- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.681
doğrudur sırtına bakmadım ben canım
size düğün mekanımı gösteriyim miiiiiiiiiii
http://mine.ertgrl.com/yazdiklarim/evlilik-hazirliklari/item/40-gelinlik-danteli-cesitleri.html bak burda daha ayrıntılı anlatmış işleme şekilleri farklıymışdemekki ben dantel seviyorum
orası çok uzaktı canım olmadı orası cumartesi ankaraya gitim seğmen konağını tuttuk mamakta beğenersin umarım :18:ben de ilkten bolero sanmıştım da o yuzden baya inceledim ama inceleyince fark ettim degilmiş, o yuzden daha da bi sevdim
anlaştınız mı o harikalar diyarındaki yerlegöster bakalım resimleri
orası çok uzaktı canım olmadı orası cumartesi ankaraya gitim seğmen konağını tuttuk mamakta beğenersin umarım :18:
http://www.segmenkonak.com/sanaltur
ben de ilkten bolero sanmıştım da o yuzden baya inceledim ama inceleyince fark ettim degilmiş, o yuzden daha da bi sevdim
anlaştınız mı o harikalar diyarındaki yerlegöster bakalım resimleri
gold salon canım terasla birleşik salon kapıları terasa açılıyor orada bize ait3 farklı salonu varmış kuzum hangisi :26:
aslında gelinlikler tarlatansız olsa daha güzel olur da illa kabarık sevenler tarlatan koyduruyor sanırım :26: ben tarlatan koysam hem bir dünya olurum genişlik olarak hem de kesin onu taşıyamayıp etegi kafama geçirir rezil olurumbide damada kavuşamam o kabarıktan o ayrı
güpür = perde gibi büyük desenler daha kaba durur
dantel= zerafettir ince yapılıdır fransız danteli
http://mine.ertgrl.com/yazdiklarim/evlilik-hazirliklari/item/40-gelinlik-danteli-cesitleri.html bak burda daha ayrıntılı anlatmış işleme şekilleri farklıymışben son iki hafta kala alacam
gold salon canım terasla birleşik salon kapıları terasa açılıyor orada bize ait
Bende aynen öyle birde boydan dolayı yüksek topuk olacak rezillik çıkmasın düğünde
:
ben degnek gibi koca bulsam bile topuklu giyemem vallahiç rezil edemem kendimi düğünümde, en fzla nikah kıyılırken topuklu giyerim, ondan sonra converse candır
evet bizde öyle düşündük su an 5750 tl canım düğün menusugayet güzelmiş canımhem terasla bir olması da güzel hava güzel olursa dışarda olur kötü olursa içeride olur
hele bi de bakam bacım kaç para orası, menude neler var
orası çok uzaktı canım olmadı orası cumartesi ankaraya gitim seğmen konağını tuttuk mamakta beğenersin umarım :18:
http://www.segmenkonak.com/sanaltur
rica ederim kuzumBende aynen öyle birde boydan dolayı yüksek topuk olacak rezillik çıkmasın düğünde
Çok teşekkür ettik canım bilgilendirdiğin içinAy birde o nasıl bir şarkıdır ya öldüm valla hergün dinlioyrum birde o mızıka sesi sanırım bitirdi beni resmen
rica ederim kuzum
skan maksvama mıöyledir canım büyülüyor resmen
gece gecemekan çok güzel bence hayırlı olsungündüz mü gece mi
gece geceşimdi 1 gece kalacak yer bulmak lazım ankarada sonra da tatile :78:
sağol canımEvet canım o gerçekten öyle insanı alıp başka yerlere götürüyorBu arada mekanı beğendim canım terasın olmasıda çok güzel olmuş Düğün ne zaman şimdi
aklımda muhafazakar villa var son baktığımda boştu,onları hemen hallet bence yer kalmıyor balayına ne düşünüyorsun
ayyyyyyyyyyyyyyy bu arada kusura bakma canımmm sözün hayırlı olsunnn tez zamana nişanda olsun inşallahonları hemen hallet bence yer kalmıyor balayına ne düşünüyorsun
Acaba bende oynarken falan converse mi giysem düşünmedim de değil haniYa birde yıl dönümüüz geliyor ne alsam Nurdan gelin arabası alayım mı
evet bizde öyle düşündük su an 5750 tl canım düğün menusuben o sarı parıltılı kumasları sarı tül ile değiştireyim diyorum ne dersin:26:
siz de yorum yapın kızlarrrr
gece geceşimdi 1 gece kalacak yer bulmak lazım ankarada sonra da tatile :78:
ayyyyyyyyyyyyyyy bu arada kusura bakma canımmm sözün hayırlı olsunnn tez zamana nişanda olsun inşallah
sonra elbirliği ile nurdanı everecez
sağol canımçok mu beğendin az mı tüller için ne diyorsun canımcım:26:
aklımda muhafazakar villa var son baktığımda boştu,mantıklı olur mu sence:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?