm
bayrama lazım aslında canım o yüzden çıkmam lazım..iftar için çıktığımda çok hoş bi bluz aldım ona uygun bişey bulayımbayramın ikinci günü bize geleceklermiş de hazırlık yapıyorum
kızlaarr ben geldiimmmm
köye gittim ananemlere, normalde orda internet var diye size bişey demeden gitmiştim ama bir gittim ki teyzemlerin modem bozuldugu için kablosuz çekmiyormuşo yuzden giremedim hiç buralara, 30 sayfaya yakın geçmiş var, hadi size zahmet bana bi özet geçiverin de uğraşmayım o kadar, odamda bayram temizliği yapmam lazım zaten
ben de burdayımmmm
çooook iyi, çooooooook
şafak kalmış bir, nasıl kötü olayımm
Merak ettik o kadar hastane falan da dedin birşey mi oldu acaba dedim Ama iyi olduğuna göre affedildin de bu yaşta ne romatizması
Bende şimdi eve gelmiş bulunmaktayım
bitti zor günler desene
yok canım yaa, planım vardı zaten hastaneden sonra köye ananemlere gidecem diye, haber de vermedim nasıl olsa orda internete girerim dedim ama modemin wireless inde problem varmış giremedim, tel den de girsem bile bulamıyorum buraları o yuzden haber veremedim
doktor da şaşırdı kuzum bu yaşta olmaması lazım dedi, sebebini de bulamadı ama varmış işte, egzersizlerle ve yürüyüşle ağrıyı azaltmaya çalışacaz bakalmı
sen nerdeydin bu saate kadar
Aman canım bol bol yürü en iyisi o ihmal etme sakın ilerlemesin..
Sözlümle buluştum oteli falan ayarladık çok şükür azıcık da çemkirdim kaç gündür konuşmak istiyordum biliyorsun kırgındım baya bir konuştum hiç sesini çıkarmadan dinledi.. bu ben dili acayip işe yarıyorKırgınlıklarımı anlattım ona kendimi kötü hissettiğim anları falan hak verdi özrünü de diledi tamamdır
ohh işe yaramış demek ki bu taktiko zaman bunu hiç unutma hep kullan bak senden huzurlusu yok
ee nereye gidiyorsunuz
bitti zor günler desene
Aman canım bol bol yürü en iyisi o ihmal etme sakın ilerlemesin..
Sözlümle buluştum oteli falan ayarladık çok şükür azıcık da çemkirdim kaç gündür konuşmak istiyordum biliyorsun kırgındım baya bir konuştum hiç sesini çıkarmadan dinledi.. bu ben dili acayip işe yarıyorKırgınlıklarımı anlattım ona kendimi kötü hissettiğim anları falan hak verdi özrünü de diledi tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?