- 24 Ağustos 2012
- 324
- 413
- 303
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.401
okudum işte bütün geçmişipek de bişey olmamış yaa, yorgun halimle boşuna uğraştırdınız beni
bu arada yeni gelen arkadaşımız taze muhendismiş hoşgelmişbenden spoiler de istememiş ama okudukça hayal kırıklıgına uğrayacak benimle ilgili gibi geliyor
aynen öyle canım valla şuan inanılmaz huzurluyumSadece bayramın ilk günü görüşürüz diyordum ama babaannesine kahvaltıya gideceklermiş ee ben dedim Gelmek mi istiyorsun diyo Hayır dedim el öpülmesi lazım ya diye bilmiyormuş belki gelince belki ikinci gün dedi:26: Gel falan diyen yok
Erdek canım ben vazgeçemedim ordanHem yakın hem denizi güzel
Aynen öyle canım, zorlu bi süreci hiç yara almadan atlattık şükür :)
Gördün mu bakdemek ki bundan sonra kendini ifade etmeye dikkat ediyorsun, suclamaya saldırıya değil
Kesinlikle öyle tekrar teşekkür ederim
Anam, benim memlekete geliyorsunuz yani :)
Merhaba... 16 Agustos'ta isteme-nisan birarada olacak aranizda bana yer var mi?😊
Merhaba... 16 Agustos'ta isteme-nisan birarada olacak aranizda bana yer var mi?😊
Gel gel, hosgeldin :)
Hos buldumHoşgeldinolmaz mı elbette var
Hos buldum​Keyifler nasil bakalim?
Bizim gördüğün gibi, asıl seni sormalı :)
Heyecanliyim cok gun sayiyorum 🙏Cabucak geciversin 😹
aynen öyle canım valla şuan inanılmaz huzurluyumSadece bayramın ilk günü görüşürüz diyordum ama babaannesine kahvaltıya gideceklermiş ee ben dedim Gelmek mi istiyorsun diyo Hayır dedim el öpülmesi lazım ya diye bilmiyormuş belki gelince belki ikinci gün dedi:26: Gel falan diyen yok
Erdek canım ben vazgeçemedim ordanHem yakın hem denizi güzel
Aynen öyle canım, zorlu bi süreci hiç yara almadan atlattık şükür :)
)
Hoşbuldum canım. Çok taze mühendisim çoook :) Geçmiş olsun öncelikle. Hayal kırıklığı filan dedin zaten spoiler ı yedimEmrah mı Burhan mı? Ya da gelişmeler ne yönde söyle artık çünkü daha 15 mayısta filanım. Lilyum un söz ü olucak yakında
Heyecanliyim cok gun sayiyorum 🙏Cabucak geciversin 😹
Hazırlıklar ne alemde :)
erkekleri dürtmek lazım canım, bunu kabullen hiç de böyle şeyleri takma kafana
bundan sonrası hep güzellik olsun inşallah
baya varmış daha yaaehh madem sordun söyleyim, hiç biri konusunda bi gelişme yok, ikisinden de uzak huzurlu bir hayat sürüyorum şuan
hayırlı ugurlu olsunn
Evde olacak kismetse. Elbiseler, yuzukler, dagitilacak hediye hazir. Nisan tepsimizi sevgilimin halasi yapmak istedi tamamen supriz olacak umarim guzel olur😂 Bir de 6 gun sonra ailem evimizi tasiyacak acayip sikistik :)
Hos buldum​Keyifler nasil bakalim?
erkekleri dürtmek lazım canım, bunu kabullen hiç de böyle şeyleri takma kafana
baya varmış daha yaaehh madem sordun söyleyim, hiç biri konusunda bi gelişme yok, ikisinden de uzak huzurlu bir hayat sürüyorum şuan
hayırlı ugurlu olsunn
:
Elbisen nasıl bişey? Uzun mu kısa mi, askili mi kollu mu, ne renk :)
Hediye olarak ne seçtin?
Bizim iyi çok şükür asıl seni sormalı=)
yok ona değil annesi falan da çağırmadı hiç ona anlam veremedim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?