- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.661
Nurdancım canım benim sen benim o salak saçma sorunlarımı bile dinlednÇözümü olmazsa olmasın seni bilmiyorum ama ben burada konuşunca rahatlıyorum
amaann neyse konuyu değiştireyim ben
bugun tv de dizi izlerken tam olarak aklımdan geçen gelinliği gördüm, gerçi o kız minyon bi kız benim gibi iri kıyım da nasıl olur bilmiyorum da size fikir olsun sözlü hatunlar
Eki Görüntüle 1208337
bu videoda daha düzgün gözüküyor
http://www.vidivodo.com/video/beni-boyle-sev-reyhanla-konusan-nezih/1142160
Ay çok şekermiş beBiraz daha açık olsa boyun kısmından süper olacakmış çok hoşuma gitti
ben kabarık ve straplez istemedigim için tam benlikyakaları çok dik geldi bana da o rahatsız edebilir belki ama bi çözüm bulunur sanırım
bide duvagı çok hoşuma gitti, o kızın saçları da ben gibi ensesinin civarlarında fuvak topuzun üstünden olunca güzel olmuş
Heh işte aynı şeyi sözlüme söyledim aşkım bize hizmetçi şart olmaz böyle diye çok güldü ama ağzıyla değil
amaann neyse konuyu değiştireyim ben
bugun tv de dizi izlerken tam olarak aklımdan geçen gelinliği gördüm, gerçi o kız minyon bi kız benim gibi iri kıyım da nasıl olur bilmiyorum da size fikir olsun sözlü hatunlar
Eki Görüntüle 1208337
bu videoda daha düzgün gözüküyor
http://www.vidivodo.com/video/beni-boyle-sev-reyhanla-konusan-nezih/1142160
Bende straplez istemiyorum canım onu mümkünse en az 1.70 boyunda fiziği düzgün zayıf hatunlar giysin ben giysem güreşe çıkacak gibi dururum herhalde
bende güpür seviyorum gelinlikte kollarda da güzel oluyor..
geçen sene bi arkadaşım evlendi gelinliğine aşık oldum bildğin aynısından alıcam
şöyle yatılı, mini etekli rus hizmetçilerden
bende boy var da işte fizik yok, bide o straplezi ayakta tutacak göğüs yok
Bende hiçbiri yok canım 1.60 a 60 bir insan evladıyım benBeni ikinci favorim de bu gelinlik üst kısmı ama
Eki Görüntüle 1208363
ben güpürle danteli bi türlü ayırt edemiyorum
etek kısmı da güzelmiş bak bununtabi tarlatan olmaması lazım, hiç sevemiyorum o tarlatanları
bence ikisi de aynı şey
hee iyi bari bende sıkıntı yokmuş
Çok beğendim ben bunu ama bende tarlatan sevmem
Bende sizdenim kızlar ha güpür ha dantel
hee iyi bari bende sıkıntı yokmuş
bence ikisi de aynı şey
güpür = perde gibi büyük desenler daha kaba dururÇok beğendim ben bunu ama bende tarlatan sevmem
Bende sizdenim kızlar ha güpür ha dantel
güpür = perde gibi büyük desenler daha kaba durur
dantel= zerafettir ince yapılıdır fransız danteli
güpür o canım gelinlikle birleşikte değil bolero giymiş kızçepeki o benim gösterdigim gelinlikteki güpür mü dantel mi :26:
güpür = perde gibi büyük desenler daha kaba durur
dantel= zerafettir ince yapılıdır fransız danteli
güpür o canım gelinlikle birleşikte değil bolero giymiş kızçe
doğrudur sırtına bakmadım ben canımkuzum diziyi izlerken bugun inceledim de bolero degil, koltuk aldından birleşik, sırtı daha farklımanyak gibi inceledim gelinliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?