- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.741
o gonderdiğin liinkte bizim tarihler dolmusAh ah hiç sorma canım bayıldım bendehttp://www.villasepeti.com/kiralik-tatil-evleri/kalkan-villa-mezopotamya birde buna bak
Fiyatlar değişiyor canım yazın başlarında 1500 e kadar inenlerde var yaz ortalarında 5000e kadar çıkanlarda
Tamam anlaştık beni silenecek yere yazda neresi olduğu fark etmez
o gonderdiğin liinkte bizim tarihler dolmus
hepsini silerim ben horon halay misket ne bulursan hepsini oynayacağımdan mümkünatı yokyanlışlıkla biri silinmezse falan evde kalmayım iyice
hepsini silerim ben horon halay misket ne bulursan hepsini oynayacağımdan mümkünatı yok
baktım ben ama tutucakmıyız bılmıyomBitez de zeytin villa var orda boş sizin tarihlerde ona bak canım ki ben zeytine bayıldım
o zaman boş buldugun her yere yaz garanti olsun
baktım ben ama tutucakmıyız bılmıyom
tamam merak etme
yok canım değilimSöyle nişanlına belki tutarsınız sen kapalımısın ?
yok canım değilim
işe gitti anca yarın bakabiliriz artık..
sen beni gördün zannediyodum ben
e sende görürsün o zamanYok ben değil sen beni gördün
görünüyo muEvet bekliyorum o halde o zaman
görünüyo mu
evet nişandan canım çok sağolEvet evet gördüm senin yaşın kaçtı ki hep unutuyorum sen baya gençsin çok tatlıymışsın valla nişandan sanırım foto
evet nişandan canım çok sağol, küçük görünürüm ama yaşım 26
ihii öyle evetaaa Valla hiç göstermiyorsun benimle yaşıt gibi duruyorsun resmen küçük göstermek avantajdır bence
ihii öyle evet
kilo da versem tam olacak ama:78:
senin yine zamanın var benim hemen vermem lazımPüf o konuya hiç girmeyelim benimde vermem lazım ama alıyorum aksine :26::26:
senin yine zamanın var benim hemen vermem lazım
yemeyecez tutacaz boğazımızı o zaman hiç bi sıkıntı kalmayacak
benimde tatlı daÖyle diye diye saldım iyice zatenSorun zaten tutamamakta canım ki sürekli aklım yemeklerde
benimde tatlı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?