- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.701
sağol canımçok mu beğendin az mı tüller için ne diyorsun canımcım:26:
aklımda muhafazakar villa var son baktığımda boştu,mantıklı olur mu sence:26:
ayyyyyyyyyyyyyyy bu arada kusura bakma canımmm sözün hayırlı olsunnn tez zamana nişanda olsun inşallah
sonra elbirliği ile nurdanı everecez
boş vaat vermeyin bana çevrenize göz gezdirip somut adaylarla gelin
Benim kuzenimin sevgilisi olmasa aklımdasın aslında
ee ayırsana onları
ee ayırsana onları
Diyorum ayrılın diye bir ayrıl bir barış gidiyorlar bakayım hem o da mimar bak
ben kendime elti alayım desem seni yaşdan kaybedersiniz tüh
balayı için mi canım villa :26:
hehee imzamı çaktımsağol canım inş darısı tüm isteyenlerin başına çok güzel bi duygu
mimar mısana bu konuda güveniyorum ceren ayır onları
bikaç yaşsa eger ben görmezden gelebilirim
ben mavi topuklu ayakkabı ile süslü püslü convers düşünüyorumvalla converse bence çok mantıklı sıkıntı yaşanmaz hiç olmazsahem çok da sempatik duruyor bence
bence değiştirtebiliyorsan iyi olur canım, böyle olunca çok klasik olmuş, yani her yerde olandan olmuş o zaman daha farklı olur
ben o zamana kadar iş bulup yerleşirsem ankaraya gelin ben de kalın
Gerçekten beğendim herşeyiyle çok hoşO villaları bende düşünmüyor değilim aslında sen gidersen bana da fikir verirsin
evet canımbalayı için mi canım villa :26:
hehee imzamı çaktımsağol canım inş darısı tüm isteyenlerin başına çok güzel bi duygu
bikaç yaşsa eger ben görmezden gelebilirim
Evet canım bak netten çok güzel yerler var bir site vardı hatırlamıyorum ama kiralıkvilla sitersinden de bakabilirsin haftalığı 1500e kadar var vaktinde yer ayırtırsan
ben mavi topuklu ayakkabı ile süslü püslü convers düşünüyorum
düğün gecesi katliam filmimi çekecez
soluk olur diye tereddüt ettim bende yoksa ilk tutuyoruz dendiğinde ben onları istemiyorum diye tutturdum
yemek falan sıkıntı işte yoksa çok rahat:26:
evet canım
ben pek hatırlamıyorum ne hissettiğimi
Evet iç Mimar canımAyrılır onlar yakında zaten ben biliyorum
soluk olur diye tereddüt ettim bende yoksa ilk tutuyoruz dendiğinde ben onları istemiyorum diye tutturdum
yemek falan sıkıntı işte yoksa çok rahat:26:
evet canım
ben pek hatırlamıyorum ne hissettiğimi
24 yaşında ne dersin
şimdi baktım da güzel fikir aslında :26: ama yemek vs her şey sana ait demi hizmetçi yakışır böyle villalara
24 yaşında ne dersin
Rus olursa olur o bakSadece yemek sorun olur canım ama orda normal yemek yapacak değiliz ki mangal falan yapılabilir hazır bile alınabilir çok rahat olur gece olunca al şarabını çık bahçeye ah be
evet sadece ikimiz olacaz sessiz sakin rahat rahat havuzuma girebilecem gece bile girerim istersem havuzda uyurum ohOnu bende düşündüm sözlümde söyledi balayında yemekle mi uğraşacaksın diyeama bana çok mantıklı geliyor ikimiz sessiz sakin havuz kenarında mangal bile yaparız gece orada otururuz mis gibi ister uyu ister yüz çık gez belirli yemek saatleri yok birde bikini de sorun olmaz
hee 5 yaş da çokmuş yaahadi ben onu istedim diyelim o napsın 30 luk kadını yanında
şarap, mangal villa dizi filmlerden fırlamış gibi oluruzgazoz olur mu biz kullanmıyoruz da
evet sadece ikimiz olacaz sessiz sakin rahat rahat havuzuma girebilecem gece bile girerim istersem havuzda uyurum oh
Sözlümde diyor çok film izlioyrsun diye ama bu fikrime bayıldıVişne suyu olur o zaman Biz içiyoruz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?